Football Manager 2021

Hot
Μάνος Γρυπάρης
REVIEWED ON PC (Primary version tested)   Mac  

Σπάστε τους τον τσαμπουκά.

Σπάστε τους τον τσαμπουκά.

Σπάστε τους τον τσαμπουκά.

Η ώρα των μάνατζερ έφτασε. Το ετήσιο ραντεβού των προπονητών της εξέδρας γίνεται αυτή τη φορά με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες, καθώς η Sports Interactive έκανε στη φετινή έκδοση κάποια αξιοσημείωτα βήματα προόδου, τα οποία ζητούσε το community εδώ και πολλά χρόνια. Οι τελευταίες εκδόσεις του Football Manager είχαν δεχθεί κριτική ως προς την έλλειψη βελτιώσεων, αλλά η φετινή έχει το κάτι παραπάνω, τόσο στην ουσία, όσο και στην ατμόσφαιρα.

Η πρώτη διαφοροποίηση έχει να κάνει με το Club Vision της ομάδας. Όταν αναλαμβάνετε τις τύχες ενός συλλόγου τότε η διοίκηση σας δίνει πλέον περισσότερες πληροφορίες για το όραμα του συλλόγου. Στην πορεία θα σας αξιολογεί διαρκώς. Αν για παράδειγμα περιμένει να διεκδικήσετε το πρωτάθλημα και σας δει να κάνετε ξεκίνημα τύπου…Πογιάτος στον Παναθηναϊκό, τότε θα έχετε ένα dislike και τον χαρακτηρισμό “Dissapointed”. Αν είστε αντίστοιχα στον Ολυμπιακό και θέλετε να προκριθείτε στην επόμενη φάση του Champions League και δεν το καταφέρετε, τότε θα σας εμφανιστεί επίσης dislike και ο χαρακτηρισμός “Failed”. Επίσης, υπάρχουν και επιλογές για τις οποίες θα αργήσετε να κριθείτε, όπως το να αγοράσετε νέους παίκτες και να τους δουλέψετε για να βγάλετε κέρδος ή το να κάνετε μεταγραφές μέσα στα όρια του μπάτζετ. Σε τέτοιου είδους επιλογές η διοίκηση αργεί συνήθως να πάρει θέση.

Η νεά επιλογή Monthly Performance Analyst Report, είναι ουσιαστικά ένα Positional map, αφορά ανάλυση που ακολουθούν οι προπονητές του εξωτερικού. Η σελίδα εμφανίζει καταρχήν τόσο τα στατιστικά της ομάδας σας σε θέμα ποσοστών % (π.χ. ευστοχία στα σουτ), όσο και στατιστικά σε δύο Positioning map, ένα για άμυνα και ένα για επίθεση, όπου βλέπετε που τοποθετήστε σε θέμα τακτικής σε σχέση με τις αντίπαλες ομάδες. Το χαρακτηριστικό αυτό απευθύνεται περισσότερο σε έμπειρους προπονητές του Football Manager, που θέλουν μεγαλύτερη ανάλυση για την τακτική τους και για το αν αξίζει να παίξουν πιο επιθετικά από πριν.

Χειρονομίες
Μία διαφοροποίηση στις ομιλίες σας στο Football Manager 2021 είναι η στάση των χεριών σας, δηλαδή οι λεγόμενες χειρονομίες (gestures). Αυτές εμφανίζονται στις ομιλίες σας με τα media ή στις προσωπικές σας συνομιλίες με τους παίκτες. Με αυτές μπορείτε να συνοδεύσετε μια φράση που λέτε μαζί με χειρονομία, κάτι που αλλάζει τον τρόπο που αντιδρούν οι γύρω σας.Για παράδειγμα, όταν μιλάτε προς τους παίκτες σας μπορείτε να σταυρώσετε χέρια για να δείξετε σοβαρότητα, να βάλετε τα χέρια στις τσέπες, να βάλετε τα χέρια στη μέση (δείχνοντας αυστηρό ύφος), να σφίξετε γροθιές ή να δείξετε με τον δάχτυλο έναν παίκτη. Ασφαλώς υπάρχει και επιλογή για μη χρήση χειρονομίας. Στα ΜΜΕ τα gestures διαφοροποιούνται λίγο, αφού κάποια απουσιάζουν (το να δείχνεις με το δάχτυλο υπάρχει πάντως) και κάποια άλλα κάνουν την εμφάνισή τους, όπως το ζεστό χαμόγελο, τα ανοιχτά χέρια και το κούνημα της κεφαλής, αν δεν θέλετε να δώσετε…πολύ σημασία στον εκάστοτε δημοσιογράφο.

Η κριτική των media
Στα ΜΜΕ έχουμε μια νέα οθόνη συνεντεύξεων τύπου με 3D γραφικά όπου βλέπετε τους δημοσιογράφους και το μέσο που εκπροσωπούν, αλλά κυρίως πιο ρεαλιστικές ερωτήσεις. Στην αρχή θα υπάρχει μεγαλύτερη αμφισβήτηση προς το πρόσωπό σας καθώς είστε άγνωστος. Στην πορεία τα μέσα θα σας ασκούν κριτική για όσα κάνετε, ενώ η κριτική τους εμφανίζεται πλέον και στο Home menu, μαζί με την άποψη της διοίκησης για την απόδοσή σας ως προπονητής και τα highlights. Ακριβώς από κάτω θα υπάρχει μια νέα επιλογή με τις πιο σημαντικές κριτικές προς εσάς.

Το ενδιαφέρον είναι ότι στις συνεντεύξεις τύπου οι ερωτήσεις δεν είναι τυποποιημένες, αλλά περισσότερο to the point, όσον αφορά την τακτική σας ή την χρησιμοποίηση συγκεκριμένων παικτών. Θα σας ρωτήσουν για τα χαρακτηριστικά των παικτών σας σε σχέση με άλλους παίκτες, για την σχέση σας…με την πρόεδρο και φυσικά για τις αποδόσεις των παικτών σας, ασκώντας κριτική άμεσα προς αυτούς και έμμεσα προς εσάς για την χρησιμοποίησή τους. Οι απαντήσεις σας επηρεάζουν εν μέρει και το morale (ηθικό) των παικτών. Επίσης, κάθε δημοσιογράφος κάνει περισσότερες από μία ερωτήσεις. Ανάλογα με την απάντηση που θα του δώσετε θα υπάρχει κι ένα μενού της σχέσης σας με τον εκάστοτε δημοσιογράφο!

Τσαμπουκάς στους παίκτες
Πέρα από την οθόνη συνεντεύξεων τύπου, υπάρχουν και 3D γράφημα για τα meetings σας με τους συναδέλφους σας εντός του συλλόγου. Για τις συζητήσεις με παίκτες υπάρχουν για παράδειγμα το Head Coach Meeting όπου μιλάτε με όλη την ομάδα και το Private chat όπου μιλάτε επί προσωπικού. Στα προσωπικά chat γίνεται συζήτηση για τους παίκτες, σας λένε το αν είναι ευχαριστημένοι μαζί σας ή όχι, μιλάνε για την χρησιμοποίησή τους κτλ. Μπορείτε επίσης να βάλετε τον βοηθό σας να μιλήσει σε παίκτη για να γλιτώσετε χρόνο και κόπο. Στις ομαδικές συζητήσεις οι παίκτες επηρεάζονται ο ένας από τις αντιδράσεις του άλλου. Όταν στον Παναθηναϊκό τους ανακοίνωσα ότι πιστεύω πως μπορούμε να τερματίσουμε στις πρώτες τρεις ομάδες του πρωταθλήματος τότε οι περισσότεροι απογοητεύτηκαν. Κλώτσησα μια καρέκλα και τους είπα ότι ασφαλώς και γίνεται και οι περισσότεροι ένιωσαν προσβεβλημένοι! Τότε όταν δήλωσα ότι μπορούμε να φτάσουμε μέχρι τον τελικό του κυπέλλου, ξαφνικά όλοι ένιωσαν ικανοποιημένοι. Η απότομη αλλαγή στις αντιδράσεις δεν βγάζει νόημα. Δηλαδή οκ κλώτσησα μια καρέκλα βρε Sports Interactive, ξαφνικά πως ξεχάστηκε αυτό μέσα σε δευτερόλεπτα;

Για συζητήσεις με και πιθανά μεταγραφικά αποκτήματα υπάρχει το Recruitment meeting. Εκεί συζητιούνται για παράδειγμα οι ελλείψεις της ομάδας στις θέσεις των παικτών. Συζητιούνται επίσης ποιες θα πρέπει να είναι οι κινήσεις σας για τους παίκτες που έχετε ήδη. Ο Director of Football για παράδειγμα μπορεί να σας “την λέει” αν χρησιμοποιείτε παίκτες αμφιβόλου αξίας που δεν αποδίδουν ή να σας συμβουλεύει για παίκτες μεγάλης ηλικίας και πιθανή αντικατάστασή τους. Στο μενού αυτό έχετε μαζί σας τον πρόεδρο, τον Director of Football, τον Assistant Manager και τον Chief Scout, άρα μπορείτε να δώσετε οδηγίες στον Chief Scout για το τι παίκτες να ψάξει. Γενικά τα γραφήματα αυτά μου θύμισαν λίγο το Ultimate Soccer Manager, αλλά και άλλα manager games, ενώ πέρα από το θέμα εμφάνισης που χρειαζόταν το Football Manager, προσδίδουν και ουσία στις επιλογές σας και σας λύνουν τα χέρια (λίγο) σε θέμα scouting.

Στο θέμα scouting και μεταγραφών των άλλων ομάδων το Football Manager 2021 απογοητεύει. Για παράδειγμα, δεν είναι δυνατόν στο Recruitment meeting σε ομάδα της Superleague να μας προτείνονται παλτά…30-39 ετών Free transfer λες και είμαστε κανένα πρωτάθλημα Ασιατικής χώρας! Συν τις άλλοις, είναι λίγο περίεργο το να βλέπουμε για παράδειγμα τον Ολυμπιακό να παίρνει για μεταγραφή…35χρονο δεξί μπακ από το Εκουαδόρ. Για backup του Rafinha ας πούμε;

Στην οθόνη τακτικής της ομάδας, υπάρχουν ελάχιστες διαφορές, όπως για παράδειγμα η επιλογή όπου αφού επιλέξετε τον ρόλο του παίκτη, μετά σας δίνονται προτάσεις για το πώς θα αποδώσει σε Support και πως σε Attack, ώστε να διαλέξετε μετά αυτή την υποεπιλογή. Επίσης, υπάρχει και ανάλυση θετικών και αρνητικών για τον επόμενο αγώνα, ενώ στην τελική οθόνη πριν τον αγώνα ειδοποιείστε και για τις αλλαγές που κάνατε σε σχέση με το προηγούμενο ματς.

Άλλη μία 3D οθόνη είναι το Team-mate happiness. Οι παίκτες σας θα πρέπει να γνωρίζετε ότι κάνουν και meeting μεταξύ τους και τώρα πέρα από την άποψή τους για το θέμα του αρχηγού, έχουν άποψη…και για τους συμπαίκτες τους! Για παράδειγμα οι συμπαθείς παίκτες που αποδίδουν κιόλας, έχουν ως αποτέλεσμα οι παίκτες σας να σκέφτονται ότι θα πρέπει να ανανεώσετε συμβόλαιο σε συγκεκριμένο παίκτη.

Χαμογελάστε στα media, πετάξτε καρέκλες στους παίκτες σας, διώκτε την σαβούρα, φέρτε ταλεντάκια και κατακτήστε την κορυφή…ακόμα κι όταν όλοι σας αμφισβητούν.

Μεταγραφικά
Στις αποκτήσεις και πωλήσεις παικτών, αν επιλέξετε ομάδα της Superleague, θα ζήσετε για άλλη μια φορά…δράματα. Καταρχήν οι πωλήσεις παικτών γίνονται πιο εύκολα και μπράβο στην Sports Interactive που μας φέρνει περισσότερες προτάσεις. Το πρόβλημα όμως είναι ότι δεν μπορείτε να πουλήσετε έναν παίκτη κοψοχρονιά κοντά στα 0 ευρώ για να γλιτώσετε τους μισθούς του, γιατί σε αυτή την περίπτωση η διοίκηση θα σας μπλοκάρει. Μπορείτε να διαπραγματευτείτε την απόφαση αυτή με τον πρόεδρο αλλά θα εισπράξετε άκυρο καθώς θα περιμένει να πάρει κάποια χρήματα πίσω, άρα θα ρισκάρετε στο να πληρώνετε σε μισθούς τον παίκτη χρυσό ενώ θα περιμένετε για προσφορά. Επίσης, για άλλη μια χρονιά εδώ και πάρα πολλές εκδόσεις, το όριο μισθών στους coaches είναι αστείο στο τριφύλλι, σε βαθμό που δεν μπορώ να προσλάβω αξιοπρεπείς γυμναστές για να κάνω την δουλειά μου.

Στις διαπραγματεύσεις συμβολαίων έχουμε για άλλη μια φορά μια πληθώρα επιλογών, με την πρώτη οθόνη να αφορά το κατά πόσο θα παίζει ο παίκτης και την ημερομηνία έναρξης του συμβολαίου του. Στη συνέχεια η δέυτερη οθόνη αφορά μισθό και bonus. Η νέα επιλογή Agent Availability, σας δίνει πληροφορίες για τις απαιτήσεις του παίκτη του εκάστοτε ατζέντη, ώστε να έχετε μια εικόνα του τι παίζει στο περίπου χωρίς να μπείτε σε διαπραγματεύσεις. Δυστυχώς το μενού αυτό δεν είναι τόσο λειτουργικό για μικρότερες ομάδες, αφού προσπάθησα για παράδειγμα να ρωτήσω τον ατζέντη του Balotelli για την διαθεσιμότητά του, μου έγραψε τις απαιτήσεις του σε μισθό και παραμέτρους συμβολαίου, αλλά όταν πάτησα “Approach to sign” (καθότι ελεύθερος) μου τα γύρισε τελείως και δήλωσε ότι ο σύλλογος δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του παίκτη.

Οι απαιτήσεις των αντίπαλων ομάδων όταν θέλετε να αγοράσετε παίκτες εξακολουθούν να είναι υψηλές κι αυτό σας εμποδίζει από το να υπογράψετε τα ταλέντα που θέλετε. Στις ελληνικές ομάδες θα επιχειρήσετε κλασικά είτε την ελεύθερη αγορά, είτε φθηνές λύσεις που ήδη πωλούνται, είτε τους δανεικούς. Όταν βέβαια πουλάτε έναν παίκτη τότε τουλάχιστον οι προσφορές που σας γίνονται είναι κοντά στην μεταγραφική του αξία και τέλος πάντων υπάρχει ένα στοιχειώδες ενδιαφέρον για παίκτες που κοστίζουν κοντά στο ένα εκατομμύριο και πάνω και που σε παλιότερες εκδόσεις δεν πωλούνταν με τίποτα. Όσο για τις απαιτήσεις των άλλων παικτών καλό θα είναι να ξεφορτωθείτε παίκτες για να ελευθερώσετε μπάτζετ και να μπορέσετε να τις καλύψετε.

Match day
Όσον αφορά τα ματς που παίζετε, έχουμε πολλές θετικές αλλαγές ως προς την εμφάνιση αλλά και πρακτικές αλλαγές. Για παράδειγμα, σας εμφανίζεται ένα χαρτί με τις ενδεκάδες των δύο ομάδων (σαν να είστε στα αλήθεια στο γήπεδο) και ακολούθως βλέπετε την οθόνη των αποδυτηρίων εκεί όπου μιλάτε στους παίκτες σας.

Μέσα στον αγώνα και μετά από αρκετή ώρα παιχνιδιού σας γίνεται ανάλυση και για τις θέσεις των αντίπαλων παικτών, ώστε να πάρετε μια ιδέα της τακτικής του αντιπάλου και το πώς θα μπλοκάρετε τους αντιπάλους σας. Κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, μπορείτε να δείτε και τους παίκτες σας στο κάτω μέρος της οθόνης μαζί με το rating απόδοσής τους και το fitness τους, ένα χαρακτηριστικό που σας γλιτώνει από το να ανοίγετε επιπλέον οθόνες. Ασφαλώς μπορείτε να…βάλετε και τις φωνές σε συγκεκριμένους παίκτες σας για να “ξυπνήσουν” και να παίξουν καλύτερα!

Η δυσκολία ως προς το να νικήσετε παραμένει για άλλη μια χρονιά υψηλή. Με απλά λόγια, αν είστε αρχάριοι στο Football Manager θα δυσκολευτείτε. Θα πρέπει να χειριστείτε την ψυχολογία των παικτών σας, ειδικά σε απρόσμενες ήττες, όταν είναι προς πώληση ή όταν έχουν να κάνουν νίκη σε αρκετούς αγώνες και ταυτόχρονα να παρατάξετε μια καλή ενδεκάδα, δίνοντας βάση στη σωστή τακτική και διαβάζοντας τον αντίπαλό σας. Αν δεν προσέξετε όλες τις παραμέτρους, τότε θα καταλήξετε να χάνετε από υποδεέστερους αντιπάλους και το έργο σας θα δυσκολέψει. Σαφώς το να βρεθούν οι παίκτες σας σε καλή μέρα παίζει ρόλο, αλλά πάνω απ’ όλα το FM 2021 θέλει κάθε φορά καλό κοουτσάρισμα για να φτάσετε στη νίκη.

Η μηχανή γραφικών έχει αναβαθμιστεί και διαθέτει καλύτερη ανάλυση στην απεικόνιση των γηπέδων, τόσο στις εξέδρες όσο κυρίως στους παγκους. Στα animations των παικτών υπάρχει μικρή βελτίωση. Παρόλα αυτά, η ποιότητα των textures στους ποδοσφαιριστές για άλλη μια χρονιά δεν είναι εφάμιλλη ενός σύγχρονου παιχνιδιού. Παραδόξως επίσης, οι αντιδράσεις τους όταν έχουν την μπάλα είναι λίγο αλλόκοτες. Άλλοτε…φρενάρουν και άλλοτε επιταχύνουν, σαν να είναι ρομπότ, ενώ ενίοτε ακούγεται και ο ήχος του κοντρόλ της μπάλας ακόμα κι αν δεν την κοντρολάρουν εκείνη την στιγμή. Ο τεχνικός τομέας παραμένει για άλλη μια χρονιά η αχίλλειος πτέρνα της σειράς.

Γεννημένος για μεγάλα σαλόνια
Το Football Manager 2021 φτάνει τον ρεαλισμό στα ύψη, καθώς σας δίνει την ευκαιρία να ζήσετε την απόλυτη προσομοίωση του να είστε προπονητής ποδοσφαίρου. Η καλύτερη αλληλεπίδραση με τα ΜΜΕ και τους παίκτες και τα 3D backgrounds στις συζητήσεις (που άργησαν τρεις δεκαετίες αλλά δεν πειράζει!) είναι σίγουρα ορισμένα μόνο από τα highlights. Στα μεταγραφικά, οι απαιτήσεις των παικτών είναι ρεαλιστικές, αν και χρειάζονταν πολλές βελτιώσεις ως προς την ανταπόκριση των ατζέντηδων, το περιθώριο μισθού των coaches και την δυσκολία στο να πάρετε καλά ταλέντα.

Κρίμα που οι χειρονομίες και η ευκαιρία σας να εκφραστείτε με τον καλύτερο τρόπο και να σπάσετε τον τσαμπουκά στους άλλους, έρχονται λίγους μήνες αφότου μας άφησε ο Νίκος Αλέφαντος. Ο πιο εκφραστικός κόουτς όλων. Ας είναι. Θα παίζουμε FM και θα τον θυμόμαστε. Όπως και να ‘χει, η νέα έκδοση είναι πολύ πιο ευχάριστη στο παίξιμο, τόσο για νέους όσο και για παλιούς της σειράς και θα σας καλύψει πολύ περισσότερο σε σύγκριση με άλλες χρονιές.

Θετικά:
- Εις βάθος αλληλεπίδραση με τους παίκτες, την διοίκηση και τα ΜΜΕ
- Η απόδοση της ομάδας σας αναλύεται με επαγγελματικά πρότυπα
- Οι πωλήσεις παικτών γίνονται πιο εύκολα, ακόμα και με εκπτώσεις
- Επιτέλους 3D backgrounds για τις συζητήσεις μας

Αρνητικά:
- Η μηχανή γραφικών αγώνα παρέμεινε στάσιμη και με μικροθέματα
- Ορισμένα παράδοξα στις μεταγραφές

Βαθμολογία
Γραφικά: 6.5
Ήχος: 5
Gameplay: 8.5
Αντοχή: 9
Γενικά: 8.3

Γίνε η αλεπού των πάγκων, εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Μάνος Γρυπάρης

NEWS   VIEW ALL

Διάφοροι μάνατζερ ποδοσφαιριστών προσπάθησαν να επηρεάσουν τα ratings στο Football Manager 2021

