Pokemon Go: Raids και αλλαγές στα gyms

Hot
Pokemon Go: Raids και αλλαγές στα gyms

Pokemon Go: Raids και αλλαγές στα gyms

Έρχονται μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Πέρασε ήδη ένας χρόνος από την κυκλοφορία του Pokemon Go, η οποία επρόκειτο να αλλάξει για πάντα τα δεδομένα στον χώρο του mobile gaming.

Καιρός λοιπόν για μεγάλες αλλαγές, με τις οποίες, όπως ελπίζει η εταιρεία ανάπτυξης Niantic, θα αναζωπυρωθεί το ενδιαφέρον του κοινού και θα κάνει όλο τον πλανήτη να κυκλοφορεί στους δρόμους ψάχνοντας Pokemon. Οι κυριότερες αλλαγές αφορούν τα gyms και πλέον οι παίκτες θα έχουν έξι θέσεις τις οποίες θα μπορούν να γεμίσουν με Pokemon, ενώ το Pokemon που βρίσκεται πάνω από κάθε gym θα έχει ένα νέο stat, το οποίο θα αποκαλείται "motivation". Αυτό σημαίνει πως ακόμα και αν δεν μπορείτε να νικήσετε αμέσως το Pokemon, αυτό θα χάνει motivation ανά διαστήματα ως αποτέλεσμα από τις πολλές ήττες και θα μειώνεται προσωρινά το CP του. Επίσης θα μπορείτε να ανεβάσετε τα spirits των Pokemon με berries και θα ανταμείβεστε με εμβλήματα από gyms, τα οποία μπορείτε να αναβαθμίσετε για να πάρετε πιθανόν καλύτερα items σε PokeStops και gyms.

Τα πολυαναμενόμενα raids από την άλλη θα καταφτάσουν στο Pokemon GO τις ερχόμενες εβδομάδες, με επιλεγμένους παίκτες να έχουν την ευκαιρία να τα δοκιμάσουν πρώτοι, όπως συμβαίνει με τις beta. Θα παρέχουν την δυνατότητα να συνεργαστούν αρκετοί παίκτες με σκοπό να νικήσουν ένα Pokemon που είναι αδύνατον να νικήσει ο καθένας μόνος του, ενώ τα raid events θα είναι επίσης διαθέσιμα και σε gyms. Όταν εμφανίζεται ένα Pokemon θα μπορούν να βρεθούν στη μάχη έως και 20 παίκτες ταυτόχρονα και αν καταφέρετε να το νικήσετε μέσα σε 5 λεπτά θα έχετε την ευκαιρία να το κάνετε δικό σας. Για να συμμετάσχετε στα raids θα χρειάζεστε το "raid pass", το οποίο μπορείτε να το παραλάβετε μόνο μία φορά από τα gyms, ενώ υπάρχει η επιλογή να αγοράσετε το premium raid pass από το in-game shop.

Παρόλα αυτά διακαής πόθος των fans παραμένει η προσθήκη ενός PvP Mode, ένα αίτημα που αν πραγματοποιηθεί θα κρατήσει μια μεγάλη μερίδα κόσμου απασχολημένη με το παιχνίδι, κάτι που δεν κατάφερε να κάνει η Niantic την χρονιά που μας πέρασε.

Διαβάστε το review μας για το Pokemon Go και συζητείστε περισσότερα στο αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Blood Prince (Level 30) 21/06/2017 16:56
Αυτό το Pokemon GO με την έκταση που πήρε το θέμα είναι ο λόγος που σκέφτομαι να αγοράσω android,όποτε ξαναπάρω κινητό εκτός αν κυκλοφορήσει κάποια στιγμή και σε windows phone κάτι που δεν νομίζω αλλά μακάρι.
Notification