Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Pokemon GO

22 Oct 2016 19:50 #188860 by Μάνος Γρυπάρης
Ρεκόρ πωλήσεων το Pokemon Go


600 εκατομμύρια δολάρια σε ένα τρίμηνο, αριθμός ρεκόρ. Και μπράβο τους. Έπιασαν την καλή και μετά τα παράτησαν στο έλεος

ΥΓ. Ακόμα περιμένουμε PvP μεταξύ των trainers.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

08 Dec 2016 23:15 #190597 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Στο νέο Pokemon Go update μπορείτε να μεταφέρετε περισσότερα του ενός Pokemon στον Professor Willow. Απλά κρατάτε πατημένη την επιλογή στα επιθυμητά Pokemon. Επιτέλους θα γλιτώνουμε χρόνο.

Το update προσθέτει επίσης εικονίδια για το είδος των Pokemon όταν υπάρχει Battle στα Gyms. Επίσης, θα εμφανίζεται το συνολικό candy στο Buddy Pokemon και η συνολική απόσταση που έχει διανύσει.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

21 Dec 2016 13:02 #191383 by The Zexster
Replied by The Zexster on topic Pokemon GO
Με ένα πολύ μικρό βίντεο η Niantic μας λέει με απλά λόγια πόσα (άπειρα!) χιλιόμετρα περπάτησαν οι παίκτες του Pokemon GO, μέσα στο 2016. Το νούμερο είναι τρελό και πολύ εμφατικό και τα συγκριτικά θα σας ζαλίσουν.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

16 Feb 2017 09:28 #193866 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Έρχεται η δεύτερη γενιά Pokemon

Το Pokemon Go θα λάβει αυτή την εβδομάδα το μεγαλύτερο update από την κυκλοφορία του. Βασικότερη και πιο αναμενόμενη προσθήκη είναι αυτή των 80 νέων Pokemon της νέας γενιάς συμπεριλαμβανομένων και των starters Chikorita, Cyndaquil και Totodile. Δείτε παρακάτω το νέο τρέιλερ.

Πέρα από τη νέα γενιά των δημοφιλούς πλασμάτων, το update προσθέτει κι άλλα χαρακτηριστικά όπως δύο νέα είδη berries. Με το Pinap Berry θα διπλασιάζονται τα Candies που θα κερδίζετε όταν πιάνετε κάποιο Pokemon, ενώ το Nanab Berry θα καθυστερεί τις κινήσεις των Pokemon που αντιστέκονται. Η Niantic θα προσθέσει ακόμα αντικείμενα εξέλιξης που θα χρειάζονται για εξειδικευμένες εξελίξεις όπως αυτές των Onix και Porygon. Τέλος, θα μπορείτε να ντύσετε πιο λεπτομερώς τον χαρακτήρα σας με καπέλα, μπλούζες, παντελόνια και διάφορα αξεσουάρ. Το update θα κυκλοφορήσει μέσα στην εβδομάδα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 Mar 2017 12:19 #194930 by Angel
Replied by Angel on topic Pokemon GO
Έρχονται τα Legendary Pokemon

Η Niantic Labs ανακοίνωσε οτι φέτος θα δούμε τα πρώτα Legendary Pokemon στο Pokemon Go.Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ .

The sword of destiny has two edges. You are one of them.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

26 Apr 2017 11:53 #197499 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
PokéBalls για την ζώνη σας


Ξεκινάει σύντομα η πώλησή τους.

Η Premium Bandai ετοιμάζει νέο merchandize για την σειρά Pokémon.

Σύντομα θα μπορείτε να αποκτήσετε Pokeballs για την ζώνη σας, σε διάφορες παραλλαγές. Θα υπάρχει σετ με 11 διαφορετικές μπάλες, που θα πωλείται για 58 ευρώ το καθένα. Οι μπάλες θα περιλαμβάνουν έξι κλιπς. Με κάθε κλιπ μπορείτε να αγκιστρώσετε την εκάστοτε μπάλα στη ζώνη σας.

Όσοι θέλετε να τις προπαραγγείλετε κάντε κλικ εδώ.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

30 May 2017 23:07 #199195 by Χρήστος Καπάνταης
Τραίνο Pikachu



Λειτουργεί στην Ιαπωνία από το 2012 και φέτος αλλάζει εμφάνιση.

Από το 2012, το τραίνο Pokemon With You κάνει τα παιδιά στην Ιαπωνία χαρούμενα. Πλέον, πέντε χρόνια μετά την δημιουργία του, ήρθε η ώρα να αλλάξει εμφάνιση.

Αρχικά είχε δημιουργηθεί για να τονώσει το ηθικό των κατοίκων της ανατολικής Ιαπωνίας, καθώς το χτύπημα από το τσουνάμι του 2011 είχε προκαλέσει μεγάλες καταστροφές. Η διαδρομή που ακολουθεί είναι από το σταθμό Ichinoseki στην Iwate έως το σταθμό Kesennuma στη Miyagi. Στη συλλογή μπορείτε να απολαύσετε τις φωτογραφίες από το εξωτερικό και το εσωτερικό του τραίνου.

Η νέα εμφάνιση του τραίνου θα "φορεθεί" στις 15 Ιουλίου, οπότε αν κάποιος από εσάς έχει προγραμματίσει ταξίδι στη χώρα του ανατέλλοντος ηλίου, μη διστάσει να κάνει ένα παραπάνω ταξίδι.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στη σχετική είδηση .
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

02 Jun 2017 16:01 #199320 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
PvP και Legendary Pokemon


Μιλώντας στην βραζιλιάνικη εφημερίδα O Globo, η Niantic ανέφερε ότι οι PvP μάχες και τα Legendary Pokemon θα προστεθούν στο Pokemon Go μέσα στο καλοκαίρι.

Ο αντιπρόεδρος του τμήματος στρατηγικών εταιρικών σχέσεων Mathieu de Fayet είπε ότι τα δύο παραπάνω χαρακτηριστικά επρόκειτο να ενσωματωθούν στο δημοφιλές location-based augmented reality RPG νωρίτερα, αλλά η επιτυχία του Pokemon Go άλλαξε τα σχέδιά τους. Ο de Fayet ανέφερε χαρακτηριστικά: “Λόγω της μεγάλης επιτυχίας του παιχνιδιού, έπρεπε να καθυστερήσουμε την διάθεση των προγραμματισμένων updates. Αυτή την στιγμή, εργαζόμαστε πάνω σε κάποια από αυτά τα οποία θα κυκλοφορήσουν μέσα στο καλοκαίρι, όπως τα Legendary Pokemon και οι PvP μάχες.”
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

19 Jun 2017 17:58 #200178 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Pokemon Go: Raids και αλλαγές στα gyms


Έρχονται μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Πέρασε ήδη ένας χρόνος από την κυκλοφορία του Pokemon Go, η οποία επρόκειτο να αλλάξει για πάντα τα δεδομένα στον χώρο του mobile gaming.

Καιρός λοιπόν για μεγάλες αλλαγές, με τις οποίες, όπως ελπίζει η εταιρεία ανάπτυξης Niantic, θα αναζωπυρωθεί το ενδιαφέρον του κοινού και θα κάνει όλο τον πλανήτη να κυκλοφορεί στους δρόμους ψάχνοντας Pokemon. Οι κυριότερες αλλαγές αφορούν τα gyms και πλέον οι παίκτες θα έχουν έξι θέσεις τις οποίες θα μπορούν να γεμίσουν με Pokemon, ενώ το Pokemon που βρίσκεται πάνω από κάθε gym θα έχει ένα νέο stat, το οποίο θα αποκαλείται "motivation".

Διαβάστε περισσότερα στη σχετική είδηση.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

20 Jun 2017 02:21 #200203 by Κωνσταντίνος Πετρόπουλος
Πριν από ένα χρόνο γινόταν ο κακός χαμός, μιλάγαμε κυριολεκτικά για ένα πρωτοφανές φαινόμενο. Για να δούμε αν φέτος μπορεί να επαναλάβει την ίδια επιτυχία, αν και κατά την άποψη μου χλωμό.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification