Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Anthem

09 Feb 2019 14:34 #223010 by Ελένη Παρούτογλου
EA: "Το Anthem θα πουλήσει 6 εκατομμύρια αντίτυπα σε ισάριθμες εβδομάδες"



Μεγάλη αυτοπεποίθηση για τη νέα της κυκλοφορία.

Η EA δηλώνει με σιγουριά πως έξι εβδομάδες θα αρκέσουν για να πουλήσει το Anthem 6 εκατομμύρια αντίτυπα.

Ο Andrew Wilson, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, ανέφερε σε δηλώσεις του πως το demo άφησε έκπληκτους τους παίκτες πράγμα που, σύμφωνα με τον ίδιο, οφείλεται στο ότι το Anthem “είναι κάτι που δεν έχουν ξαναδεί ή ξαναπαίξει”. Αυτός όμως που αναφέρθηκε σε συγκεκριμένα νούμερα ήταν ο Blake Jorgensen, ο οποίος όχι μόνο υπολογίζει πως το Anthem θα διανύσει εξαιρετική πορεία μέχρι το τέλος του τωρινού οικονομικού έτους (Μάρτιος 2019), αλλά πιστεύει πως το χρονικό διάστημα έξι εβδομάδων θα είναι αρκετό για το Anthem ώστε να πουλήσει το λιγότερο 6 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως.

Σε δηλώσεις του στο GamesIndustry.biz ανέφερε: “Πιστεύουμε πως είναι μία καταπληκτική ευκαιρία όχι μόνος φέτος για το Anthem, αφού θα συνεχίζει να πουλάει καλά για αρκετό χρονικό διάστημα, εφόσον θα προσθέτουμε συνεχώς νέο περιεχόμενο βάσει του service plan μας”. Μπορεί η έναρξη του Anthem demo να μην ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο, αφού υπήρξαν προβλήματα με τα VIP Passes, ωστόσο η EA υποστηρίζει πως έλαβε εξαιρετικό feedback από το κοινό, εξού και η αυτοπεποίθηση που παρουσιάζουν.

Το Anthem θα κυκλοφορήσει στις 22 Φεβρουαρίου για PC, PS4 και Xbox One.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

14 Feb 2019 12:07 #223197 by Ελένη Παρούτογλου
Ταινία μικρού μήκους Anthem



Από τον Neill Blomkamp, σκηνοθέτη του District 9.

Ο σκηνοθέτης του District 9 ετοίμασε μια ταινία Anthem μικρού μήκους.

Η ταινία έχει τον τίτλο "Conviction – An Anthem Story" και η υπόθεσή της θα διαδραματίζεται μερικές δεκαετίες πριν από τα γεγονότα του παιχνιδιού.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στο YouTube αύριο (14 Φεβρουαρίου) στις 17:30 και θα μπορείτε να την παρακολουθήσετε παρακάτω:


Το Anthem θα κυκλοφορήσει στις 22 Φεβρουαρίου 2019 για PC, PS4 και Xbox One.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

16 Feb 2019 16:57 #223277 by Ελένη Παρούτογλου
Τα πρώτα 20 λεπτά

Κυκλοφόρησε gameplay video που δείχνει τα πρώτα 20 λεπτά από το gameplay του Anthem.

Όλοι οι συνδρομητές του EA/Origin Access έχουν ήδη έρθει σε επαφή με τον τίτλο της BioWare. Έτσι, στο παρακάτω gameplay video μπορείτε να παρακολουθήσετε τα πρώτα 20 λεπτά του παιχνιδιού, ώστε να ξέρετε τι σας περιμένει όταν με το καλό εισαχθείτε και εσείς στον προηγμένης τεχνολογίας κόσμο του. Ειδάλλως, κάντε υπομονή μία εβδομάδα ακόμα.



Το Anthem θα κυκλοφορήσει στις 22 Φεβρουαρίου 2019 για PC, PS4 και Xbox One.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

17 Feb 2019 23:35 #223315 by Ελένη Παρούτογλου
Anthem: Glitches στα cutscenes



Χαρακτήρες εξαφανίζονται και κάμερα μέσα από τα textures.

Η BioWare συνόδευσε την κυκλοφορία του Anthem σε EA Access/Origin Access (όπου υπάρχει πρόσβαση μία εβδομάδα νωρίτερα) με ορισμένα glitches. Κάποια από αυτά προβάλλονται κατά την διάρκεια των cutscenes.

Στην πρώτη έκδοση του παιχνιδιού, θα δείτε ότι στα cutscenes οι NPCs εξαφανίζονται ή σε κάποιες περιπτώσεις η κάμερα έχει πλάνο μέσα από κάποιον χαρακτήρα, με αποτέλεσμα να φαίνεται το...εσωτερικό των textures. Το τελικό αποτέλεσμα προκαλεί μόνο γέλιο.



Το Anthem θα κυκλοφορήσει στις 22 Φεβρουαρίου 2019 για PC, PS4 και Xbox One.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

18 Feb 2019 18:48 #223344 by Ελένη Παρούτογλου
Bug στο Anthem στέλνει low level παίκτες στο τελευταίο mission



Kαι το αποτέλεσμα είναι τραγελαφικό.

Ένα bug στο quickplay matchmaking του Anthem, στέλνει low level παίκτες στο τελευταίο mission.

Ο Streamer Brandon Larned πέτυχε έναν level 3 παίκτη στο τελευταίο mission του Story mode, ο οποίος φαίνεται πως δεν είχε ιδέα ούτε πώς βρέθηκε εκεί, ούτε τι συμβαίνει. Το πρόβλημα φαίνεται να έγκειται στην επιλογή quickplay στο μενού του Anthem, η οποία σας βρίσκει μια ένα group που χρειάζεται μόνο έναν παραπάνω παίκτη, ή περισσότερους αν δεν κάνετε queue μόνοι σας.

clips.twitch.tv/DifficultExcitedSandwichMingLee?tt_content=p...tch_logo&tt_medium=clips_embed

Προφανώς στη συγκεκριμένη περίπτωση οι περιορισμοί ως προς το level που απαιτείται για κάθε αποστολή δεν λήφθηκαν υπόψη στο matchmaking, με αποτέλεσμα το παραπάνω clip. O lead producer Ben Irving αναγνώρισε το πρόβλημα στο Twitter, οπότε ενδεχομένως να αποφύγετε το quickplay μέχρι να διορθωθεί το bug.

Tο Anthem θα κυκλοφορήσει στις 22 Φεβρουαρίου 2019 για PC, PS4 και Xbox One.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

23 Feb 2019 07:53 #223488 by Ελένη Παρούτογλου
Το πρώτο cosplay για το Anthem

Από τον Saverio.

Το Anthem κυκλοφόρησε και οι στολές Javelins με τις οποίες ντύνονται οι χαρακτήρες του παιχνιδιού είναι εντυπωσιακές.

Στο GameWorld είχαμε την χαρά να γνωρίσουμε τον πρώτο Anthem cosplayer στην Ελλάδα -και έναν από τους λίγους παγκοσμίως- τον Saverio. Μια στολή όπως αυτή του Anthem είναι πολύ δύσκολο να φτιαχτεί.

The following user(s) said Thank You: Μάνος Γρυπάρης

Please Log in or Create an account to join the conversation.

23 Feb 2019 18:07 #223499 by Ελένη Παρούτογλου
Χρήστες του Origin κατηγορούν την EA πως κοινοποίησε τα πραγματικά τους ονόματα



Δεν προειδοποιήθηκαν για κάτι τέτοιο.



Αρκετοί χρήστες της υπηρεσίας Origin αναφέρουν πως τα πραγματικά τους ονόματα εμφανίστηκαν σε αυτή, χωρίς να δώσουν την άδειά τους.

Το όνομα της EA εξακολουθεί να ακούγεται συνεχώς στο gaming community, ιδίως μετά την κυκλοφορία των Anthem και Apex Legends. Αυτή την φορά όμως δεν ακούγεται για καλό, αφού είναι αρκετοί fans της υπηρεσίας Origin που κατέθεσαν τα παράπονά τους περί απροειδοποίητης εμφάνισης του ονόματός τους στην εν λόγω υπηρεσία. Συγκεκριμένα υποστηρίζουν πως τα ονόματά τους κοινοποιήθηκαν χωρίς την άδειά τους, ενώ αργότερα εντόπισαν την επιλογή προστασίας των πραγματικών ονομάτων τους να έχει απενεργοποιηθεί από μόνη της, με αποτέλεσμα να φαίνονται κανονικά στα προφίλ τους.

Με την κυκλοφορία των δύο παραπάνω games, είναι φυσικό και επόμενο το Origin να μαζεύει περισσότερους χρήστες από ποτέ, με αποτέλεσμα να γίνονται πιο εμφανή τα προβλήματά του. Το δυσάρεστο της υπόθεσης δεν είναι φυσικά η επιλογή αυτή καθαυτή, αφού ανά πάσα στιγμή μπορεί κάποιος να κρύψει το όνομά του, αλλά το γεγονός το ότι άλλαξαν αυτές οι ρυθμίσεις χωρίς καμία προειδοποίηση από πλευράς EA, πράγμα που αναστάτωσε όλους όσους δεν θέλουν να έχουν τα προσωπικά τους στοιχεία στην φόρα. Υπήρξαν μάλιστα και περιπτώσεις ατόμων που είχαν ελεύθερο το όνομά τους να φαίνεται και χωρίς να πραγματοποιήσουν κάποια αλλαγή, είδαν το όνομά τους να “κρύβεται” από το πουθενά.

Η EA, απαντώντας σε ένα email του DualShockers ανάφερε επί του θέματος: “Δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο, είναι στα χέρια σας να επιλέξετε αν θέλετε να το ενεργοποιήσετε ή όχι. Η EA ή το Origin δεν το αλλάζουν αυτόματα. Επειδή θέλουμε να βεβαιωθούμε πως ο λογαριασμός σας και οι πληροφορίες σας είναι ασφαλείς και προστατευμένοι, δεν κάνουμε τέτοιες αλλαγές στους λογαριασμούς”. Κοινώς, αρνήθηκαν κάθε κατηγορία προς αυτούς, ωστόσο δύσκολα να υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά, ειδικά όταν υπάρχουν περιπτώσεις χρηστών που είχαν ελέγξει προηγουμένως πως το όνομά τους δεν εμφανιζόταν και ξαφνικά αυτό άλλαξε.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

28 Feb 2019 11:40 #223648 by Ελένη Παρούτογλου
Παίζουμε Anthem

Οι πρώτες αποστολές.

Την προηγούμενη εβδομάδα όταν και πήραμε το Anthem στα χέρια μας καταγράψαμε το παρακάτω gameplay video.

Μέσα από ένα εκτενές βίντεο 40 λεπτών δείτε το ξεκίνημα του παιχνιδιού, την παρουσίαση του σεναρίου, τα πρώτα cutscenes, την επιλογή του πρώτου javelin, το user interface και πολλά άλλα ακόμη.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

28 Feb 2019 21:05 #223665 by Γιώργος Δρίτσας
Το Αnthem κατέληξε να είναι μια απλώς μετριότατη κυκλοφορία, όπως περιμέναμε. Ας ελπίσουμε ότι θα είναι το τέλος του live service ως format για όλα τα games της EA.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

04 Mar 2019 15:58 #223789 by Ελένη Παρούτογλου
Bug του Anthem κλείνει την κονσόλα σας με απότομη διακοπή ρεύματος.



Αρκετοί παίκτες ζητούν επιστροφή χρημάτων από τη Sony.

Ένα bug των PS4 και Xbox One εκδόσεων του Anthem, κάνει το παιχνίδι να κρασάρει και την κονσόλα να κλείνει ξαφνικά σα να τραβήξατε το καλώδιο.

Παρ’ ότι το day one patch διόρθωσε σε κάποιο βαθμό το πρόβλημα των συνεχών crashes, αρκετοί από όσους παίζουν στις κονσόλες συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα. Ορισμένοι χρήστες του Reddit αναφέρουν ότι επιχείρησαν να πάρουν επιστροφή χρημάτων από τη Sony για την digital έκδοση του Anthem, με διάφορα αποτελέσματα.

Οι περισσότεροι δεν κατάφεραν να πάρουν τα χρήματά τους πίσω, ενώ σε κάποιους από αυτούς προτάθηκε να σταματήσουν να παίζουν το παιχνίδι, από την τεχνική υποστήριξη της Sony. Άλλοι ισχυρίζονται ότι η εταιρεία ήταν πρόθυμη να πραγματοποιήσει την επιστροφή, όπως ο χρήστης SoundAndFury87, σύμφωνα με τον οποίο "η Sony έχει επίγνωση του ζητήματος και προσφέρει πλήρη επιστροφή χρημάτων για το Anthem, χωρίς ερωτήσεις. Μου πήρε πέντε λεπτά."

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification