Super Smash Bros. for Wii U

Hot
Μάνος Γρυπάρης
REVIEWED ON Wii U  

Το απόλυτο fighting!

Το απόλυτο fighting!

Το απόλυτο fighting!

Για τους μη γνώστες, η Nintendo διαθέτει από ένα video game σχεδόν σε κάθε genre, με το Smash Bros. να αποτελεί την ναυαρχίδα της όσον αφορά στα Fighting. Το ντεμπούτο του σε φορητή κονσόλα έγινε φέτος με την έκδοση του 3DS, η οποία μάλιστα κυκλοφόρησε στις 3 Οκτωβρίου, πριν από την αντίστοιχη για το Wii U που μας ήρθε εδώ και μερικές ημέρες και συγκεκριμένα στις 28 Νοεμβρίου. Μπορεί η εν λόγω απόφαση της Nintendo να αποτέλεσε για κάποιους έκπληξη, ωστόσο ας μην ξεχνάμε ότι στα φορητά η ιαπωνική εταιρεία είναι κυρίαρχος, πόσο μάλιστα όταν το 3DS έχει πουλήσει στην αγορά περισσότερο από το Wii U.

Οι περισσότεροι από εσάς θα έχετε ήδη διαβάσει το review του Super Smash Bros. for 3DS από τον brother, ο οποίος κατέχει και τα περισσότερα Nintendo games καλύτερα από μένα (τουλάχιστον τον πελατώνω στα Super Mario και τα Mario Kart). Έχοντας οριακά "αγγίξει" τις προηγούμενες εκδόσεις, το Super Mash Bros. τόσο στο 3DS όσο (κυρίως) στο Wii U ήταν η πρώτη μου ολοκληρωμένη εμπειρία. Οι δύο φετινές εκδόσεις αποτελούν εξαιρετικά games και η σύγκριση μεταξύ των δύο κρίνεται στις λεπτομέρειες. Ουσιαστικά το Super Smash Bros. σε Wii U και 3DS έχει τους ίδιους χαρακτήρες και την ίδια βάση στο gameplay. Τι αλλάζει όμως και τι το κάνει τελικά καλύτερο στην οικιακή κονσόλα της Nintendo; Ας τα δούμε όλα πιο αναλυτικά.

Τα modes
Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά modes του Wii U που είναι τα Smash, Online, Smash Tour, Games & More και Challenges. Στο Smash, τα επιμέρους modes περιλαμβάνουν μάχες 4 ή 8 παικτών, είτε Free-for-all, είτε σε Team Battle. Προσφέρονται επίσης customizations μέσω του Special Smash mode ώστε να ορίσετε συνθήκες αγώνα, ταχύτητα, διαστάσεις ηρώων, Stamina, κάμερα κ.ο.κ.

Η Online εμπειρία περιέχει μάχες τεσσάρων παικτών. Στα Online modes παίζετε Free-for-all mode, είτε με φίλους, είτε με άγνωστα άτομα. Υποστηρίζεται μάχη με ή χωρίς αντικείμενα, καθώς και Smash ή Team Smash. Στη δεύτερη περίπτωση χωρίζεστε σε δύο ομάδες των δύο παικτών η καθεμία, ενώ μπορείτε να αγωνιστείτε ακόμα και στην ίδια κονσόλα, παρέα με φίλο και δύο αντιπάλους online.

To Smash Tour το οποίο δεν υπήρχε στο 3DS είναι ένα board game στο οποίο κινείτε τους Mii σας σε ένα map περνώντας από διάφορα αντικείμενα, ενώ ταυτόχρονα έχετε να αντιμετωπίσετε αντίπαλα Mii. Αν συγκρουστείτε σε κάποιο σημείο τότε ξεκινάει η μάχη (φυσικά μεταξύ χαρακτήρων του Smash Bros. και όχι ανάμεσα στα Mii). Tέλος, στο Games & More κρύβεται το βασικό story του Super Smash. Bros., με το ιδιόμορφο boss fight στο τέλος, το training και διάφορα challenges. Υπάρχουν ένα σωρό events και προκλήσεις για να αντιμετωπίσετε ενώ οι εναλλαγές στις πίστες θα σας προσφέρουν μια πραγματικά μοναδική εμπειρία στο gameplay.

Ήρωες και...Amiibo εισβολείς!
Το φετινό Super Smash Bros. περιλαμβάνει 49 χαρακτήρες σας που δίνουν μια ευρεία γκάμα από επιλογές, καθώς ανάμεσά τους συναντάμε τους Mario, Luigi, Peach, Link, Zelda, Bowser, Yoshi, Pikacu, Fox, Mega Man, Sonic, Pac-Man, Kirby, Sheik και πολλούς ακόμη, όλοι προερχόμενοι από games της Nintendo. Καθένας έχει διαφορετικό gameplay style όπως ήδη γνωρίζετε. Άλλοι δίνουν βάση σε ranged κι άλλοι σε melee επιθέσεις. Υπάρχει πλήρες customization των κουμπιών και τόσο η βασική όσο και η δυνατή επίθεση καθώς και οι λαβές λειτουργούν κατά κανόνα άμεσα.

Το σύστημα μάχης να θυμίζουμε ότι δεν λειτουργεί με τις συνηθισμένες health bars των Fighting, αλλά με το ποσοστό % του damage που δέχεται κάθε χαρακτήρας. Κοινώς, όσο ο αριθμός % μεγαλώνει, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχετε να σας πετάξει ο αντίπαλός σας εκτός πίστας και να χάσετε μια ζωή. Το κλειδί λοιπόν για να κερδίσετε είναι να πετάξετε τον εχθρό σας εκτός level, είτε με τις επιθέσεις σας, είτε με αντικείμενα που βρίσκετε στην πίστα (αν παίζετε με αντικείμενα, καθώς υπάρχει και η δυνατότητα απενεργοποίησής τους).

Ένα από τα πιο διασκεδαστικά Fighting που έχετε παίξει ποτέ!

Τα χτυπήματα πλέον θυμίζουμε ότι εκτοξεύουν τους εχθρούς πιο μακριά, ενώ κάθε χαρακτήρας έχει 2-3 είδη χτυπημάτων με τα οποία αποτελειώνει τους εχθρούς του και τους αφαιρεί την ζωή. Επίσης, ο χειρισμός ομολογουμένως ανταποκρίνεται άριστα στο Wii U gamepad. Ακόμα και στα online modes, είχαμε σχετικά γρήγορο matchmaking και άριστη ανταπόκριση με ελάχιστο lag. Συνολικά μπορούν να αγωνιστούν έως και οκτώ παίκτες ταυτόχρονα κάτι που απογειώνει την εμπειρία, αν και στα συγκεκριμένα games αντιμετωπίσαμε λίγο περισσότερο lag.

Το highlight του Smash Bros. στο Wii U είναι η πλήρης αλληλεπίδραση με τα Amiibo. Αν έχετε δηλαδή κάποιο Amiibo στην κατοχή σας τότε σας προσφέρεται η δυνατότητα να το εισάγετε στο παιχνίδι, παραμετροποιώντας τα ονόματά τους, τις επιθέσεις τους και δίνοντάς τους εξοπλισμό που θα τα κάνει πιο ισχυρά. Μπορείτε επίσης να παίξετε μαζί τους είτε αμυντικά, είτε επιθετικά. Όλα αυτά τους δίνουν ένα πλεονέκτημα έναντι των συνηθισμένων ηρώων, ενώ οι τιμές των φιγουρών είναι σχετικά λογικές (τουλάχιστον σε σχέση με ότι περιμέναμε) και κυμαίνονται από τα 15 έως τα 30 ευρώ.

Stages και builder
Το Smash Bros στο Wii U έχει ακόμη μεγαλύτερη γκάμα από πίστες σε σχέση με την έκδοση του 3DS. Θα συναντήσετε αγαπημένα μέρη από σχεδόν όλα τα games της Nintendo, ενώ οι μάχες σε όσα levels μεταβάλλονται είναι πραγματικά απολαυστικές, ειδικά όταν το έδαφος χάνεται κάτω από τα πόδια σας και η αδρεναλίνη ανεβαίνει στα ύψη.

Μαζί παρέχεται και stage builder με τον οποίο δημιουργείτε τα δικά σας levels. Ωστόσο τα controls στη δημιουργία των levels είναι (κατά την άποψή μου) προβληματικά, ενώ παρέχεται μια μικρή ποικιλία από επιλογές που θα απομακρύνουν τους περισσότερους. Συγκεκριμένα παρά την ποικιλία μουσικών κομματιών από Star Fox, Pokemon, Mario, Animal Crossing, Sonic και άλλα αγαπητά games, μπορείτε να διαλέξετε μόνο ανάμεσα σε πέντε backgrounds. Επίσης οι δημιουργίες σας δεν υποστηρίζονται από multiplayer οκτώ παικτών.

Σε ότι αφορά το σχεδιαστικό κομμάτι, το παιχνίδι τρέχει σε native 1080 στα 60 frames. Τα animations των χαρακτήρων λειτουργούν άψογα και τα οπτικά εφέ -ακόμη περισσότερο στα ειδικά χτυπήματα- είναι άκρως εντυπωσιακά. Στα levels ο σχεδιασμός διαφέρει. Για παράδειγμα τα εναέρια levels τύπου Orbital Gate και Lylat Cruise (από Star Fox) είχαν προσεγμένο σχεδιασμό, σε αντίθεση με άλλα όπως τα κλασικά Battlefields του Smash Bros. στα οποία τα textures από τα κτίρια παρουσίαζαν προβλήματα στο aliasing. Τέλος, στον ηχητικό τομέα συναντάμε μια ακόμη μεγαλύτερη γκάμα κομματιών στο soundtrack και προσεγμένα ηχητικά εφέ και voice acting στις κραυγές εν ώρα μάχης.

Competitive και casual μαζί
Το Super Smash Bros. for Wii U είναι το απόλυτο Fighting του 2014. Αξίζει σε κάθε περίπτωση τα 10 παραπάνω ευρώ απ' την αντίστοιχη έκδοση του 3DS (αν φυσικά δεν την έχετε στην κατοχή σας) ενώ αν αναρωτιέστε τι συμβαίνει και παίζεται από ένα σωρό Youtubers παγκοσμίως η απάντηση είναι απλή. Το gameplay του βασίζεται στο multiplayer και το κάνει το ίδιο προσιτό, τόσο στους βετεράνους του είδους όσο και στους casual παίκτες.

Απ' την άλλη το online θα μπορούσε να είχε δουλευτεί λίγο περισσότερο και συγκεκριμένα τόσο στο θέμα του lag, όσο και σε κάποια competitive ladders, ώστε το παιχνίδι να μπει δυνατά στον χώρο των e-sports. Το θέμα είναι το σκεπτικό να ξεκινήσει από τους ίδιους τους developers. Σε κάθε περίπτωση. η Nintendo έκανε μια εξαιρετική δουλειά σε όλα τα modes και η νέα έκδοση είναι χάρμα οφθαλμών και must για τους λάτρεις του είδους.

Θετικά:
- Απολαυστικό gameplay
- Τεράστια γκάμα χαρακτήρων
- Δυνατότητα αλληλεπίδρασης με τα Amiibo
- Απλός χειρισμός
- Διαθέτει ότι mode μπορεί να βάλει ο νους σας
- Το multiplayer ανεβάζει την εμπειρία στα ύψη
- Μεγάλη ποικιλία από levels, ορισμένα εκ των οποίων μεταβάλλονται εν ώρα μάχης

Αρνητικά:
- Μικρή σε διάρκεια single-player εμπειρία
- Ο level editor έχει περιορισμένες επιλογές
- Λίγο lag στο online, ειδικά όταν υπάρχουν πολλοί παίκτες κι ορισμένοι εξ αυτών διαθέτουν κακή σύνδεση
- Ο σχεδιασμός του περιβάλλοντος θα μπορούσε να είναι λίγο καλύτερος

Βαθμολογία
Γραφικά: 8.5
Ήχος: 9
Gameplay: 9
Αντοχή: 9
Γενικά: 8.8

Το καλύτερο Fighting της χρονιάς βρίσκεται μόνο στο Wii U!

Μάνος Γρυπάρης  

NEWS   VIEW ALL

Super Smash Bros.: Ημερομηνία κυκλοφορίας Wii U

[Αρχική Δημοσίευση: 15/7/2014] Σήμερα η Nintendo έκανε τα αποκαλυπτήρια τριών επιπλέον μαχητών που θα προστεθούν στο ρόστερ του Super Smash Bros για το 3DS και το Wii U. Ο Captain Falcon θα δώσει το π...
Posted (03 Nov 2014)

Super Smash Bros. 3DS XL

Μια limited edition του Super Smash Bros. 3DS XL ανακοινώθηκε πριν από λίγο απ' την Nintendo. Θα κυκλοφορήσει στις 3 Οκτωβρίου στην Ευρώπη και θα περιλαμβάνει το ειδικό συλλεκτικό 3DS XL με Super Smas...
Posted (13 Aug 2014)

Τουρνουά Super Smash Bros.

Η Nintendo διεξήγαγε πριν από λίγες ώρες τουρνουά...επικών διαστάσεων στην E3 με το Super Smash Bros. στο Wii U. Δείτε επί δύο ώρες τα νέα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού καθώς και τους νέους ήρωές του,...
Posted (11 Jun 2014)

Ε3 2014: Super Smash Bros. για 3DS και Wii U

[Αρχική δημοσίευση: 10/6/14] Η Nintendo ανακοίνωσε ότι το Super Smash Bros. θα κυκλοφορήσει στις 3 Οκτωβρίου για το 3DS και θα περιέχει την Palutena από το Kid Icarus καθώς και τους Mii χαρακτήρες του...
Posted (11 Jun 2014)

Super Smash Bros. Nintendo Direct: 9/4/2014

[Αρχική δημοσίευση: 8/4/14] Όπως ανακοίνωσε η Nintendo, από σήμερα μετά τα μεσάνυκτα μπορείτε να παρακολουθήσετε live το νέο Nintendo Direct. To συγκεκριμένο Direct που είναι και το δεύτερο για...
Posted (08 Apr 2014)

Super Smash Bros: Wii Fit trainer

Η Nintendo αποκάλυψε πριν λίγες ημέρες τον διάδοχο της εξαρετικά πετυχημένης σειράς Super Smash Bros. Μάθαμε ότι το ρόστερ του νέου Super Smash Bros θα αποτελείται από γνωστά ονόματα όπως ...
Posted (13 Jun 2013)

Super Smash Bros: Νέα trailer

  Η Nintendo προχώρησε στην ανακοίνωση του Super Smash Bros. για 3DS και Wii U, του οποίου η κυκλοφορία αναμένεται μέσα στο 2014 και από τεχνικής άποψης θα τρέχει σε 1080p. Επίσης παρουσιάστηκ...
Posted (11 Jun 2013)

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +5 Mouse (Level 13) 04/12/2014 20:09
Παιχνιδάρα απλά!Ωραίος Μάνο αρκετά κατατοπιστικό review.Για μένα έτσι κι αλλιώς ήταν σίγουρη αγορά τα Χριστούγεννα. ;-)
#2 +4 HotCoffee (Level 7) 04/12/2014 20:11
Quoting Mouse:
Παιχνιδάρα απλά!Ωραίος Μάνο αρκετά κατατοπιστικό review.Για μένα έτσι κι αλλιώς ήταν σίγουρη αγορά τα Χριστούγεννα. ;-)

Φίλε το πήρα από την πρώτη μέρα και ευτυχώς που δεν το αγόρασα στο 3ds γιατί στο Wii u απλά φυσάει.Δεκαράκι από μένα και εγγύηση επένδυσης χρημάτων.
#3 Aelaos (Level 11) 04/12/2014 20:27
Dairantō Sumasshu Burazāzu και τα μυαλά στα κάγκελα. Δυστυχώς το έχω μόνο σε 3ds, μιας και δεν εχω wii u ...ακόμα .
#4 +2 Son Goku (Level 8) 04/12/2014 22:28
Και μετά Sony και Microsoft σφάζονται για το ποιος έχει τα καλύτερα exclusives.
Mario Kart 8,Bayonetta 2,Smash Bros...βάλτε τα όλα στη ζυγαριά και ζυγίστε.
Εχει μπει wishlist δαγκωτό.
#5 +1 DoUzOs (Level 27) 04/12/2014 22:42
Το έχω, απλά, λατρέψει. Είναι το απόλυτο παιχνίδι για παρέες που δεν θέλουν, πια, να είναι παρέες! Το προτείνω σε όσους θέλουν ένα δουλεμένο και διασκεδαστικό fighting παιχνίδι!
#6 Siriuskim (Level 11) 04/12/2014 23:27
Ίσως το καλύτερο φετινό fighting??? Ήταν που το πήρες με βαριά καρδία το review...!
#7 -4 MelaMaria (Level 3) 07/12/2014 21:57
Καλά είναι δυνατόν να έχετε στα αρνητικά ότι είναι μικρή σε διάρκεια η single player εμπειρία; Με τόσα Modes; Αδυνατώ να πιστέψω ότι ασχοληθήκατε όσο πρέπει με το παιχνίδι. Μόνο μια φιγούρα Amiibo να βάλει κάποιος στο παιχνίδι, ξέρετε πόσο χρόνο θέλει για να τη φτάσει σε level 50; Λέτε ότι ο σχεδιασμός του περιβάλλοντος θα μπορούσε να είναι καλύτερος. Δηλαδή; Μπορείτε να γίνετε πιο συγκεκριμένος ή ψάχνετε τρόπους να κόψετε βαθμούς από το παιχνίδι;
#8 +4 Manos (Level 39) 08/12/2014 00:11
Quoting MelaMaria:
Καλά είναι δυνατόν να έχετε στα αρνητικά ότι είναι μικρή σε διάρκεια η single player εμπειρία; Με τόσα Modes; Αδυνατώ να πιστέψω ότι ασχοληθήκατε όσο πρέπει με το παιχνίδι. Μόνο μια φιγούρα Amiibo να βάλει κάποιος στο παιχνίδι, ξέρετε πόσο χρόνο θέλει για να τη φτάσει σε level 50; Λέτε ότι ο σχεδιασμός του περιβάλλοντος θα μπορούσε να είναι καλύτερος. Δηλαδή; Μπορείτε να γίνετε πιο συγκεκριμένος ή ψάχνετε τρόπους να κόψετε βαθμούς από το παιχνίδι;

Το ότι έχει τόσα modes δεν σημαίνει ότι είναι όλα σχεδιασμένα για "single-player" . Είναι ξεκάθαρος ο ορισμός. Τα περισσότερα είναι σχεδιασμένα για multiplayer. Άλλωστε Αντοχή 9 του βάλαμε.Η οποία αντοχή έχει και το νόημα του κατά πόσο σε κρατάει το gameplay.

Σχετικά με τις φιγούρες Amiibo έχεις δίκιο.Δεν λες και στην Nintendo να στείλει μερικές φιγούρες διότι δεν έχει στείλει ούτε μια στα ελληνικά gaming sites?Εκτός κι αν περιμένεις όταν γράφουμε κάθε review να το πληρώνουμε απ'την τσέπη μας.

Τέλος,για τον σχεδιασμό του περιβάλλοντος,δ εν καταλαβαίνω προς τι η απορία σου.Τα ανέλυσα εκτενώς στην παράγραφο των γραφικών.Προφαν ώς δεν έχεις παίξει άλλα Fighting τέτοιου στυλ για να περίμενες κάτι παραπάνω από το 8,5.Το 8,8 είναι από τους υψηλότερους βαθμούς που έχει βάλει το GameWorld.gr φέτος,οπότε αν ψάχνεις 9,5άρια και 10άρια έτσι εύκολα μπορώ να σου προτείνω ένα σωρό gaming sites που τα βάζουν με σκοπό να χαρούν οι χρόνιοι fans,αδιαφορώντ ας για τον ανυποψίαστο που θα πάει να αγοράσει ένα παιχνίδι και θα το περιμένει AAA title.
#9 -4 MelaMaria (Level 3) 08/12/2014 01:11
Quoting Manos:
Quoting MelaMaria:
Καλά είναι δυνατόν να έχετε στα αρνητικά ότι είναι μικρή σε διάρκεια η single player εμπειρία; Με τόσα Modes; Αδυνατώ να πιστέψω ότι ασχοληθήκατε όσο πρέπει με το παιχνίδι. Μόνο μια φιγούρα Amiibo να βάλει κάποιος στο παιχνίδι, ξέρετε πόσο χρόνο θέλει για να τη φτάσει σε level 50; Λέτε ότι ο σχεδιασμός του περιβάλλοντος θα μπορούσε να είναι καλύτερος. Δηλαδή; Μπορείτε να γίνετε πιο συγκεκριμένος ή ψάχνετε τρόπους να κόψετε βαθμούς από το παιχνίδι;

Το ότι έχει τόσα modes δεν σημαίνει ότι είναι όλα σχεδιασμένα για "single-player". Είναι ξεκάθαρος ο ορισμός. Τα περισσότερα είναι σχεδιασμένα για multiplayer. Άλλωστε Αντοχή 9 του βάλαμε.Η οποία αντοχή έχει και το νόημα του κατά πόσο σε κρατάει το gameplay.

Σχετικά με τις φιγούρες Amiibo έχεις δίκιο.Δεν λες και στην Nintendo να στείλει μερικές φιγούρες διότι δεν έχει στείλει ούτε μια στα ελληνικά gaming sites?Εκτός κι αν περιμένεις όταν γράφουμε κάθε review να το πληρώνουμε απ'την τσέπη μας.

Τέλος,για τον σχεδιασμό του περιβάλλοντος,δεν καταλαβαίνω προς τι η απορία σου.Τα ανέλυσα εκτενώς στην παράγραφο των γραφικών.Προφανώς δεν έχεις παίξει άλλα Fighting τέτοιου στυλ για να περίμενες κάτι παραπάνω από το 8,5.Το 8,8 είναι από τους υψηλότερους βαθμούς που έχει βάλει το GameWorld.gr φέτος,οπότε αν ψάχνεις 9,5άρια και 10άρια έτσι εύκολα μπορώ να σου προτείνω ένα σωρό gaming sites που τα βάζουν με σκοπό να χαρούν οι χρόνιοι fans,αδιαφορώντας για τον ανυποψίαστο που θα πάει να αγοράσει ένα παιχνίδι και θα το περιμένει AAA title.


Αυτό το οποίο ανέφερα για τις φιγούρες Amiibo έχει να κάνει με το single player gameplay και τη διάρκειά του η οποία αυξάνεται με τη χρήση αυτών των φιγούρων.

Τώρα το γιατί η Nintendo δε σας έχει στείλει Amiibo δεν είναι δικό μου θέμα. Εφόσον πας εκεί την κουβέντα, φαντάστηκα, ότι για να γίνεται αναφορά μιας παραγράφου στο review υπάρχει ίδια εμπειρία. Όπως όμως φαίνεται αυτό δεν ισχύει. Ως εκ τούτου απορώ πως γράφετε κάτι δίχως να το έχετε δοκιμάσει.

Εγώ πάντως τις φιγούρες Amiibo τις αγόρασα. Δεν είπα στη Nintendo να μου στείλει τίποτα.

Θα ήθελα να μου προτείνετε αυτά τα gaming sites που βάζουν βαθμούς με σκοπό να χαρούν οι χρόνιοι fans.
#10 +6 Manos (Level 39) 08/12/2014 01:28
Τι έγινε,έπεσε η κίνηση στο site σου κύριε...συνάδελ φε αρχισυντάκτα κι είπες να μπεις στο GameWorld να κάνεις ταρζανιές μία η ώρα το βράδυ? :-)Φτιάξε κι άλλα fake accounts για να γελάμε. Επίσης απορώ πως φτιάχνεις account MelaMaria με email που έχει επίθετο "pagidis".Μα ούτε τα βασικά?

Quote:
Εγώ πάντως τις φιγούρες Amiibo τις αγόρασα. Δεν είπα στη Nintendo να μου στείλει τίποτα.
Με τα κολλητηλήκια που έχεις να είσαι σίγουρος ότι σε πιστέψαμε.Θυμίσου αύριο να στείλεις email και να πάρεις καμιά αντιπροσωπεία τηλέφωνο και να γκρινιάξεις πάλι στέλνοντας αυτό το link και παίζοντας ότι τάχα μου δεν είσαι ο ίδιος στα σχόλια (φαντάζομαι για τόσο χαζούς τους έχεις).

[UPDATE]Για να σου λύσω την απορία παραλάβαμε έναν Amiibo Super Mario μετά από καθυστέρηση και το review έγινε update.Στο review μας τις είχε δανείσει αναγνώστης και γι' αυτό γράψαμε τις παραπάνω πληροφορίες.

Quote:
Θα ήθελα να μου προτείνετε αυτά τα gaming sites που βάζουν βαθμούς με σκοπό να χαρούν οι χρόνιοι fans.
Το δικό σου είναι ένα από αυτά.

Φιλάκια και καλή εβδομάδα.Την επόμενη φορά προσπάθησε να φτιάξεις πιο πιστευτό fake account. :-)
#11 +3 HotCoffee (Level 7) 08/12/2014 02:49
We have a smart ass over here!
Αν καταλαβα καλα banned γιατι δεν ανοιγει το προφιλ του/της.Κριμα γιατι ηθελα να διαβασω μερικα ακομη να μου χαρισει γελιο.Σιγουρα θα γραφει σε καποιο site που θα αργησαν να ανεβασουν το review του Call of Duty.

Μάνο και λοιποι users συνεχιστε να δινετε πονο κι αφηστε τους να κουρευονται απλα. :-)
Score 8.8
8.87 User Score
(15 votes )
User Reviews 0
Genre: Fighting
Developer: Sora Ltd., Bandai Namco Games
Publisher: Nintendo
Διάθεση: GamesClub (210-9611670)
Players: 1-8
Official Website: Κλικ εδώ
Release Date: 28/11/2014
Χρήστες που το θέλουν. (VIEW ALL)
thumb thumb thumb
Χρήστες που το έχουν. (VIEW ALL)
thumb thumb thumb
Χρήστες που το είχαν. (VIEW ALL)
thumb
Χρήστες που το έχουν στα αγαπημένα (VIEW ALL)
thumb thumb thumb
RELATED GAMES
Κανένα
VIDEOS

Top reviews (τρέχον έτος)

Top Reviews (by user score)

Latest User Reviews

1.
Martha is Dead   (9.0)
3.
5.
It Takes Two   (8.0)
6.
7.
9.
10.
Dead by Daylight   (7.0)
Notification