O Miles Jacobson, υπεύθυνος της Sports Interactive, της εταιρείας που αναπτύσσει το Football Manager, δήλωσε ότι πολλοί μάνατζερ ποδοσφαιριστών τον πίεζαν να βελτιώσει τα ratings των πελατών τους. Συ...
Posted (25 Nov 2020)

Το Football Manager λανσάρει τη δική του, σχεδόν αληθινή, ομάδα

Η τελευταία κίνηση στην απόπειρα να θολώσει η διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στην πραγματικότητα και τα games είναι το γεγονός ότι το Football Manager πλέον διαθέτει μια δική του, σχεδόν αληθινή, ποδοσφα...
Posted (04 Nov 2020)

Football Manager 2021

[Αρχική δημοσίευση: 31/7/20]Η Sports Interactive ανακοίνωσε ότι το FM 2021 θα καθυστερήσει να κυκλοφορήσει λόγω του κορωνοϊού. Ο Miles Jacobson, Managing Director της Λονδρέζικης εταιρείας, δήλωσε ...
Posted (19 Oct 2020)

Το Football Manager 2021 θα κυκλοφορήσει σε όλα τα format εκτός του PS5

Το Football Manager 2021 θα κυκλοφορήσει για PC, Xbox One, Nintendo Switch, πιθανόν και σε φορητές συσκευές, αλλά όχι στο PlayStation 5. Ο λόγος είναι ότι σύμφωνα με την Sports Interactive, θυγατρική...
Posted (27 Sep 2020)

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 ashbringer (Level 25) 25/11/2020 16:20
Πιστεύω ότι είναι ο τίτλος φέτος που πραγματικά θα ασχοληθούν όλοι οι ποδοσφαιρόφιλοι .Μπράβο στον Μάνο για το review.
#2 Tas13 (Level 14) 25/11/2020 17:28
Φαντάζομαι Μάνο θα τους τα έχωσες καλά όπως τα χώνεις στην EA για το Fifa! :lol:
Εχω να παίξω FM από το 2017 αλλά τώρα που έβαλαν αυτές τις αίθουσες νομίζω είναι καλή φάση.Τα γραφικά του αγώνα αν έφτιαχναν ποτέ και θα το έπαιρνα day 1.ωραιο review.
#3 Gastone (Level 10) 25/11/2020 17:29
Ήταν το πρώτο που σκεφτόμουν να μην πάρω από το 2015 και μετά. Ευτυχώς φαίνεται πως η σειρά δεν επαναπαύεται και προσφέρει συνεχώς νέα χαρακτηριστικά και βελτιώσεις. Ελπίζω πως με την είσοδό της στις κονσόλες της Microsoft θα υπάρξει μεγαλύτερη ζήτηση και ίσως αποτελέσει την αρχή για το επόμενο βήμα της. Αναλυτικό και εύστοχο review.
Score 8.3
7.96 User Score
(12 votes )
User Reviews 0
Genre: Manager game
Developer: Sports Interactive
Publisher: Sega
Διάθεση: Zegetron (210-6856000)
Players: Απεριόριστοι
Requirements: Windows 7 ή ανώτερα, 4GB RAM, Επεξεργαστής Intel Core 2 ή AMD Athlon 64 – 1.8 GHz, Κάρτα γραφικών με 256MB RAM, Χώρος στο σκληρό δίσκο 5.1GB
Official Website: Κλικ εδώ
Release Date: 23/11/2020
Χρήστες που το θέλουν. (VIEW ALL)
thumb thumb
Χρήστες που το έχουν.
Κανένας
Χρήστες που το είχαν.
Κανένας
Χρήστες που το έχουν στα αγαπημένα
Κανένας
RELATED GAMES
thumb
VIDEOS

Top reviews (τρέχον έτος)

2
Prince of Persia   (8.7)
3
Crusader Kings III   (8.6)
4
Grandia II   (8.6)
8
F1 2021   (8.4)
9
It Takes Two   (8.3)

Top Reviews (by user score)

Latest User Reviews

1.
2.
Dead by Daylight   (7.0)
4.
5.
Gran Turismo Sport   (8.0)
9.
F1 2020   (7.5)
10.
Cyber Shadow   (8.0)
Notification