Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Google: Γενική Συζήτηση

20 Jan 2012 15:46 #104018 by Άγγελος Φασούλης


Η σύγκριση των δύο social networks.

Στις 28 Ιουνίου του 2011, η Google αποφάσισε να λανσάρει το Google+, μια υπηρεσία την οποία ενσωμάτωσε μέσα στο site της με σκοπό να προσφέρει ένα social network ανταγωνιστικό του Facebook, το οποίο από τον Φεβρουάριο του 2004 και μετά μετράει ήδη επτά χρόνια παρουσίας. Έξι μήνες μετά το λανσάρισμα του Google+, ήρθε η ώρα να κάνουμε ταμείο και να δούμε το κατά πόσο μπορεί η Google να χτυπήσει μια τόσο μεγάλη αγορά.

Κυνηγώντας την πρωτιά
Η αλήθεια είναι ότι από τα γεννοφάσκια της, η Google είχε πάντοτε την θέληση να γίνει πρώτη με ότι καταπιάνεται. Το κατάφερε αρχικά με το Google.com , το οποίο είναι εδώ και πολλά χρόνια Νο.1 site παγκοσμίως, σε μια αγορά που κάποτε κυριαρχούσε το Yahoo. H Google κατάφερε να εισάγει δικούς της μηχανισμούς και να προσφέρει περισσότερα αποτελέσματα, γι' αυτό άλλωστε και κατέκτησε την κορυφή. Δεν αρκέστηκε όμως εκεί και θέλησε να εισβάλει στην αγορά των e-mails με το Gmail, το οποίο μέσα σε επτά χρόνια κοντεύει να φτάσει τα Hotmail και Yahoo που βρίσκονται στην αγορά 15 και 14 χρόνια αντίστοιχα. Συν τις άλλοις, η Google μπήκε και στο παιχνίδι των browsers, λανσάροντας Chrome τον Σεπτέμβριο του 2008. Εκεί έχω την εντύπωση ότι ευνοήθηκε, καθώς όπως η Microsoft έβγαλε τα μάτια της με τον βαρύ κι ασήκωτο Internet Explorer, έτσι και η Mozilla με τον Firefox έχει γίνει πλέον εξίσου βαριά κι ασήκωτη, στρώνοντας ουσιαστικά "χαλάκι" στην Google, η οποία με τον Chrome κατακτά ολοένα και μεγαλύτερο έδαφος, με τις προβλέψεις να λένε ότι σύντομα αναμένεται να ξεπεράσει την αλεπού.

Η Google δεν αρκείται σε όλα αυτά και με το Google+ θέλησε να "χτυπήσει" το Facebook, το οποίο απειλεί να της πάρει την πρώτη θέση. Τα δύο sites είναι ανταγωνιστικά ως προς την διαφήμιση που προσφέρουν. Αφενός μεν το Facebook προσφέρει τον χώρο του προς όποιον θέλει να διαφημιστεί μέσω του Adverts, αφετέρου το Google έχει το AdWords και το AdSense, μέσω των οποίων πληρώνει ή ζητάει χρήματα για διαφημιστικό χώρο. Αντιλαμβάνεστε λοιπόν ότι με μια ενδεχόμενη πρωτιά του Facebook, όσοι έχουν περιορισμένο μπάτζετ θα έχουν ένα επιπλέον κίνητρο να κοιτάξουν προς Zucherberg μεριά.

Στο κυνήγι της πρώτης θέσης των social networks, το Facebook μπήκε στο παιχνίδι σε μια περίοδο όπου το MySpace είχε αρχίσει να ξεθωριάζει και το Hi5 συγκέντρωνε μεγάλο ενδιαφέρον, κυρίως όμως από νεαρό κοινό. Το Facebook κατάφερε να ενσωματώσει όλες τις ηλικίες, καθώς προσέφερε ένα πιο ξεκούραστο στο μάτι interface, σε αντίθεση με το Hi5 όπου ο καθένας έφτιαχνε στο προφίλ του ότι background και fonts ήθελε, κάνοντας τα γράμματα από δυσδιάκριτα έως αόρατα. Μεγάλο ρόλο όμως έπαιξαν τα groups, οι σελίδες, τα applications γνωριμιών και τα games. Στο Facebook πλέον όλοι είχαν ένα κοινό σημείο αναφοράς και δεν άργησε να μαζευτεί μέχρι κι ο τελευταίος χρήστης του Internet. Είτε θέλεις να συζητήσεις, είτε να γνωρίσεις κόσμο ή ακόμα και να παίξεις ένα παιχνίδι, το Facebook στα δίνει όλα κι έχει τον τρόπο του να σε κρατάει. Ειδικά στον τομέα των games, η απλή πλατφόρμα δημιουργίας εφαρμογής, επέτρεψε σε πολλές εταιρείες όπως η Zynga και η Playfish, να συγκεντρώσουν δεκάδες εκατομμύρια οπαδούς στα games τους, οι οποίοι φυσικά μεταφράστηκαν σε χρήστες που κράτησαν το FB ζωντανό τα πρώτα του χρόνια. Η συνέχεια είναι γνωστή. Πλέον κάθε διαφημιστής είναι βέβαιο ότι θα χρησιμοποιήσει την πλατφόρμα του Facebook, απ' την οποία δε λείπει κανείς.



Interface
Ας προχωρήσουμε όμως εκτενέστερα σε μια σύγκριση των δύο social networks, ξεκινώντας απ' το βασικότερο κριτήριο που είναι το περιβάλλον. Εδώ το Google+ αποτυγχάνει παταγωδώς, πολύ απλά διότι χρησιμοποιεί μεγάλα και χοντροκομμένα fonts. Αυτού του είδους το interface είναι ότι χειρότερο έχουμε φάει στη μάπα τα τελευταία χρόνια. Πάνω που είχαμε συνηθίσει το Internet να έχει πολλές πληροφορίες σε μία οθόνη, ξαφνικά οι web designers αποφάσισαν να αλλάξουν τροπάριο και να μεγαλώσουν τα fonts και τα buttons στα sites, ώστε να τα κάνουν user-friendly ή για την ακρίβεια...noob-friendly. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να συσσωρεύονται λιγότερες πληροφορίες σε μία οθόνη και φυσικά ο χρήστης να καταναλώνει επιπλέον χρόνο. Ναι μεν αυτό μπορεί να αλλάξει με Ctrl και "-" αλλά η πλειοψηφία των χρηστών δεν το γνωρίζει, ενώ ακόμα κι έτσι, τα buttons του Google+ δεν παύουν να είναι χοντροκομμένα.

Παρότι το Facebook έχει υποστεί πολλές αλλαγές και σίγουρα η πρόσφατη λειτουργία της Timeline στα προφίλ δεν βολεύει ιδιαίτερα, ακόμα κι έτσι, καταφέρνει να είναι πολύ πιο απλό και λειτουργικό συγκεντρώνοντας πολλές πληροφορίες σε μία οθόνη και βέβαια απλό στυλ χειρισμού. Αντίθετα, το Google Plus χρησιμοποιεί σε ορισμένα σημεία σύμβολα αντί για λέξεις, κάτι που ειδικά για τους νέους χρήστες είναι ότι χειρότερο. Οποιοσδήποτε μπει μέσα του για πρώτη φορά, θα χρειαστεί στην αρχή αρκετό χρόνο εξοικείωσης.

Δραστηριότητες
Με τα σημερινά δεδομένα, το Facebook προσφέρει εύκολη προβολή του site σας λόγω του τεράστιου κοινού που διαθέτει, αλλά και πιο πλήρη κοινωνικοποίηση, μέσω των Σελίδων (Pages) και των Ομάδων (Groups). Όσο για τα Applications, στα οποία οι χρήστες του Facebook περνούν πολύτιμο χρόνο, στους πρώτους έξι μήνες του Google+ δεν έχουμε δει ούτε στο ελάχιστο ένα σοβαρό δείγμα γραφής. Όσο για τις ενσωματωμένες εφαρμογές, το Google+ Hangouts είναι υποδεέστερο της βιντεοκλήσης του Facebook, η οποία καθ' ότι αποτελεί προϊόν συνεργασίας με το Skype, αποδεικνύεται πιο λειτουργική. Όσο για τον καθορισμό του είδους των φίλων (Φίλοι, Γνωστοί, Οικογένεια, Συνεργάτες κτλ.) που αποτελούσε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα του Google+, το Facebook εφάρμοσε με τη σειρά του το χαρακτηριστικό αυτό μέσα σε ένα μήνα, έστω κι αν κάτι τέτοιο επετεύχθη με λίγο πιο πρόχειρη μέθοδο.



Το θετικό που έχει το Google+ είναι η εφαρμογή Takeout, με την οποία μπορείτε να κατεβάσετε όλα τα δεδομένα σας σε ένα .zip και μάλιστα χωρισμένα σε ξεχωριστούς τομείς, όπως Προφίλ, Επαφές, Κύκλους, Εικόνες κτλ. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα να περιστρέψετε την φωτογραφία σας, να την κόψετε ή να της προσθέσετε χρώματα και εφέ, κάτι που δυστυχώς δεν συναντάμε στο Facebook. Αυτά βέβαια είναι πράγματα τα οποία μπορείτε να κάνετε και με ένα απλό πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας, όπως το GIMP, άρα το χαρακτηριστικό αυτό δεν αποτελεί σοβαρό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Τέλος, στο Facebook καλώς ή κακώς, οι φίλοι εξακολουθούν να είναι κοινής αποδοχής και από τις δύο πλευρές, κάτι που δεν ισχύει στο Google+ που προτιμάει να ακολουθεί την λογική του Twitter, όπου κάθε χρήστης μπορεί να προσθέτει όποιον θέλει στους κύκλους του. Όσο κι αν κατηγορούμε το Facebook ότι διατηρεί τα δεδομένα μας, τουλάχιστον μας επιτρέπει να κρύψουμε τελείως το προφίλ από κοινή θέα.

Το ταμείο
Μπορεί πολλοί από εσάς να σκεφτείτε ότι το Google+ δεν πρέπει να συγχέεται με το Facebook γιατί απευθύνεται σε διαφορετικό κοινό. Αν όμως κρίνουμε αντικειμενικά αυτά τα δύο social networks, τότε το Facebook κερδίζει κατά κράτος τη μάχη. Κάθε site οφείλει να έχει έναν ξεκάθαρο ρόλο. Το Google κέρδισε το Yahoo γιατί απέδειξε ότι είναι μόνο μηχανή αναζήτησης, τελεία και παύλα. Όλα αυτά όταν το Yahoo είχε στην κεντρική του σελίδα e-mail, ειδήσεις, games κι άλλα τέτοια παρεμφερή. Αντίστοιχα λοιπόν, όπως έχουμε το Facebook στο μυαλό μας ως social network, έτσι έχουμε και το Google+ ως μηχανή αναζήτησης. Οπότε, ένα κουμπάκι + στη γωνία της οθόνης δεν μπορεί να αλλάξει έτσι εύκολα την άποψή μας.

Μεγαλύτερο όμως ρόλο παίζει το σύνολο των χρηστών ενός site. Το Facebook έχει αυτή τη στιγμή την μεγαλύτερη βάση με profiles παγκοσμίως κι έχει ξεφύγει τελείως από τους ανταγωνιστές του. Παίζει μπάλα μόνο του, τα προσφέρει όλα μαζί σε ένα πακέτο, κάτι που δεν κατάφερε ούτε στο ελάχιστο το MySpace, το Hi5 και τα υπόλοιπα "γατάκια" που εμφανίστηκαν κατά καιρούς, είτε επρόκειτο για το Google+, είτε για το NetLog ή και για άλλου τύπου social networks (βλέπε Badoo όπου το moderation είναι της πλάκας).

Η δε άποψή μου για την σύγκριση Facebook vs Twitter, είναι ότι στην πρώτη περίπτωση κάνεις σεξ και στη δεύτερη μόνο τα προκαταρκτικά. Κι ο νοών νοείτω.


Μάνος Γρυπάρης

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 Feb 2012 09:51 #104656 by Γιάννης Μπόκας
Πριν απο μερικές μέρες, στις 7 Φεβρουαρίου, ήταν η επέτειος γέννησης του Τσάρλς Ντίκενς, ενός από τους πιο διάσημους Άγγλους μυθιστοριογράφους. Το Google για να τον τιμήσει, όπως συνηθίζει άλλωστε να κάνει με τα πολύ σημαντικά πρόσωπα της ανθρωπότητας, άλλαξε το λογότυπο της αρχικής του σελίδας, βάζοντας μια άλλη εικόνα, γιορτάζοντας έτσι την 200η επέτειο γέννησης του Τσάρλς Ντίκενς.

Κάτι όμως δεν πήγε όπως τα είχανε σχεδιάσει. Ο δαίμονας του...τυπογραφείου τους χτύπησε την πόρτα με αποτέλεσμα την εικόνα που βλέπετε παρακάτω.



Βάζοντας τον δρομέα πάνω από την εικόνα που είχε μπει στην θέση του λογότυπου του Google, γίναμε μάρτυρες ενός τυπογραφικού λάθους στο όνομα του Τσάρλς Ντίκενς, το οποίο είχε μετατραπεί σε Τσάρλς Ντίκνες. Η λέξη που προκύπτει από αυτόν τον αναγραμματισμό, μπορεί να μη σημαίνει κάτι στα Ελληνικά, δεν συμβαίνει όμως το ίδιο και με τα Αγγλικά!

Κάντε μια πρόχειρη αναζήτηση στο Google και θα καταλάβετε!

Όπως ήταν φυσικό, το όνομα του Τσάρλς Ντίκενς διορθώθηκε μετά από λίγο, αλλά η ζημιά είχε ήδη γίνει.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

03 Jan 2018 10:20 #210978 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Συνελήφθη ο 67χρονος email scammer που το έπαιζε "Νιγηριανός πρίγκιπας"


Το spamming τα τελευταία χρόνια έχει κορυφώσει, καθώς κάθε λογής απατεώνας στήνει επιχειρήσεις μαζικής αποστολής email κάνοντας scam το Google.

Κατά καιρούς θα είχατε λάβει email από έναν υποτιθέμενο "Νιγηριανό πρίγκιπα" που σας ζητάει χρήματα. Ο συγκεκριμένος απατεώντας λοιπόν συνελήφθη. Δεν είναι ούτε νιγηριανός, ουτε πρίγκιπας. Πρόκειται για τον 67χρονο Michael Neu από το Slidell της Louisiana των ΗΠΑ, ο οποίος είχε 269 κατηγορίες για διαδικτυακή απάτη και ξέπλημα μαύρουχρήματος.

Ο Neu μεσολαβούσε ώστε να δώσει χρήματα στους συνεργάτες του από τα 269 ανυποψίαστα θύματά του (και προφανώς εκατοντάδες ακόμη που δεν τον κατήγγειλαν). Πολλοί από τους συνεργάτες του όντως ζούσαν στη Νιγηρία, προκειμένου ο Neu να μπορεί να επιδείξει τραπεζικό λογαριασμό στη συγκεκριμένη χώρα.

Ο Michael Neu αποκτούσε πρόσβαση στους λογαριασμούς των θυμάτων του και έκλεβε εκατομμύρια δολάρια κάθε χρόνο, σύμφωνα με το WGNO . Πολλοί από τους συνεργάτες του δρούσαν εκτός της Αμερικής και ήταν δύσκολο να εντοπιστούν. Ευτυχώς το αστυνομικό τμήμα του Slidell σε συνεργασία με το τμήμα διαδικτυακών υποθέσεων της Αμερικής κατάφερε να συλλάβει τον εγκέφαλο, που κρατούσε μέχρι και προσωπικά στοιχεία των θυμάτων του, όπως ταυτότητες, αριθμούς πιστωτικών καρτών κ.α.

Θυμίζουμε ότι καμία εταιρεία δεν ζητάει χρήματα με links μέσω email και ότι κατά 99% τα συγκεκριμένα emails αποτελούν απάτη και θα πρέπει να τα διαγράφετε άμεσα. Υπάρχουν μέχρι και ψεύτικα emails από τράπεζες που αναφέρουν ότι έχετε δήθεν κλειδωθεί εκτός του λογαριασμού σας. Ακόμα και η εφορία ή οι ασφαλιστικές εταιρείες αυτοκινήτων, όταν σας στέλνουν email, δεν δίνουν link αλλά σημειώνουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που αφορούν τυχόν οικονομικές εκκρεμότητες, όπως αριθμούς τραπεζικών λογαριασμών σε ελληνικές τράπεζες τους οποίους μπορείτε να επαληθεύσετε εύκολα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

24 Jan 2018 12:48 #211726 by Angel
Ο Phil Harrison αντιπρόεδρος στη Google


Όσοι παρακολουθείτε τις εξελίξεις της gaming βιομηχανίας σίγουρα θα έχετε ακούσει πολλά για τον Phil Harrison. Ο επικεφαλής του development και του game design της Mindscape, έγινε αρχικά γνωστός στη Sony, την οποία υπηρέτησε από το 1992 έως το 2008 όταν και παραιτήθηκε, αφού είχε συμβάλει σημαντικά στην επιτυχία του PlayStation. Το 2009 πήγε στην Atari και το 2012 στη Microsoft όπου και έμεινε για τρία χρόνια.

Η Google προσέλαβε τον Harrison σε θέση αντιπροέδρου, σε μια εποχή όπου η Αμερικάνικη εταιρεία προσπαθεί να μειώσει τα έξοδά της και να επενδύσει σωστά. Χαρακτηριστικό είναι άλλωστε το παράδειγμα της περικοπής εσόδων από τα μικρότερα YouTube κανάλια, κάτι που έχει ήδη προκαλέσει αντιδράσεις. Ο Harrison θα μετακομίσει ξανά πίσω στην Καλιφόρνια, στα γραφεία της Google και μάλιστα θα συνεργαστεί με την εταιρεία για ένα gaming project. Τι ετοιμάζει άραγε η Google που αφορά το gaming, σε βαθμό που να χρειάζεται την εμπειρία του Harrison; Ο ίδιος γνωρίζει καλά το πως να συντονίζει εταιρείες ανάπτυξης και στρατηγικές για gaming πλατφόρμες. Μήπως η Google ετοιμάζει κάποια πλατφόρμα ή κάποια νέα κονσόλα; Ίσως ακόμα είναι νωρίς για να μάθουμε.

Μέχρι στιγμής πάντως η Google δραστηριοποιείται στην Android αγορά όπου έχει μια online πλατφόρμα καταγραφής του σκορ. Λάνσαρε επίσης το Google Daydream το 2016, μια VR πλατφόρμα, ενώ επενδύει και στην AR τεχνολογία με την πλατφόρμα ARCore.

The sword of destiny has two edges. You are one of them.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 Feb 2018 16:44 #212395 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Yeti: Υπηρεσία game streaming από την Google


Σύμφωνα με την ιστοσελίδα The Information , η Google ετοιμάζει την δική της υπηρεσία game streaming, καθώς και μια κονσόλα.

Η Google φαίνεται πως έχει στα σχέδιά της να ανταγωνιστεί το PlayStation Now και την υπηρεσία GeForce Now της Nvidia. Οι νεότερες πληροφορίες κάνουν λόγο για την διάθεση μιας υπηρεσίας game streaming με την κωδική ονομασία Yeti, η οποία θα σας επιτρέπει να παίζετε games μέσω cloud δίχως να τα κατεβάσετε τοπικά σε κάποια συσκευή.

Τα έως τώρα στοιχεία αναφέρουν ότι η υπηρεσία θα λειτουργεί μέσω του Chromecast, αλλά και μέσω μιας κονσόλας που φέρεται να ετοιμάζει η Google. Θυμίζουμε ότι τον Ιανουάριο η εταιρεία προσέλαβε τον Phil Harrison ως αντιπρόεδρό της. Ο τελευταίος έπαιξε σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη του PlayStation από το 1992 έως το 2008, ενώ αποτέλεσε σημαντικό στέλεχος της Microsoft για τρία χρόνια, όντας επικεφαλής των gaming τμημάτων. Η παρουσία του Phil Harrison στην Google βάζει φωτιά στις παραπάνω φήμες που από ότι φαίνεται ευσταθούν.

Η υπηρεσία game streaming της Google αναμένεται να διατεθεί μέσα στο 2018 ή το αργότερο την επόμενη χρονιά.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

20 Dec 2018 14:09 #221799 by Βασίλης Καψάλης
To Google One στην Ελλάδα.
Για εσάς που τα 15GB δεν είναι αρκετά.

Όλο και περισσότερο βασιζόσαστε στο διαδίκτυο για να βρείτε τρόπους να αποθηκεύετε με ασφάλεια τα πράγματα που έχουν σημασία για εσάς, το Google One σας προσφέρει αυτό το προνόμιο.

Αν τα 15 GB δωρεάν αποθηκευτικού χώρου για τον λογαριασμό σας, δεν σας φαίνονται αρκετά, τότε το Google One είναι η λύση. Πρόσφατα, έγινε η παρουσίαση του Google One, ένα ολοκληρωμένο πακέτο που είναι πλέον διαθέσιμο στην Ελλάδα και σας παρέχει εκτεταμένο χώρο αποθήκευσης, βοηθώντας σας να αξιοποιήσετε περισσότερο το Google.



Το Google One σας προσφέρει εκτεταμένο αποθηκευτικό χώρο στα Drive, Gmail και Photos. Με άφθονο χώρο στην διάθεση σας, οι πιο σημαντικές αναμνήσεις και τα αρχεία σας αποθηκεύονται με ασφάλεια στο cloud, στην αρχική ποιότητά τους και είναι διαθέσιμα σε όλες τις συσκευές σας. Έχουν γίνει βελτιώσεις στις τιμές ορισμένων από πακέτων και προστέθηκαν νέες επιλογές, που κυμαίνονται από τα 100GB έως τα 30TB, για να επιλέξετε τα πιο κατάλληλο για εσάς.

Περισσότερη βοήθεια όταν την χρειάζεστε.

Ως μέλος Google One, μπορείτε να έρθετε εύκολα σε επαφή με μια ομάδα ειδικών της Google για να λύσετε τις απορίες σας - είτε χρειάζεστε βοήθεια για την ανάκτηση ενός αρχείου που διαγράψατε κατά λάθος είτε θέλετε να μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε το Gmail όταν είστε εκτός σύνδεσης.

Περισσότερα οφέλη για τα μέλη.

Με το Google One θα έχετε επιπλέον προνόμια σε όλη την Google. Ξεκινώντας με πιστώσεις στο Google Play και με προσφορές για ξενοδοχεία που βρίσκετε στο Google Search. Τους επόμενους μήνες, έχετε το νου σας για νέα προνόμια στο Google Store και αλλού. Μπορείτε επίσης να μοιραστείτε το πακέτο σας με έως και πέντε επιπλέον μέλη της οικογένειάς σας. Αυτό σημαίνει απλοποιημένη αποθήκευση κάτω από ένα λογαριασμό και πρόσβαση στα προνόμια στο Google One.

Αντικαθιστά τα πληρωμένα πακέτα του Google Drive.

Αν είχατε ένα πακέτο αποθήκευσης στο Drive, έχετε ήδη αναβαθμιστεί αυτόματα στο Google One. Ο τρόπος με τον οποίο χρησιμοποιείτε το Drive για να αποθηκεύετε και να μοιράζεστε αρχεία δεν αλλάζει. Είτε εργάζεστε, είτε συνδέεστε με φίλους, είτε θέλετε να διαφυλάξετε τις αναμνήσεις σας, ελπίζουμε το Google One να ταιριάζει με τις ανάγκες αποθήκευσης που έχετε. Αναβαθμίστε σε ένα πακέτο που σας εξυπηρετεί καλύτερα. Όλοι οι Λογαριασμοί Google περιλαμβάνουν 15 GB δωρεάν αποθηκευτικού χώρου.



100GB

1.99 EUR / monthly

19.99 EUR / yr

200GB

2.99 EUR / monthly

29.99 EUR / yr

2Terabyte

9.99 EUR / mo

99.99 EUR / mo

you see but you do not observe...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

21 Dec 2018 04:03 #221835 by Βασίλης Καψάλης
To Google One διαθέσιμο και στην Ελλάδα
Για εσάς που τα 15GB δεν είναι αρκετά.



Όλο και περισσότερο βασιζόσαστε στο διαδίκτυο για να βρείτε τρόπους να αποθηκεύετε με ασφάλεια τα πράγματα που έχουν σημασία για εσάς και το Google One σας προσφέρει αυτό το προνόμιο.

Αν τα 15 GB δωρεάν αποθηκευτικού χώρου για τον λογαριασμό σας, δεν σας φαίνονται αρκετά, τότε το Google One είναι η λύση. Πρόσφατα, έγινε η παρουσίαση του Google One, ένα ολοκληρωμένο πακέτο που είναι πλέον διαθέσιμο στην Ελλάδα και σας παρέχει εκτεταμένο χώρο αποθήκευσης, βοηθώντας σας να αξιοποιήσετε περισσότερο το Google.



Το Google One σας προσφέρει εκτεταμένο αποθηκευτικό χώρο στα Drive, Gmail και Photos. Με άφθονο χώρο στην διάθεση σας, οι πιο σημαντικές αναμνήσεις και τα αρχεία σας αποθηκεύονται με ασφάλεια στο cloud, στην αρχική ποιότητά τους και είναι διαθέσιμα σε όλες τις συσκευές σας. Έχουν γίνει βελτιώσεις στις τιμές ορισμένων από πακέτων και προστέθηκαν νέες επιλογές, που κυμαίνονται από τα 100GB έως τα 30TB, για να επιλέξετε τα πιο κατάλληλο για εσάς.

Περισσότερη βοήθεια όταν την χρειάζεστε.

Ως μέλος Google One, μπορείτε να έρθετε εύκολα σε επαφή με μια ομάδα ειδικών της Google για να λύσετε τις απορίες σας - είτε χρειάζεστε βοήθεια για την ανάκτηση ενός αρχείου που διαγράψατε κατά λάθος είτε θέλετε να μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε το Gmail όταν είστε εκτός σύνδεσης.

Περισσότερα οφέλη για τα μέλη.

Με το Google One θα έχετε επιπλέον προνόμια σε όλη την Google. Ξεκινώντας με πιστώσεις στο Google Play και με προσφορές για ξενοδοχεία που βρίσκετε στο Google Search. Τους επόμενους μήνες, έχετε το νου σας για νέα προνόμια στο Google Store και αλλού. Μπορείτε επίσης να μοιραστείτε το πακέτο σας με έως και πέντε επιπλέον μέλη της οικογένειάς σας. Αυτό σημαίνει απλοποιημένη αποθήκευση κάτω από ένα λογαριασμό και πρόσβαση στα προνόμια στο Google One.

Αντικαθιστά τα πληρωμένα πακέτα του Google Drive.

Αν είχατε ένα πακέτο αποθήκευσης στο Drive, έχετε ήδη αναβαθμιστεί αυτόματα στο Google One. Ο τρόπος με τον οποίο χρησιμοποιείτε το Drive για να αποθηκεύετε και να μοιράζεστε αρχεία δεν αλλάζει. Είτε εργάζεστε, είτε συνδέεστε με φίλους, είτε θέλετε να διαφυλάξετε τις αναμνήσεις σας, ελπίζουμε το Google One να ταιριάζει με τις ανάγκες αποθήκευσης που έχετε. Αναβαθμίστε σε ένα πακέτο που σας εξυπηρετεί καλύτερα. Όλοι οι Λογαριασμοί Google περιλαμβάνουν 15 GB δωρεάν αποθηκευτικού χώρου.

you see but you do not observe...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

20 Feb 2019 14:42 #223416 by Βασίλης Καψάλης
Pokemon YouTubers κατηγορούνται λανθασμένα για παιδική κακοποίηση
Με βάση τον αλγόριθμο του YouTube.

Τρεις YouTubers δέχθηκαν λανθασμένα bans το Σαββατοκύριακο, με την κατηγορία ότι ήταν εμπλεκόμενοι σε ενέργειες που αφορούσαν σεξουλιακό περιεχόμενο.

Ο αλγόρυθμος του YouTube ελέγχει αυτόματα τα βίντεο και όπως φαίνεται μπέρδεψε την έκφραση CP – Combat Points με Child Abuse.

you see but you do not observe...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

20 Feb 2019 16:04 - 20 Feb 2019 16:08 #223420 by Ελένη Παρούτογλου
Pokemon YouTubers κατηγορούνται λανθασμένα για παιδική κακοποίηση



Με βάση τον αλγόριθμο του YouTube.

Τρεις YouTubers δέχθηκαν λανθασμένα bans το Σαββατοκύριακο, με την κατηγορία ότι ήταν εμπλεκόμενοι σε ενέργειες που αφορούσαν σεξουαλικό περιεχόμενο.

Ο αλγόριθμος του YouTube ελέγχει αυτόματα τα βίντεο και όπως φαίνεται μπέρδεψε την έκφραση CP – Combat Points με Child Abuse

Δείτε το twitter post εδώ .

Τα accounts ενεργοποιήθηκαν όσο το δυνατό πιο γρήγορα, μετά την αναγνώριση του λάθος από την Google.
Δείτε το twitter post εδώ .

Δείτε το twitter post εδώ .

Πολλοί άρχισαν να αμφισβητούν την αποτελεσματικότητα του αλγόριθμου και θεωρούν πως χρειάζεται ανθρώπινη επέμβαση.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification