Until I Have You

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Until I Have You

Until I Have You

Ελληνικό Platform/Shooter κυκλοφορεί στο Steam.

Η ελληνική εταιρεία ανάπτυξης Wormwood Studios κυκλοφόρησε φέτος τον Απρίλιο στο Steam το Until I Have You.

Όπως μας ενημέρωσε ο Lead Developer Δημήτρης Σπανός, που έχει εργαστεί στο παρελθόν σε games όπως Primordia, Cat Lady, Mage's Initiation και Downfall, το παιχνίδι έχει αναπτυχθεί από μόλις δύο άτομα. Τον ίδιο (μουσική, design, προγραμματισμός) και τον Andrea Ferrara (Artwork). Εκδότρια εταιρεία είναι η Digital Tribe Games.

Το Until I Have You είναι ένα Platfotm/Shooter με pixel art γραφικά που απευθύνονται σε old-school gamers. Επικεντρώνεται στην ιστορία και στο γρήγορο ρύθμο, βυθισμένο σε ένα Cyberpunk κόσμο.

Κρατώντας τον χρήστη σε αγώνια καθώς μάχεται με διάφορους εχθρούς, το Until I Have You έχει ως σκοπό να αφηγηθεί μια ιστορία λύπης, αγάπης, διαφθοράς και γενικά καταστάσεων που έχουν ξεφύγει, κάτω από τα ισχυρά φώτα μιας πόλης που απλά δεν νοιάζεται. Αυτή είναι η ιστορία του ARTIST, ενός επαγγελματία δολοφόνου, που στις προσπάθειες του να αλλάξει τον τρόπο ζωής του και να παραιτηθεί, βρίσκεται σε μία καταστάση από την οποία είναι αδύνατο να βγεί αλώβητος. Η σύζυγος του Emily έχει απαχθεί ως μέσω εκβιασμού και χειραγώγησης. Με την απόκτηση όμως ενός εξωσκελετού, θα οδηγήσει τον ευατό του σε μια αποστολή, χωρίς γυρισμό, για να πάρει πίσω την γυναικά του. 

Παρ'όλα αυτά η χρήση του εξωσκελετόυ, έχει και ένα βαρύ κόστος. Ψευδαισθήσεις, που προκαλούνται από την χρήση, έχουν ένα κυρίαρχο ρόλο στο παιχνίδι, μιας και βαθμιαία δημιουργούν ένα παράξενο κόσμο, περιτριγυρίζοντας τον χρήστη, προκαλλώντας σύγχυση για το τί ειναι αληθινό, και τι όχι.

Το Until I Have You έχει 12 levels, πάνω από 60 μοναδικούς εχθρούς και 12 bosses, αλλά και πλήρες voice acting.

Δείτε το παραπάνω gameplay video και αποκτήστε το στο Steam στην τιμή των 14 ευρώ. Διατίθεται για PC (Windows και Linux).

Συζητήστε για το Until I Have You σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 Blood King (Level 25) 27/08/2016 22:16
Τα γραφικά φαίνονται λίγο old school αλλά το gameplay είναι που μετράει σε τέτοιους τίτλους, arcade action όπως έχουμε συνηθίσει.
#2 stanik (Level 8) 27/08/2016 23:26
Πραγματικά φαίνεται ένα πολύ κάλο platorm game και αφού είναι ελληνικό δεν υπάρχει περίπτωση να μην το αγοράσω!
#3 +1 ashbringer (Level 25) 28/08/2016 07:16
Το gameplay είναι άψογο.Μπράβο τους.
#4 CutieKiller (Level 10) 30/08/2016 19:05
φαινεται ωραιο game!αξιζει να το δοκιμασουμε!
Notification