League of Legends: Wild Rift

Hot
Βασιλική Ασπρή

Το πιο διασκεδαστικό MOBA, πλέον και στο κινητό σας.

Το πιο διασκεδαστικό MOBA, πλέον και στο κινητό σας.

Το πιο διασκεδαστικό MOBA, πλέον και στο κινητό σας.

Εάν ρωτήσετε κάποιον να σας πει τι του αρέσει να παίζει στο PC, οι πιθανότητες να σας πει ‘League of Legends’ είναι πολλές. H Riot Games κατάφερε να δημιουργήσει κάτι διαχρονικό με τον δημοφιλή MOBA τίτλο της, και βλέποντας την ευκαιρία για MOBA στα κινητά, αποφάσισε να την κυνηγήσει.

Ένα από τα δημοφιλέστερα PC games της μοντέρνας gaming ιστορίας λοιπόν, που καθηλώνει περισσότερους από 100 εκατομμύρια παίκτες κάθε μήνα, είναι τώρα γεγονός σε iOS και Android. Παρότι η απόφαση για την κυκλοφορία του Wild Rift ήταν επεισοδιακή, αφού η Riot Games και η Tencent ήρθαν σε ρήξη για το θέμα, με την Riot να είναι σκεπτική και την Tencent να προχωρεί σε προκλητικές κινήσεις μέσω της κυκλοφορίας δικού της παρόμοιου mobile MOBA – το Honor of Kings – τελικά οι δύο εταιρείες τα βρήκαν και κάπως έτσι γεννήθηκε το League of Legends: Wild Rift. Η ανακοίνωσή του μάλιστα έγινε στις 15 Οκτωβρίου 2019, στην 10η επέτειο του League of Legends.

Το Wild Rift είναι MOBA, που προέχεται από το ομώνυμο PC game League of Legends, με κάποιες αναγκαίες τροποποιήσεις βέβαια, για την βελτιστοποίηση της εφαρμογής στα κινητά. Μεταξύ άλλων, οι τροποποιήσεις αφορούν σε μικρότερους χάρτες, λιγότερο χρόνο για respawn και ταχύτερη απόκτηση gold. Κάπως έτσι, ο μέσος όρος διάρκειας ενός match έχει μειωθεί στα 18 λεπτά σε αντίθεση με την PC version που κυμαίνεται στα 35-45 λεπτά.

League of Legends…σε μικρογραφία
Εφόσον πρόκειται για mobile MOBA, είναι αναμενόμενο ότι ως επί το πλείστον, οι μάχες λαμβάνουν χώρα στον χάρτη του Wild Rift, ο οποίος αποτελείται από τρεις λωρίδες, το Nexus της αντίπαλης ομάδας και την jungle (ουσιαστικά μια μικρογραφία του χάρτη που έχουμε συνηθίσει στο League of Legends). Παραδόξως όμως, ποτέ δύο αναμετρήσεις δεν είναι ίδιες μεταξύ τους και αυτό οφείλεται σε παράγοντες που αλλάζουν κάθε φορά, όπως ποιοι παίκτες είναι πίσω από την οθόνη και ποιους champions επιλέγουν. Στο Wild Rift, όπως και στο League of Legends, στόχος της κάθε ομάδας είναι να καταστρέψει τον πυρήνα της άλλης ομάδας (το Nexus), ο οποίος βρίσκεται ακρογωνιαία στον χάρτη.Για να επιτευχθεί αυτό, θα πρέπει μια ομάδα να καταρρίψει με σειρά τρία towers σε οποιεσδήποτε τρεις λωρίδες, έναν inhibitor και τέλος τους δύο τελευταία towers που προστατεύουν το Nexus, ενώ παράλληλα αντιμετωπίζει και τα χαριτωμένα μεν, εχθρικά δε minions. Όπως αναφέρθηκε πιο πάνω, παρότι ο στόχος σε κάθε μάχη παραμένει ο ίδιος, οι αναμετρήσεις δεν χάνουν το ενδιαφέρον τους, πολύ απλά διότι δεν επαναλαμβάνονται ποτέ! Διαφορετικοί champions δεν σημαίνουν μόνο διαφορετικά abilities, αλλά και διαφορετική στρατηγική νίκης, διαφορετικά items για την ενδυνάμωση ή αντιμετώπισή τους και διαφορετικoί τρόποι αλληλεπίδρασης της ομάδας. Αυτό δεν θα μπορούσε να είναι οτιδήποτε άλλο παρά συνταγή για ατελείωτες ώρες διασκέδασης.

Εάν βαρεθείτε τον χάρτη του Wild Rift με τα τέρατα, τις τρεις λωρίδες και την ζούγκλα, μπορείτε να μπείτε ένα γρήγορο match ARAM (All Random All Mid), το οποίο διαδραματίζεται με πέντε χαρακτήρες πάνω σε μια γέφυρα. Εξίσου σημαντικό στην εξίσωση αυτή της διασκέδασης είναι και το γεγονός ότι το επίπεδο δυσκολίας ανεβαίνει όσο κάποιος παίζει, καθώς οι ομάδες διαλέγονται και διαμορφώνονται κατά κύριο λόγο με βάση το level και την εμπειρία του παίκτη. Με αυτόν τον τρόπο, η Riot Games κεντρίζει το ενδιαφέρον ενός παίκτη επιτυχώς και τον παροτρύνει να παίζει συχνά.

Ατελείωτη διασκέδαση στα μέτρα σας
Το Wild Rift δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από άλλα mobile ΜΟΒΑ, όπως για παράδειγμα το Diablo Immortal και το PUBG mobile. Λόγω των πέντε modes που διαθέτει, επιτρέπει στον παίκτη να έχει τον έλεγχο της εμπειρίας του παιχνιδιού, πράγμα που μπορεί να ελκύσει ένα ευρύ φάσμα παικτών. Αναλυτικά, τα πέντε modes είναι τα εξής: Το Normal mode είναι κατάλληλο για όσους αναζητούν μια γρήγορη αναμέτρηση η οποία διατηρεί όμως αυθεντικά στοιχεία του League of Legends. Στο Ranked mode μπορείτε να ακονίσετε τις στρατηγικές σας ικανότητες και να παίξετε για να τοποθετηθείτε σε rank αναλόγως με τις νίκες και την επίδοση σας σε κάθε αναμέτρηση.

Εάν νιώθετε όμως, πως θέλετε λίγη εξάσκηση πριν να δοκιμάσετε την τύχη σας σε ranked game, τότε αυτό γίνεται δυνατό μέσα από το Co-Op VS. AI mode, στο οποίο παίζετε εναντίον bots που σας προετοιμάζουν για τις αληθινές μάχες. Εάν πάλι για εσάς video games σημαίνει παρέα, τότε και αυτό το έχει προνοήσει η Riot, αφού στο Custom mode μπορείτε να μπείτε με τους φίλους σας (ή τους εχθρούς σας!), να διαλέξετε τις ακριβείς ρυθμίσεις που επιθυμείτε και να τα δώσετε όλα στο πεδίο μάχης. Τέλος, στο Training Tool μπορείτε να πειραματιστείτε ελεύθερα και να δοκιμάσετε τα abilities ενός champion, συνδυασμούς κινήσεων και άλλα πολλά. Είναι ένα εντελώς ελεύθερο και ελεγχόμενο περιβάλλον για να βάλετε στην πράξη όλη την θεωρία που έχετε για το ΜΟΒΑ και να εγγυηθείτε την νίκη στις μάχες σας.

Αχ, Αυτά τα…joysticks
Το League of Legends: Wild Rift ακολουθεί το ίδιο μοντέλο χειρισμού που συναντά κανείς σε mobile games του ίδιου genre. Πρόκειται για χειρισμό ο οποίος αποτελείται από αισθητήρες κίνησης στο κάτω μέρος της οθόνης, στα δεξιά και αριστερά. Ο αισθητήρας της αριστερής πλευράς ελέγχει την κατεύθυνση του champion και ακολουθεί την κατεύθυνση του αντίχειρα του παίκτη. Τα πράγματα γίνονται πιο ενδιαφέρον στην δεξιά πλευρά της οθόνης, αφού η μεγάλη γκάμα κουμπιών εκεί κάνει το Wild Rift να ξεχωρίζει από παρόμοια mobile games. Αφενός στα δεξιά βρίσκεται το κύριο κουμπί για επίθεση, αφετέρου κάποια μικρότερα κουμπιά που αντιπροσωπεύουν τα τέσσερα ξεχωριστά abilities ενός champion. Υπάρχουν επίσης κουμπιά για τοποθέτηση wards και κουμπιά επιλογής αυτόματης επίθεσης σε πύργους και minions. Καθώς ένα match εξελίσσεται και ο παίκτης αγοράζει αντικείμενα, ενδέχεται να εμφανιστούν και άλλα διαδραστικά κουμπιά, όπως ειδικές μπότες που, εάν επιλεχθούν, αυξάνουν την ταχύτητα κίνησης του χαρακτήρα βραχυπρόθεσμα. Ενώ το κύριο κουμπί για επιθέσεις ενεργοποιείται με απλό πάτημα, τα πράγματα περιπλέκονται για τα τέσσερα abilities.

Ένας κόσμος γεμάτος δράση και μάχες στην τσέπη σας.

Οι κινήσεις ενός παίκτη θα πρέπει να είναι ακριβείς, εφόσον πολλά abilities δεν αρκούνται σε απλό πάτημα του αντίστοιχου κουμπιού, αλλά χρειάζονται σημάδεμα προς την κατεύθυνση του εχθρού, μετρημένη τοποθέτηση ενός attack και σωστή χρονομέτρηση. Από την μία, οι πολυάριθμες επιλογές προσθέτουν μια πρόκληση στο Wild Rift, από την άλλη η μικρή οθόνη το καθιστά μερικές φορές δύσκολο να πατηθούν με ακρίβεια τα κουμπιά. Παρόλο που το μοντέλο χειρισμού δεν είναι καινοφανές, ένας νέος παίκτης ίσως χρειαστεί χρόνο να συνηθίσει την τοποθέτηση των κουμπιών (και την οθόνη που ίσως θερμαίνεται από τα πρώτα δέκα λεπτά!). Επίσης, λόγω του ότι δεν υπάρχει ακόμη λειτουργία chat κατά την διάρκεια της μάχης, μερικές φορές είναι δύσκολη και απρόβλεπτη η συνεννόηση μεταξύ της ομάδας – ναι μεν μπορείς να κάνεις σινιάλο των συμπαιχτών σου με τα ειδικά pings, ωστόσο στην πράξη μπορεί να αποδειχθεί δευτερεύουσας σημασίας. Από αυτήν την όψη, πολλές μάχες μπορεί να υστερούν σε συνεργασία, παρόλο που αξίζει να σημειωθεί ότι είναι ήδη σε beta testing το voice chat.

Τι να αγοράσουμε;
Ο εξοπλισμός παίζει για άλλη μια φορά σημαντικό ρόλο που στόχος πολλών παικτών – και σημάδι προσωπικής επιτυχίας σε μια μάχη – είναι το λεγόμενο ‘full build’, δηλαδή η αγορά των έξι δυνατότερων αντικειμένων για τον champion σας (έξι είναι ο μέγιστος αριθμός αντικειμένων που μπορείς να έχεις στην κατοχή σου). Η σημαντικότητα του εξοπλισμού διαφαίνεται επίσης στο ότι υπάρχουν συγκεκριμένες κατηγορίες αντικειμένων που αρμόζουν για το είδος champion που παίζει. Συνοπτικά, υπάρχουν οι τάξεις των Fighters, Tanks, Mages, Assassins, Marksmen and Support – η κάθε τάξη champion απαιτεί διαφορετικό εξοπλισμό, αναλόγως και της θέσης που παίζει.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ο κάθε παίκτης ξεκινά χωρίς εξοπλισμό και με 500 coins να ξοδέψει σε ένα αρχικό αντικείμενο. Το ποσό είναι χαμηλό και οι επιλογές ελάχιστες, με τους πλείστους παίκτες να τείνουν προς μπότες επιτάχυνσης, υγρό υγείας ή ένα μικρό αντικείμενο που ενισχύει τα stats τους. Καθώς ο αγώνας προχωρά και οι παίκτες σκοτώνουν είτε minions, είτε jungle monsters είτε εχθρούς, αντίστοιχα αυξάνεται το ποσό που μπορούν να ξοδέψουν πάνω σε εξοπλισμό. Ωστόσο, τις αγορές μπορούν να τις κάνουν μόνο όταν βρίσκονται κοντά στο Nexus της ομάδας τους, στο σημείο αναγέννησης (στο οποίο μπορούν να βρεθούν οποιαδήποτε στιγμή με recall) ή καθώς είναι νεκροί και αναμένουν respawn.

Το τελευταίο σημαντικό για την αγορά εξοπλισμού είναι ότι τα πιο δυνατά αντικείμενα, που είναι και τα πιο ακριβά, έχουν συνήθως φθηνότερα και πιο αδύνατα αντικείμενα από τα οποία αποτελούνται και που μπορεί ένας παίκτης να αγοράσει πρώτα, ρίχνοντας έτσι την τελική τιμή του εξοπλισμού και κερδίζοντας ένα μέρος των δυνατοτήτων του αντικειμένου μέχρι να μπορεί να αγοράσει το τελικό αντικείμενο στην αλυσίδα.

Έχοντας όλα αυτά υπόψιν, ένας παίκτης πρέπει να κάνει την αγορά εξοπλισμού με διάφορα κριτήρια, όπως τον χαρακτήρα που έχει επιλέξει, την λωρίδα που θέλει να παίξει, το στυλ με το οποίο θέλει να πολεμήσει με τον εχθρό καθώς επίσης και τον εξοπλισμό του αντιπάλου και το διαθέσιμο ποσό λεφτών. Αυτά όλα βέβαια είναι δευτερεύουσας σημασίας για έναν καινούριο παίκτη, αφού ο βασικός εξοπλισμός που του συστήνεται αυτόματα είναι αρκετός για ένα casual παιχνίδι, ωστόσο ο παίκτης που θέλει πραγματικά να σκαρφαλώσει στην κορυφή πρέπει να ρίξει όχι μόνο πύργους αλλά και… διάβασμα!

Endgame
Εάν ο στόχος ενός παίκτη είναι να τοποθετηθεί σε rank, τότε θα αρχίσει την κατάκτηση αυτού του στόχου παίζοντας 10 κατατοπιστικά ματς, έτσι ώστε να του δοθεί το rank του αναλόγως με τα αποτελέσματα των αγώνων. Ότι γίνεται δηλαδή και στην desktop version. Μπορεί να τοποθετηθεί σε ένα από 10 ranks (με αύξουσα σειρά): Iron, Bronze, Silver, Gold, Platinum, Emerald, Diamond, Master, Grand Master, Challenger. Είναι σχεδόν πανομοιότυπα με το σύστημα που υπάρχει στο League of Legends, με την διαφορά προσθήκης εδώ του Emerald rank. Αυτό πιθανώς να έγινε για λόγους περεταίρω πρόκλησης στο MOBA του κινητού, εφόσον οι μάχες είναι ελαφρώς ευκολότερες στο Wild Rift. Όμοια όμως με το PC version, κάθε rank υποδιαιρείται σε 4 επίπεδα (π.χ. Iron I, II, III, IV και ούτω καθεξής), για καλύτερο διαμερισμό παικτών. Στο Wild Rift, ένα season διαρκεί τρεις μήνες, στο τέλος του οποίου θα λάβετε μεγάλα rewards αναλόγως με το rank που κατακτήσατε. Σημαντικό να αναφερθεί ότι ενώ τα Iron, Bronze, Silver και Gold ranks μεταφέρονται στο επόμενο season, οι παίκτες που επιτυγχάνουν ψηλότερα ranks θα δουν μια μικρή πτώση στο rank τους με το καινούριο season, με λίγα όμως ματς μπορούν να ανακτήσουν τις παλιές δόξες τους!

Ξεκάθαρα λοιπόν, το Wild Rift έχει την δυνατότητα να γίνει ένα αρκετά ανταγωνιστικό περιβάλλον, αφού το ranking system ακολουθεί τα χνάρια του League of Legends, δημιουργώντας αγωνία και πρόκληση σε όσους επιθυμούν να παίζουν για ranks. Μετά από πολλά ματς δηλαδή, εάν αυτά είναι ranked, η διαφορά μεταξύ ανταγωνιστικού και χαλαρού παιχνιδιού γίνεται ξεκάθαρη, αφού το επίπεδο δυσκολίας θα ανεβαίνει, καθώς και η συχνότητα που θα παίζεται ώστε να κρατήσετε το rank σας και τις ικανότητες σας ακονισμένες. Καθότι δεν είναι αναγκαστικό, ωστόσο, να μπείτε στον κόσμο των ranked ματς, είναι εξίσου επιτρεπτό και καλοδεχούμενο να βυθίζεστε στον κόσμο του Wild Rift αυστηρώς για χαλάρωση και ηρεμία.

Με περισσότερους από 150 champions στο League of Legends, οι επιλογές είναι ατελείωτες. Από την άλλη, μέχρι στιγμής, στο Wild Rift είναι διαθέσιμοι 81 champions. Η διαφορά φαίνεται μεγάλη, όμως επειδή ο κόσμος του Wild Rift ακόμη είναι μικρός, ακόμα και οι μισές επιλογές απότι έχει το League of Legends είναι ικανοποιητικές. Μπορείτε να ξεκλειδώσετε champions μέσα από αποστολές, loot boxes ή season rewards, όμως μακράν ο ευκολότερος τρόπος είναι να τους αγοράσετε από το Store. Τα νομίσματα στο League of Legends είναι το Blue Essence, με το οποίο αγοράζετε champions και άλλα, ενώ το Orange Essence χρησιμοποιείται για κομμάτια skins. Το πιο χρήσιμο ίσως νόμισμα είναι τα Riot Points, τα οποία συλλέγονται με τις μάζες που παίζετε, και μπορούν να αγοράσουν σχεδόν τα πάντα. Για το Wild Rift, το Blue Essence έχει μετατραπεί σε Blue Motes τα οποία συλλέγονται με μάχες, ενώ παράλληλα για πρώτη φορά παρουσιάζονται τα Poro Coins. Αξιοσημείωτο είναι το νόμισμα Wild Cores, εφόσον η Riot ανακοινώνει πως είναι το μοναδικό νόμισμα στο Wild Rift που αγοράζεται με αληθινά λεφτά, παρόλο που τα Wild Cores αγοράζουν items που αποκτούνται και με τα παραπάνω νομίσματα. Για σκοπούς διασαφήνισης, 1000 Wild Cores στοιχίζουν €9.99 ενώ στην άλλη άκρη, €99.99 θα εξασφαλίσουν 11000 Wild Cores. Αυτή η επιλογή είναιι ξεκάθαρα για όσους δεν έχουν την υπομονή να συλλέξουν νομίσματα μέσα από πολυάριθμες μάχες. Οι τιμές των champions διαφέρουν και εξαρτώνται από την ημερομηνία κυκλοφορίας ενός champion και την δημοφιλότητα του σε δευτερεύων επίπεδο. Στο League of Legends οι τιμές κυμαίνονται από 200 RP (Riot Points) μέχρι και 1000 RP, και για να τους αγοράσετε όλους με RP θα χρειαζόντουσαν περίπου €650! Τα πράγματα είναι παρόμοια για το Wild Rift, εφόσον ένας καινούριος champion κοστίζει 5500 Blue Motes (ή 725 Wild Cores, δηλαδή γύρω στα €7) και για να αποκτήσετε όλους τους champions θα πρέπει να οικονομούσατε €560! Κατά τα άλλα, τα δύο αυτά MOBA δεν κατατάσσονται ως play to win, εφόσον όσα λεφτά και αν διαθέτετε για αυτά, θα πάνε όλα προς διακοσμητικούς σκοπούς.

Στη λεπτομέρεια είναι η μαγεία
Στον τομέα των γραφικών, το League of Legends: Wild Rift δεν έχει να ζηλέψει και πολλά από το μεγαλύτερο αδελφό του (PC version). Οι χαρακτήρες έχουν λεπτομερή σχεδιασμό για τα δεδομένα των κινητών, ενώ έχει δοθεί έμφαση και στα ανάλογα ηχητικά εφέ εξόντωσης των champions, των towers και των minions.

Ηχητικά, το Wild Rift δεν απογοητεύει. Η Riot Games έχει προσέξει αυτήν την σημαντική πινελιά, εφόσον τα soundtracks στο loading screen καθώς και τα sound effects στο παιχνίδι είναι προσεγμένα έτσι ώστε να δημιουργούν την κατάλληλη ατμόσφαιρα για δράση και περιπέτεια. Υπάρχουν original soundtracks για την αρχική σελίδα, για το mid game, για το character selection screen και ούτω καθεξής. Ακόμη και το voice acting έχει παραμείνει στο επίπεδο που έχει το League of Legends για PC, και οι χαρακτήρες διατηρούν τα φημισμένα τους punchline, που αποδίδουν με πάθος και ρεαλισμό. Δεν φτάνανε αυτά για να βάλουν τον παίκτη στην διάθεση για τρελές μάχες, εφόσον η Riot έδωσε απίστευτη σημασία και στα sound effects κατά την διάρκεια των μαχών, με έμφαση στις επιθέσεις, στα pings, στα τέρατα της ζούγκλας και στους πύργους. Η ατμόσφαιρα που δημιουργείται είναι καθηλωτική.Το League of Legends στα κινητά δεν έχει την ίδια ανταπόκριση σε θέμα ping με την έκδοση για PC. Θα συναντήσετε ορισμένα frame drops, ειδικά σε σημεία όπου εμπλέκονται μάχες με πολλούς champions μαζί κι αυτό διότι τα κινητά επικοινωνούν με Wi-Fi και ως εκ τούτου κάποιοι παίκτες θα έχουν κακή ποιότητα σύνδεσης. Τα ματς 5x5 μπορεί να αποβούν…μοιραία, τόσο σε σημεία με πολλούς champions και towers, όσο και στο endgame όπου οι ulti θα πέφτουν βροχή.

Διαχρονικό όσο και το League of Legends;
Στο σύνολό του, το League of Legends: Wild Rift είναι μια αρκετά εντυπωσιακή προσπάθεια από την Riot Games, έχοντας αφομοιώσει σχεδόν όλα τα features που βρίσκει κανείς στο desktop version του ομώνυμου τίτλου. Παρότι οι μάχες είναι σύντομες, και ίσως λιγότερο ανταγωνιστικές (για τώρα) από ότι έχουμε συνηθίσει το League of Legends, πετυχαίνει τον στόχο του να κρατάει τον παίκτη για παρατεταμένη διάρκεια στον κόσμο του Wild Rift. Όπως διαφαίνεται και από τα παραπάνω, αυτό οφείλεται εν μέρη στις επιλογές που υπάρχουν για μάχες, καθώς και στο γεγονός ότι αυτές δεν είναι επαναλαμβανόμενες. Περαιτέρω, παρόλο που το μάξιμουμ level είναι το 40, το Wild Rift παραμένει εξαιρετικά replayable, εφόσον τα rewards συνεχίζουν να υπάρχουν και μετέπειτα, και εφόσον το επίπεδο δυσκολίας συνεχίζει να ανεβαίνει.

Καλά πήγε αυτό
Αξίζει να αναφερθεί ότι η Riot Games έχει αφομοιώσει στο mobile game της επιτυχώς σχεδόν όλα τα στοιχεία του League of Legends, συμπεριλαμβανομένων και εξτρά events και αποστολών, πράγμα το οποίο είναι αξιοθαύμαστο εάν και μερικές φορές φαντάζει λίγο overkill με το πόσα features έχει αυτό το MOBA κινητού. Παρ’ όλα αυτά, το τελικό αποτέλεσμα του Wild Rift δεν φαντάζει τόσο ανταγωνιστικό και (ας το παραδεχτούμε) τοξικό όσο η φήμη του League of Legends, κάνοντάς το ιδανικό για παίκτες που είναι καινούργιοι στα MOBA ή ακόμα και για βετεράνους του συγκεκριμένου τίτλου της Riot ή εναλλακτικά για όσους επιθυμούν να σκοτώνουν την ώρα τους που και που.

Θετικά:
- Άριστος τεχνικός τομέας
- Πολλές επιλογές σε modes
- Πιστό στο concept του League of Legends
- Διασκεδαστικές, σύντομες μάχες

Αρνητικά:
- Άβολο μοντέλο χειρισμού
- Υπερφόρτωση της οθόνης με features
- Ανά διαστήματα έχουμε frame drops

Βαθμολογία
Γραφικά: 8
Ήχος: 9
Gameplay: 9
Σενάριο: 7
Αντοχή: 7.5
Γενικά: 8

Σε μερικές εταιρείες, η μετατροπή ενός PC game σε mobile game πετυχαίνει και η Riot Games φαίνεται να είναι μια από αυτές.

Βασιλική Ασπρή

NEWS   VIEW ALL

Νέοι champions και καινούργιο περιεχόμενο έρχονται στο League of Legends: Wild Rift

Η Riot Games ανακοίνωσε νέο περιεχόμενο στο League of Legends για κινητά, με το επερχόμενο update. To update θα φέρει τους παρακάτω νέους champions:Kassadin, the Void Walker: Είναι melee mid-laner κα...
Posted (07 Jul 2022)

League of Legends: Wild Rift - Ένα mobile game για ερωτευμένους και μη

Μια διαφορετική ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου έζησαν φέτος οι ερωτευμένοι καθώς χρειάστηκε να μείνουν μακριά από το έτερόν τους ήμισυ. Μπορεί λοιπόν τα μέτρα για την καταπολέμηση της πανδημίας να μας κρά...
Posted (15 Feb 2021)

League of Legends: Wild Rift beta

Η Riot Games ανακοίνωσε ότι η beta του League of Legends: Wild Rift είναι διαθέσιμη και στην Ελλάδα. Από τις 10 Δεκεμβρίου κι έπειτα, η beta άνοιξε και στην Ευρώπη, την Μέση Ανατολή και την Βόρεια ...
Posted (09 Dec 2020)

League of Legends: Wild Rift gameplay video

Η Verizon ανακοίνωσε ένα League of Legends: Wild Rift livestream σήμερα Πέμπτη προς ξημερώματα Παρασκευής στις 03:00, σε συνεργασία με τις Apple και Riot Games. Κατά την διάρκεια του livestream θα πα...
Posted (21 Oct 2020)

League of Legends: Wild Rift

[Αρχική Δημοσίευση: 16/10/19] Η Riot Games ανακοίνωσε ότι το League of Legends θα κυκλοφορήσει στις κονσόλες και τα κινητά. Θα ονομάζεται League of Legends: Wild Rift. Δείτε το πρώτο βίντεο της Riot ...
Posted (30 May 2020)

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Score 8
5.38 User Score
(4 votes )
User Reviews 0
Genre: ΜΟΒΑ
Developer: Riot Games
Publisher: Riot Games
Διάθεση:
Players: 2-10
Requirements: Android: 2GB RAM, Λειτουργικό σύστημα: Android 4.4 ή ανώτερο, CPU: 1.5 GHz quad-core, Qualcomm Snapdragon 410 Processor / iPhone 6S ή ανώτερο, Λειτουργικό σύσητμα iOS 9 and ή ανώτερο, 2GB RAM, Επεξεργαστής Apple A9.
Official Website: Κλικ εδώ
Release Date: 29/3/2021
Χρήστες που το θέλουν.
Κανένας
Χρήστες που το έχουν. (VIEW ALL)
thumb
Χρήστες που το είχαν.
Κανένας
Χρήστες που το έχουν στα αγαπημένα
Κανένας
RELATED GAMES
Κανένα
VIDEOS

Top reviews (τρέχον έτος)

Top Reviews (by user score)

Latest User Reviews

1.
God of War (PC)   (9.0)
2.
Stray   (8.0)
4.
Elden Ring   (9.0)
5.
Martha is Dead   (9.0)
7.
9.
It Takes Two   (8.0)
10.
Notification