League of Legends: Wild Rift

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
4
League of Legends: Wild Rift

League of Legends: Wild Rift

Η νέα έκδοση για κινητά φαίνεται πανομοιότυπη με εκείνη των PC.

[Αρχική Δημοσίευση: 16/10/19] Η Riot Games ανακοίνωσε ότι το League of Legends θα κυκλοφορήσει στις κονσόλες και τα κινητά.

Θα ονομάζεται League of Legends: Wild Rift. Δείτε το πρώτο βίντεο της Riot Games, το οποίο παραδόξως έλαβε θετική ανταπόκριση, σε αντίθεση με το Diablo για κινητά της Blizzard. Περιλαμβάνει gameplay από την έκδοση για κινητά.

 Το LoL για κινητά θα έχει μάχες 5v5 με χειρισμό ειδικά για φορητές συσκευές. Στο λανσάρισμά του, το League of Legends: Wild Rift θα έχει 40 champions. Οι αγορές των skins απο τις μικροσυναλλαγές θα είναι όπως τις γνωρίζετε ήδη.

[UPDATE: 30/5/20 - Η νέα έκδοση για κινητά φαίνεται πανομοιότυπη με εκείνη για PC] Ένα νέο dev diary από την Riot Games σας αφήνει να ρίξετε μία πολύ καλή ματιά στη νέα έκδοση του League of Legends για κινητά και από ότι φαίνεται το παιχνίδι δεν έχει υποστεί μεγάλες αλλαγές αλλαγές για να μεταφερθεί στη νέα πλατφόρμα.

Σύμφωνα λοιπόν με τον Michael Chow την επόμενη εβδομάδα στις 6 Ιουνίου το League of Legends: Wild Rift θα κυκλοφορήσει την πρώτη του Alpha έκδοση στη Βραζιλία και στις Φιλιππίνες με σκοπό να συλλέξουν πληροφορίες για τη νέα δημιουργία. Το δοκιμαστικό αυτό στάδιο θα κρατήσει για δύο εβδομάδες και στοχεύει κυρίως στο feedback για τα dual strick controls.

To League of Legends: Wild Rift είναι ένα πολύ όμοιο αντίγραφο με την αρχική έκδοση των PC. Υπάρχουν ωστόσο κάποιες μικρές διαφορές για να προσαρμόσουν το gameplay στη φύση της νέας πλατφόρμας. Καταρχάς, ο αγώνας θα έχει πιο γρήγορο ρυθμό και θα διαρκεί 15 με 20 λεπτά. Επίσης, ο χάρτης θα είναι ελαφρώς μικρότερος. Σε πρώτο στάδιο το παιχνίδι θα έχει μόνο τους 36 από τους 148 champions και θα είναι οι Ahri, Alistar, Annie, Ashe, Aurelion Sol, Blitzcrank, Braum, Camile, Ezreal, Fiora, Fizz, Garen, Gragas, Graves, Jax, Janna, Jinx, Jhin, Lux, Malphite, Master Yi, Miss Fortune, Nami, Nasus, Olaf, Orianna, Shyvanna, Soraka, Tryndamere, Twisted Fate, Vayne, Vi, Xin Zhao, Yasuo, Zed και Ziggs.

Ορισμένοι από τους champions θα έχουν πανομοιότυπο gameplay, όπως ας πούμε η Jana, ενώ άλλοι θα φέρουν αλλαγμένα κάποια από τα skills τους. Βασική διαφορά θα είναι το Double Up της Miss Fortune, καθώς πλέον θα πρέπει να στοχεύσετε τον εχθρό με έναν δείκτη παρά να κοντοστέκεστε και να επιλέγετε έναν στόχο. Αλλαγές σημειώνονται και στα runes, τον οποίο ο αριθμός μειώνεται στους 8 και πολλά από αυτά έχουν προσαρμοστεί για να ταιριάζουν στο πιο σύντομο gameplay. Επιπλέον θα υπάρχουν και 3 mini runes τα οποία θα μπορείτε να επιλέγετε στη συνέχεια και να τα συνδυάζετε με τα κυρίως. Διαθέσιμα θα είναι και τα spells, όμως το Smite θα είναι αλλαγμένο με έναν τρόπο που ακόμα δεν έχουν ανακοινώσει.

Τα items παραμένουν τα ίδια και έχουν τα ίδια effects που έχουν και στο League of Legends στο PC. Θα προστεθούν ωστόσο μερικά που θα βοηθήσουν στο νέο χειρισμό του παιχνιδιού, όπως είναι το Fimbulwinter για τα tanks, με το οποίο θα μπορείτε να έχετε shield όταν κάνετε crowd control. Όσον αφορά τα modes, προς το παρόν οι developers έδειξαν ότι θα υπάρχει το Normal και το Co-op VS AI, καθώς και το Training. Επίσης, θα υπάρχουν skins, τα οποία θα ακολουθούν την ίδια λογική που έχει και το League of Legends αυτή τη στιγμή, ενώ μία από τους developers σας διαβεβαιώνει ότι το παιχνίδι αν και mobile δεν θα έχει τις διαφημίσεις και τα pop ups που πλήττουν τα υπόλοιπα του συγκεκριμένου είδους ούτε θα απαιτεί να πληρώσετε προκειμένου να έχετε μία καλύτερη εμπειρία.

Διαβάστε ακόμη για το League of Legends FPS στα πρότυπα του Overwatch, το League of Legends Fighting game, το LoL RPG στο στυλ Diablo και την animated σειρά Arcade.

Δείτε αναλυτικά το πλήρες βίντεο με την επετειακή παρουσίαση της Riot Games για τα 10 χρόνια League of Legends, κάνοντας κλικ εδώ.

Συζητήστε για το League of Legends: Wild Rift στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification