Monster Hunter Rise

Hot
REVIEWED ON Switch  

Σφαγιάζουμε ορδές τεράτων και προστατεύουμε το χωριό Kamura.

Σφαγιάζουμε ορδές τεράτων και προστατεύουμε το χωριό Kamura.

Σφαγιάζουμε ορδές τεράτων και προστατεύουμε το χωριό Kamura.

Η σειρά Monster Hunter είναι πλέον μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές της Ιαπωνικής εταιρείας ανάπτυξης CAPCOM. Στην κοινότητα του Monster Hunter οι fans της σειράς υποστηρίζουν ότι υπάρχουν δύο ομάδες ανθρώπων όσον αφορά το Monster Hunter, αυτοί που τους αρέσει και αυτοί που δεν το έχουν παίξει ακόμα. Εκτός αυτού του ισχυρισμού έχουμε και τις συνολικές πωλήσεις της σειράς, οι οποίες ξεπερνούν τις 70 εκατομμύρια, που υποστηρίζουν τα παραπάνω. Η σειρά είχε ξεκινήσει το 2004 με την πρώτη κυκλοφορία για το PS2 και έκτοτε κυκλοφορεί μπόλικους τίτλους, τόσο στο “main” storyline, όσο και αρκετά spin-offs.

Monster Hunter Rise 1

Με την σειρά να φτάνει στο ζενίθ της με την κυκλοφορία του Monster Hunter World το 2018, το οποίο σημείωσε την μεγαλύτερη εμπορική επιτυχία της σειράς, οι fans περίμεναν με ανυπομονησία το επόμενο βήμα. Το Monster Hunter Rise λοιπόν, το έκτο game της “main” σειράς και πρώτο Monster Hunter που κυκλοφορεί για το Nintendo Switch, έφτασε και είναι ώρα να δούμε αν βελτιώνει την σειρά παρά το γεγονός ότι κυκλοφορεί για μια όχι και τόσο δυνατή κονσόλα.

Το θρυλικό Magnamalo επιτίθεται
Η ιστορία του Monster Hunter Rise εκτυλίσσεται γύρω από το λεγόμενο Rampage και την εμφάνιση του θρυλικού Magnamalo. Το Rampage είναι πρακτικά ορδές τεράτων που επιτίθενται στο χωριό Kamura για κάποιον ανεξήγητο λόγο, σαν να δαιμονίστηκαν ας πούμε. Εσείς πλέον ως νεομυημένος “Hunter” του χωριού Kamura διαδραματίζετε σημαντικό ρόλο στο πως θα αντιμετωπίσει η κοινότητά σας το Rampage καθώς και πως θα επιβιώσει χωρίς να καταστραφεί ολοσχερώς. Ο ρόλος σας θα περιλαμβάνει από το να κάνετε μικρό-αποστολές με σκοπό να μαθαίνετε περισσότερα για το επερχόμενο ξέσπασμα του Rampage, μέχρι και να είστε υπεύθυνος πλήρως για την απώθησή του.

Κάνουμε μανούβρες με τα Wirebug
Το Monster Hunter Rise καταφέρνει να φέρει στο Switch μια περιπέτεια τόσο γνώριμη, όσο και ξεχωριστή. Κρατώντας κάποια στοιχεία της σειράς παρόμοια, εισάγει νέα “groundbreaking” mechanics τα οποία πάνε την σειρά ένα βήμα παραπέρα. Ειδικότερα, ενώ το σύστημα μάχης παραμένει στον πυρήνα του το ίδιο, οι προσθήκες των endemic life, των buddies και κυρίως των wirebugs δίνουν στον παίκτη άπειρες επιλογές για το πως θα προσεγγίσει τα διάφορα quests και πως θα καταφέρει να κατατροπώσει τα τέρατα.

Ξεκινώντας από την αρχή, όπως και στα υπόλοιπα Monster Hunter, έτσι και εδώ θα έχετε μια βάση, το χωριό Kamura και θα πηγαίνετε σε διάφορες περιοχές ανάλογα με τα quests που θα παίρνετε. Υπάρχουν αρκετών ειδών quests, τόσο σε online κομμάτι όσο και στο offline. Υπάρχουν τα Village quests που είναι τα βασικά quests που θα παίρνετε και θα χωρίζονται σε κατηγορίες ανάλογα με το επίπεδο δυσκολίας τους. Είναι πρακτικά τα “main” quests, καθώς όταν θα ολοκληρώνετε 3-5 key quests από αυτά θα ξεκλειδώνετε την επόμενη κατηγορία, νέες περιοχές και θα προχωράτε την ιστορία σας.

Υπάρχουν τα sub-quests που μπορεί να είναι από συλλογή αντικειμένων μέχρι και να σκοτώσετε συγκεκριμένο αριθμό των τάδε τεράτων. Υπάρχουν τα urgent quests τα οποία θα εμφανίζονται σε κομβικά σημεία της ιστορίας και θα πρέπει να τα ολοκληρώσετε προκειμένου να συνεχίσετε την ιστορία σας. Ακόμα, αν θέλετε απλά να εξερευνήσετε τις διάφορες περιοχές χωρίς κάποιο στόχο και χωρίς να έχετε χρονικό όριο μπορείτε να το κάνετε με τα Expedition Quests. Μετά από κάποιο σημείο θα ξεκλειδώσετε τα Rampage Quests που είναι σε στυλ tower defense και τέλος έχετε και τα διάφορα quests του Hub, τα οποία μπορείτε να κάνετε με παρέα, είτε online είτε local.

Monster Hunter Rise 2

Στις παραπάνω κατηγορίες των διαφόρων quests θα υπάρχουν και διάφορες υποκατηγορίες ανάλογα με τον τύπο της εξόρμησης. Για παράδειγμα άλλα quest θα απαιτούν να σκοτώσετε συγκεκριμένα τέρατα, άλλα να βρείτε συγκεκριμένα αντικείμενα και άλλα να πιάσετε κάποιο μεγάλο τέρας κ.ο.κ. Η ποικιλία των quests είναι τεράστια και αυτό κάνει το παιχνίδι αρκετά διασκεδαστικό, παρόλο που σε κάποιο σημείο ίσως να φανεί επαναλαμβανόμενο.

Μια νέα προσθήκη ιδιαίτερα χρήσιμη στο Monster Hunter Rise είναι η χρήση των Buddies. Τα Buddies είναι οι βοηθοί σας στο πεδίο της μάχης και μπορείτε να έχετε μέχρι και δύο μαζί σας. Χωρίζονται στα Palamutes και Palicoes τα οποία είναι “σκύλοι” και “γάτες” αντίστοιχα. Στην αρχή του παιχνιδιού φτιάχνετε τα δικά σας Buddies ανάλογα τις ανάγκες σας, τα Palamutes μόνο εμφανισιακά ενώ τα Palicoes πως θέλετε να συμπεριφέρονται. Τα Palicoes μπορούν να έχουν διάφορους ρόλους όπως Healer, Support, Fighting κλπ. Αν κατά την διάρκεια του παιχνιδιού το επιθυμείτε, μπορείτε να προσλάβετε άλλα Buddies με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά προκειμένου να σας βοηθήσουν σε συγκεκριμένα quests.

Monster Hunter Rise 3

Το πιο διασκεδαστικό mechanic όσον αφορά τα Buddies σίγουρα είναι το γεγονός ότι μπορείτε να καβαλήσετε το Palamute σας και να πάτε στη μάχη. Μπορείτε να το φωνάξετε να έρθει δίπλα σας και να το καβαλήσετε, μπορείτε να πηδήξετε και να τρέξετε πάνω σε τοίχους, καθώς και να επιτεθείτε σε τέρατα αν και θα κάνετε λιγότερο damage από ότι με κανονικές επιθέσεις. Χάρη στο Palamute μπορείτε να καλύψετε μεγάλες αποστάσεις γρήγορα και να μαζέψετε εύκολα διάφορα αντικείμενα.

Ακόμα, χρησιμοποιώντας το Buddy Plaza μπορείτε να στέλνετε τα Buddies σας είτε σε expedition ώστε να σας φέρουν πίσω διάφορα αντικείμενα ενώ εσείς κάνετε quests, είτε να τα αφήσετε να προπονηθούν προκειμένου να ανέβουν level. Επίσης, θα μπορείτε με τα διάφορα αντικείμενα που θα μαζεύετε από τα τέρατα να κάνετε craft πανοπλίες και όπλα τόσο για τα Palamutes, όσο και για Palicoes σας.

Monster Hunter Rise 4

Ακολουθώντας την ίδια γραμμή θα χτίζετε και τα δικά σας όπλα και πανοπλίες. Δεν μπορείτε να αγοράσετε διάφορα όπλα παρά μόνο να τα κάνετε forge χρησιμοποιώντας δέρματα και scales από τα διάφορα τέρατα που θα σκοτώνετε. Όσον αφορά τα όπλα οι επιλογές είναι αρκετές για τους παίκτες να εξερευνήσουν τα πάντα πριν κατασταλάξουν στο στυλ της επιλογής τους. Ακόμα και αν έχετε αμφιβολίες για τον εξοπλισμό σας πριν από κάποιο quest, θα μπορείτε να κάνετε γρήγορες εναλλαγές μεταξύ των διαφόρων loadout που θα έχετε φτιάξει, μέσα στα διάφορα camps που θα βρίσκονται στις περιοχές που θα κάνετε deploy για τα quests. Για να σιγουρευτείτε ότι βρίσκεστε σε ακμαία κατάσταση πριν πάτε να σκοτώσετε τέρατα, μπορείτε να μαγειρέψετε στις καντίνες του χωριού διάφορα Dangos προκειμένου να ανεβάσετε συγκεκριμένα stats.

Πέτα σαν πεταλούδα και τσίμπα σαν μέλισσα

Όταν νιώσετε έτοιμοι να ξεκινήσετε να κυνηγάτε τα τέρατά σας και πατήσετε να πάτε στην αντίστοιχη περιοχή θα έχετε περίπου 50 λεπτά να ολοκληρώσετε τον στόχο σας. Αρκετός χρόνος για να κάνετε και λίγη εξερεύνηση, καθώς και να εξοικειωθείτε με το περιβάλλον σας. Μην φοβάστε να πεθάνετε, καθώς θα έχετε μέχρι και τρείς ευκαιρίες πριν επιστρέψετε στο χωρίο και αποτύχετε στο quest σας. Αν και το να πεθάνετε στο Monster Hunter Rise είναι από καθόλου πιθανό έως και αδύνατο. Η μόνη περίπτωση είναι να αντιμετωπίσετε κάποιο τεράστιο τέρας εντελώς απροετοίμαστοι, καθώς τα μικρότερα τέρατα σπάνια θα προβάλουν κάποια αντίσταση και συνήθως θα προσπαθούν να ξεφύγουν.

Monster Hunter Rise 5

Υπάρχουν άπειροι τρόποι που μπορείτε να προσεγγίσετε την λεία σας. Μπορείτε να τρέξετε με το Palamute σας και να αρχίζετε να βαράτε ασταμάτητα ή να παίξετε πιο στρατηγικά και να κάνετε lure τα τέρατα σε κάποια παγίδες, αφού πρώτα τα έχετε αποδυναμώσει αρκετά. Οι κινήσεις και η ταχύτητα αυτών θα εξαρτάται φυσικά από τον τύπο του όπλου που θα χρησιμοποιείτε. Για παράδειγμα αν χρησιμοποιείτε dual swords οι επιθέσεις σας θα είναι πιο γρήγορες και θα σας επιτρέπουν να κάνετε κάποιο λάθος στον στόχο καθώς θα επανέρχεστε γρήγορα. Ενώ αν για παράδειγμα έχετε ένα long sword οι επιθέσεις σας θα είναι πιο βαριές και πιο αργές όμως θα κάνουν περισσότερο damage. Έτσι θα πρέπει να είστε σίγουροι ότι διαλέγετε το όπλο που ταιριάζει στο στυλ σας.

Όπως και στα προηγούμενα Monster Hunter της σειράς, έτσι και εδώ δεν υπάρχει κάποιο είδος “κλειδώματος” στον στόχο, επομένως με το απλά να πάτε να σπαμάρετε τα κουμπιά της επίθεσης πιθανώς να μην καταφέρετε και πολλά. Από την άλλη, το ολοκαίνουργιο mechanic που εισάγει το Monster Hunter Rise και βοηθάει τόσο στην πιο στρατηγική προσέγγιση στις μάχες, όσο και στην εξερεύνηση, είναι τα Wirebugs και τα Endemic Life. Για αρχή, τα Endemic Life είναι διάφορα “έντομα” που υπάρχουν διάσπαρτα στις περιοχές που θα κάνετε deploy και θα σας αυξάνουν προσωρινά κάποια stats είτε αυτά είναι άμυνα, επίθεση ή stamina.

Monster Hunter Rise 6

Τα Wirebugs είναι ένα είδος grapple τα οποία πιάνονται πρακτικά από τον αέρα. Έχετε εξ’αρχής δύο στην διάθεσή σας και δεν μπορείτε να τα αυξήσετε με κάποιον τρόπο μόνιμα, παρά μόνο προσωρινά αν βρείτε κάποιο καθώς εξερευνάτε τις περιοχές που έχετε κάνει deploy. Τα Wirebugs μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να φτάσετε ψηλά σημεία, να κάνετε μανούβρες κατά την διάρκεια της μάχης, διάφορα ακροβατικά για πλάκα ή να τα χρησιμοποιήσετε ως όπλα στην μάχη σας ενάντια των τεράτων. Όπως και να τα χρησιμοποιήσετε, είναι ένα νέο mechanic που προσθέτει πολλές ευκαιρίες στο παιχνίδι.

Καλύτερο με παρέα
Υπάρχουν οι μοναχικοί Hunters, αυτοί που υποστηρίζουν ότι “αν θες να γίνει κάτι σωστά κάν’το μόνος σου” και από την άλλη αυτοί που πιστεύουν ότι με παρέα είναι ο καλύτερος τρόπος για κυνήγι. Σε όποια κατηγορία και αν ανήκετε, το Monster Hunter Rise σας προσφέρει τρόπο να τα κάνετε και τα δύο. Το Hub σας προσφέρει διάφορα quests που μπορείτε να κάνετε είτε μόνοι σας είτε με παρέα. Μπορείτε για παράδειγμα να μπείτε σε ένα τυχαίο lobby και να κάνετε post ένα quest ώστε να το δουν οι υπόλοιποι τρείς παίκτες που θα είναι στο lobby και να πατήσουν να το κάνετε μαζί. Όταν θα είστε online θα μπορείτε φυσικά να κάνετε κανονικά και τα story quests, απλά μέσα στο χωριό θα υπάρχουν και οι υπόλοιποι τρείς παίκτες.

Monster Hunter Rise 7

Κατά την διάρκεια του online play δεν παρουσιάστηκε το παραμικρό lag και η συνολική εμπειρία ήταν εκπληκτικά ομαλή. Το μόνο πρόβλημα είναι η επικοινωνία. Δεν υπάρχει η υποστήριξη voice chat και η μόνη λύση είναι να χρησιμοποιείτε το in-game chat κάτι που ακούγεται λογικό, όμως κατά την διάρκεια του κυνηγιού είναι σχεδόν αδύνατο να επικοινωνήσετε με τους συμπαίκτες σας. Η μόνη λύση σε αυτό το πρόβλημα θα ήταν να παίζετε με φίλους σας χρησιμοποιώντας κάποια άλλη εφαρμογή στο κινητό σας για παράδειγμα, όμως θα έπρεπε εξ’αρχής η CAPCOM να εισάγει ένα τέτοιο σύστημα στο Monster Hunter Rise.

Οι μάγοι της CAPCOM
Το να καταφέρεις να μεταφέρεις τη σειρά Monster Hunter σε μια κονσόλα η οποία δεν είναι και τόσο ισχυρή, μετά από μια κυκλοφορία όπως το Monster Hunter World, ενώ παράλληλα να κάνεις το παιχνίδι ενδιαφέρον και ελκυστικό δεν θέλει μόνο μηχανικούς, θέλει μάγους. Η CAPCOM μας αποδεικνύει ότι έχει τέτοιους μάγους στην εταιρεία της, καθώς κατάφερε να δημιουργήσει ένα Monster Hunter για το Switch χωρίς να θυσιάσει πολλά πράγματα. Σίγουρα τα μοντέλα των χαρακτήρων δεν είναι τόσο ρεαλιστικά και λεπτομερή, όμως δεν αλλοιώνουν κατά πολύ την συνολική εικόνα.

Τα τέρατα είναι τεράστια και με αρκετή λεπτομέρεια και τα animations τους είναι πολύ ομαλά, αν και από απόσταση animations όπως το φτερούγισμα των δράκων φαίνεται κάπως choppy. Οι μάγοι της CAPCOM έχουν σχεδιάσει τα περιβάλλοντα στρατηγικά, χωρίς να τοποθετούν textures παντού, με αποτέλεσμα οι σχετικά μικρές περιοχές που θα κυνηγάτε τέρατα να φαίνονται πιο μεγάλες και πιο “γεμάτες” από ότι είναι στην πραγματικότητα.

Τα frames κλειδωμένα και σταθερά δεν θα πέσουν ακόμα και αν παίξετε online και βαράτε ένα τέρας τέσσερα άτομα. Όταν βαράτε τα particles από τις επιθέσεις γεμίζουν την οθόνη και πάραυτα τα frames δεν πέφτουν. Αυτό είναι κάτι εξαιρετικό θετικό και κάτι το οποίο θα αλλοίωνε εντελώς την Action εμπειρία του παιχνιδιού αν δεν ήταν έτσι. Το setting του χωριού Kamura, όπως και οι αμφιέσεις των NPCs, θυμίζει έντονα την Ιαπωνική κουλτούρα με απόγειο τα intro cinematics των νέων τεράτων, τα οποία είναι σαν βγαλμένα από Ιαπωνικές ταινίες του 1950.

Ιαπωνικές επιρροές
Το Monster Hunter Rise προσφέρει τρείς επιλογές όσον αφορά την γλώσσα του voice acting. Έχουμε τα αγγλικά, τα ιαπωνικά και την γλώσσα του Monster Hunter, η οποία ακούγεται σαν μεθυσμένα ιαπωνικά. Οι ερμηνείες των χαρακτήρων είναι εξαιρετικές, αν και φαίνεται πως και με βάση το setting του παιχνιδιού, τα ιαπωνικά ίσως είναι η “κύρια” γλώσσα του Monster Hunter Rise.

Monster Hunter Rise 8

Οι περιοχές που θα επισκεφτείτε θα γεμίσουν τον ακουστικό χώρο με διάφορα ηχητικά, τόσο από τα διάφορα τέρατα που θα κατοικούν εκεί, όσο και από την φύση. Το soundtrack που συνοδεύει το παιχνίδι είναι πανέμορφο και καταφέρνει να αποδώσει με ακρίβεια το “είδος” της κάθε περιοχής. Για παράδειγμα στην περιοχή που η γίνει είναι καμένη και υπάρχουν τεράστια ηφαίστεια έτοιμα να εκραγούν θα έχουμε το αντίστοιχο ηχητικό κομμάτι, ενώ στην περιοχή που είναι τα ruins έχουμε πιο μυστήρια και χαλαρή μουσική.

Δεν ζητάμε παραπάνω
Το Monster Hunter Rise καταφέρνει να προσφέρει μια εξαιρετική Monster Hunter εμπειρία σε μια “δύσκολη” κονσόλα. Με διάρκεια περίπου στις 20 ώρες για την ολοκλήρωση της ιστορίας και με άλλες τόσες ώρες για μετά τον τερματισμό, η αξία του ανεβαίνει κατακόρυφα. Η εισαγωγή νέων mechanics όπως τα Buddies και τα Wirebugs το κάνουν απίστευτα διασκεδαστικό, ενώ αν παίζετε με παρέα η εμπειρία είναι απολαυστική. Η πληθώρα των τεράτων και του εξοπλισμού που μπορείτε να φτιάξετε, δίνει περισσότερες επιλογές από ότι θα ζητούσε κάποιος και το αποτέλεσμα είναι κάθε παίκτης να μπορεί να δημιουργήσει το μοναδικό του στυλ.

Θετικά:
- Η προσθήκη των Buddies και των Wirebugs
- Πανέμορφο setting
- Πληθώρα τεράτων
- Καθόλου fps drops
- Εξαιρετικό voice acting και soundtrack
- Σχεδόν μηδενικά loading screens
- Διασκεδαστικό gameplay

Αρνητικά:
- Σχετικά χαμηλό επίπεδο δυσκολίας
- Έλλειψη voice chat στο online
- Οι κινήσεις των τεράτων είναι προβλέψιμες

Βαθμολογία
Γραφικά: 7.5
Ήχος: 8.5
Gameplay: 8.5
Σενάριο: 7.5
Αντοχή: 9
Γενικά: 8.2

Μια ολοκληρωμένη εμπειρία Monster Hunter που θα κερδίσει και τους πιο απαιτητικούς fans.

Σταμάτης Καράμπογας

NEWS   VIEW ALL

To Monster Hunter Rise στα PC

[Αρχική δημοσίευση: 26/2/21] Το Monster Hunter Rise θα έρθει στα PC σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Capcom. Η Ιαπωνική εταιρεία επιβεβαίωσε την κυκλοφορία του Monster Hunter Rise στα PC και ότι β...
Posted (30 Sep 2021)

Το Monster Hunter Rise ξεπέρασε τις έξι εκατομμύρια πωλήσεις

[Αρχική δημοσίευση: 5/4/21] Μετά από την πώληση τεσσάρων εκατομμυρίων αντιτύπων σε μόλις τρεις ημέρες από την κυκλοφορία του, το Monster Hunter Rise έχει πλέον φτάσει τις πέντε εκατομμύρια πωλήσεις ...
Posted (28 Apr 2021)

Monster Hunter Rise

[Αρχική δημοσίευση: 18/9/20] Στα πλαίσια του νέου Nintendo Direct, η Capcom ανακοίνωσε το Monster Hunter Rise. Το καινούργιο αυτό RPG της σειράς Monster Hunter, θα κυκλοφορήσει στο Switch στις 26 Μ...
Posted (24 Mar 2021)

Monster Hunter Rise gameplay trailers

[Αρχική δημοσίευση: 28/9/20] Η Capcom, κατά την διάρκεια του Tokyo Game Show, στις 25 Σεπτεμβρίου παρουσίασε το τρέιλερ του Monster Hunter Rise εμπλουτισμένο με υλικό από gameplay. Το αξιοσημείωτο εί...
Posted (08 Mar 2021)

Monster Hunter Rise demo

[Αρχική δημοσίευση: 9/1/21] To demo του Monster Hunter Rise είναι πλέον διαθέσιμο στο eShop του Switch και υποστηρίζει local και online multiplayer με έως και τέσσερα άτομα. Για να αξιοποιήσετε ωστόσ...
Posted (09 Jan 2021)

Monster Hunter Rise gameplay video

Η Capcom δημοσίευσε νέο gameplay βίντεο για το Monster Hunter Rise διάρκειας έξι λεπτών. Στο παρακάτω βίντεο, βλέπουμε το Monster Hunter Rise εν δράση και μαθαίνουμε για τη “ροή” του κυνηγιού, καθώς ...
Posted (28 Sep 2020)

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Son Goku (Level 8) 14/04/2021 00:47
Δεν το βλέπω να έχει και πολλές διαφορές σε σχέση με το Monster Hunter World που έπαιξα στο PS4.
Score 8.2
7.81 User Score
(8 votes )
User Reviews 0
Genre: Action-RPG
Developer: Capcom
Publisher: Capcom
Διάθεση: Market24.gr (211-4114050)
Players: 1 (έως 4 online)
Official Website: Κλικ εδώ
Demo: Download
Release Date:
Χρήστες που το θέλουν. (VIEW ALL)
thumb
Χρήστες που το έχουν. (VIEW ALL)
thumb
Χρήστες που το είχαν.
Κανένας
Χρήστες που το έχουν στα αγαπημένα
Κανένας
RELATED GAMES
Κανένα
VIDEOS

Top reviews (τρέχον έτος)

Top Reviews (by user score)

1
Forza Horizon 5   (8.83)
3
Lost Judgment   (8.43)
4
Deathloop   (8.42)
7
Halo Infinite   (8.38)
9
F1 2021   (8.31)
10

Latest User Reviews

2.
It Takes Two   (8.0)
3.
4.
6.
7.
Dead by Daylight   (7.0)
9.
10.
Gran Turismo Sport   (8.0)
Notification