Διαβάστε το review
 
Για τους φανς των LittleBigPlanet, η είδηση ότι ο αξιαγάπητος ήρωας πρωταγωνιστεί σε ένα δικό του τίτλο πρέπει να ήταν ιδιαίτερα χαρμόσυνη. Τώρα, ο μικρός ήρωας αντιμετωπίζει τον Vex και στις οθόνες των υπολογιστών μας, αλλά πώς συγκρίνεται με κονσόλα; Μπορεί να ανταπεξέλθει (ή και να ξεπεράσει) την εμπειρία της εγγενούς πλατφόρμας για την οποία προορίστηκε αρχικά ο τίτλος;

Κατ' εμένα, και πολλούς άλλους, η εμπειρία στον υπολογιστή δεν αφαιρούσε κάτι από το παιχνίδι. Αντιθέτως, λόγω των πολλών δυνατοτήτων και settings που έχουν οι υπολογιστές, μπορεί η εικόνα, οι σκιές και οι αντανακλάσεις να αποδίδονται καλύτερα στον υπολογιστή. Λίγο ο χειρισμός μας δυσκόλεψε, εφόσον το Sackboy: A Big Adventure για πρώτη φορά είναι σε τρισδιάστατο περιβάλλον και το πληκτρολόγιο δεν βοηθά να υπολογίσουμε σωστά και με ακρίβεια τις αποστάσεις. Είναι κάτι που θέλει χρόνο αλλά εν τέλει συνηθίζεται. 

Η ιστορία και το σενάριο του τίτλου, παρότι γενικά απλοϊκή, έχει την δυνατότητα να σε τραβήξει συναισθηματικά γιατί είναι πολύ εύκολο να αγαπήσεις τον Sackboy! Πάντως για τα γραφικά δεν υπάρχει κάτι αρνητικό - οι υφές ήταν τόσο λεπτομερείς, σαν πραγματικό ξύλο και ύφασμα. Αλλά το αποκορύφωμα ήταν η μουσική. Η χρήση δημοφιλών τραγουδιών αλλά και της μοναδικής διασκευής του original soundtrack μας έκαναν να παίζουμε ορισμένα επίπεδα ξανά και ξανά.

Έχοντας πει αυτά, το Sackboy: A Big Adventure ίσως έχει μεγαλύτερη απήχηση με λάτρεις της σειράς LittleBigPlanet. Αλλά είναι, ως επί το πλείστον, ένα παιχνίδι με ψηλό replayability που θα σας κρατήσει απασχολημένους πολλές ώρες, οπότε εάν σας αρέσουν τα Platform και τα... γλυκούλια όντα, τότε η απόφαση αγοράς του παιχνιδιού θα είναι παιχνιδάκι.

Read More...

Βασιλική Ασπρή replied to the topic 'MultiVersus' in the forum. 2 years ago

Διαβάστε το review.

Οι επικές μάχες μεταξύ των δημοφιλών χαρακτήρων καρτούν απο τα σύμπαντα της Warner Bros. είναι επιτέλους γεγονός. Παρόλο που σε πολλές πτυχές θυμίζει το Super Smash Bros., το παιχνίδι διαφοροποιείται σε αρκετά πράγματα. Το περιβάλλον είναι ζωηρό και οι χαρακτήρες έχουν ευρεία γκάμα επιθέσεων, τόσο για το έδαφος όσο και εναέριες. Ο μεγάλος αυτός συνδυασμός κινήσεων δίνει στο MultiVersus μια πρόκληση που κρατά τον παίκτη για πολλές ώρες, σε συνεχόμενες μάχες. 

Αυτό που θα σας κερδίσει περισσότερο είναι το ηχητικό κομμάτι, στο οποίο έχει δοθεί αρκετή βαρύτητα τόσο σε θέμα voice acting όσο και σε soundtrack. Οι ηθοποιοί που χάρισαν τις φωνές τους στα καρτούν παραμένουν οι ίδιοι και για τους χαρακτήρες στο παιχνίδι, κάνοντας την εμπειρία πλήρως απορροφητική και ρεαλιστική. Δοκιμάστε το MultiVersus και θα δείτε από μόνοι σας!

www.youtube.com/watch?v=AQGyi6N_K2Q

Read More...

Διαβάστε το review του Uncharted: Legacy of Thieves Collection εδώ!

 

 

Εάν αναρωτιέστε αν αξίζει η αγορά του θρυλικού αυτού τίτλου τώρα που κυκλοφόρησε και στα PC, τότε το review αυτό είναι για εσάς. 

Uncharted Legacy Of Thieves Collection PC • Part 1 • | Prologue [4K 60FPS UHD] • No Commentary - YouTube

Εννοείται πως η ιστορία - ή μάλλον, οι ιστορίες, αφού πρόκειται για 2 περιπέτειες σε μια συλλογή - που διαδραματίζονται στα Uncharted είναι άκρως καθηλωτικές και αντάξιες του είδους τους, εφόσον χαρίζουν περισσότερες από 15 ώρες γεμάτες δράση και περιπέτεια. Ωστόσο, το συγκεκριμένο port από την εταιρεία ανάπτυξης Iron Galaxy άφησε κάποιες αρνητικές εντυπώσεις στο gaming community. Παίζοντας το A Thief's End σε υπολογιστή ήταν μια αρκετά ευχάριστη εμπειρία, κυρίως λόγω της ιστορίας και του σεναρίου. Στον τομέα των γραφικών δεν απογοήτευσε το port, εφόσον με τις νέες δυνατότητες στα settings μπορεί κάποιος να εξατομικεύσει τα γραφικά στο προσωπικό του στυλ. Πέρα από αυτά τα θετικά, τα παράπονα ορισμένων ατόμων δικαιολογούνταν, εφόσον υπήρχαν κάποια bugs στο παιχνίδι, μερικά από τα οποία δεν διορθώνονταν παρά μόνο με restart. Από την άλλη, το The Lost Legacy ήταν μια φρέσκια πνοή, σηματοδοτώντας την πρώτη φορά στην ιστορία των περιπετειών Uncharted που ο Nathan Drake δεν πρωταγωνιστεί. Οι δύο ηρωίδες είναι εφάμιλλες του Drake σε ότι αφορά στο ταλέντο για μάχη και στην εξυπνάδα, ωστόσο η ιστορία δεν δίνει την ίδια συναισθηματική επιβράβευση όπως το A Thief's End, παρόλο που πρόκειται για μια αυθεντική ιστορία σε ένα πανέμορφο τοπίο. 

Στο τέλος της ημέρας, τα updates υπάρχουν για να φτιάχνουν αυτά τα μικροπροβλήματα. Ήδη η Iron Galaxy έχει φτιάξει ορισμένα bugs άρα σύντομα το Uncharted: Legacy of Thieves Collection θα είναι το ίδιο - και ίσως περισσότερο - απολαυστικό στα PC όπως είναι και στις κονσόλες. Δικαίως η σειρά με πρωταγωνιστή τον Nathan Drake έχει σαρώσει δεκάδες βραβεία. Είναι μια ιστορία που πρέπει όλοι οι gamers να ζήσουν!


 

Read More...

League of Legends: Wild Rift: Ξεπερνά ή όχι τις προσδοκίες;

 
 Με αναμονή περίπου 2 χρόνων από την ανακοίνωση του Wild Rift, το mobile MOBA είναι πλέον γεγονός. Και τι γεγονός! Η Riot μας εξέπληξε θετικά με μια μικρογραφία του κολοσσού της League of Legends, εφόσον ο ομώνυμος της τίτλος για κινητά ξεπερνάει κάθε προσδοκία. Με αξιοθαύμαστο τρόπο, η Riot καταφέρνει να ενσωματώσει τα στοιχεία του LoL όπως τα ξέρουμε, συμπεριλαμβανομένων των ranks, champions, lanes, maps - αλλά και να προσθέσει καινούρια στοιχεία όπως νέο in-game currency.Εσείς που γνωρίζετε και είστε οικείοι με τον χειρισμό των χαρακτήρων στο League of Legends, μην επαναπαύεστε. Θα πρέπει να ξαναμάθετε πολλά πράγματα από την αρχή για να τα βγάλετε πέρα με το Wild Rift. Από τους μοχλούς κίνησης στην οθόνη μέχρι τα διαφορετικά κουμπιά για τα abilities σας, υπάρχουν πολλά που θα κλονίσουν τις βασικές σας γνώσεις γύρω από το LoL, προσφέροντας μια φρέσκια οπτική για το MOBA αυτό. Ποτέ μια μάχη δεν θα είναι η ίδια κάνοντας την εμπειρία του Wild Rift σχεδόν απίθανη να την βαρεθεί κάποιος! 

Read More...

Βασιλική Ασπρή replied to the topic 'Rumbleverse' in the forum. 2 years ago

Rumbleverse Review - Εσείς το δοκιμάσατε;
 


Με την κυκλοφορία του Rumbleverse, ανατράπηκαν τα δεδομένα των battle royale - ξεχάστε πυροβόλα όπλα και σφαίρες. Στo Grapital City, οι 40 πολίτες έχουν αποτρελαθεί και την είδαν όλοι... αστέρια του boxing! Αυτό σημαίνει μάχες με νύχια και με δόντια, σώμα με σώμα, ε και σώμα με έδαφος αν χρειαστεί να κάνετε smackdown σε κανένα. Μόνη σας βοήθεια τα ειδικά φίλτρα που μπορείτε να βρείτε και να πιείτε για να δυναμώσετε, και κάποια βιβλία που μπορείτε να διαβάσετε για να μάθετε και καμιά ειδική κίνηση (εμπνευσμένη πολλές φορές απο boxing!). Μπορεί να μπορείτε να ανταπεξέλθετε στην πρόκληση, μπορεί και όχι... γιατί δεν παίζετε για να ανακαλύψετε; Δεν έχετε κάτι να χάσετε... εκτός από κανένα δόντι από μπουνιά εχθρού blink.png

Διαβάστε το review του Rumbleverse εδώ!

Read More...

Για όλους όσους περίμεναν το Spider-Man Remastered με ανυπομονησία, ο χρόνος αναμονής έχει τελειώσει και ήρθε η ώρα να απολαύσουν την... αραχνο-εμπειρία στο PC! 

Η ιστορία του Peter Parker παραμένει η ίδια όπως και στις κονσόλες, όμως πολλά πράγματα αλλάζουν με τον χειρισμό σε υπολογιστή. Τα θετικά είναι η προσαρμογή διάφορων settings για την απόλυτη εμπειρία, καθώς και τα υπέροχα γραφικά του παιχνιδιού. Ωστόσο, δύσκολα φτάνει κάποιος 4K resolution όπως σε κονσόλες. Παρόλα αυτά, το gameplay παραμένει εντυπωσιακό και απολαυστικό, εφόσον η ιστορία μας απορροφά πλήρως καθώς παλεύουμε να εξαλείψουμε το κακό από την πόλη και να αποτρέψουμε τους εχθρούς του Spidey από το να προκαλέσουν μεγαλύτερη καταστροφή. 

Παίξτε το και εσείς στο PC και μοιράστε τις απόψεις σας, αλλά πρώτα...
Διαβάστε το review του Marvel's Spider-Man Remastered εδώ!

 Read More...

Βασιλική Ασπρή has a new avatar. 2 years ago
Notification