Ο Diogo Jota της Liverpool έγινε Νο.1 παίκτης FIFA στο Ultimate Team leaderboard

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Ο Diogo Jota της Liverpool έγινε Νο.1 παίκτης FIFA στο Ultimate Team leaderboard

Ο Diogo Jota της Liverpool έγινε Νο.1 παίκτης FIFA στο Ultimate Team leaderboard

Έκανε σερί 30 νικών!

Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής Diogo Jota της Liverpool, ο οποίος αγωνίζεται στην Αγγλική ομάδα ως εξτρέμ και επιθετικός, έφτασε στην Νο.1 θέση στον κόσμο στα leaderboards του FIFA Ultimate Team σε κονσόλες PlayStation!

Ποιος λέει ότι οι μεγάλοι παίκτες δεν ξέρουν να παίζουν games όσο οι Pro παίκτες; Ο Diogo Jota αποδεικνύει το αντίθετο. Έκανε επίδοση 30-0 (30 σερί νίκτες) στο Weekend league και χτύπησε την κορυφή! Θυμίζουμε άλλωστε ότι τον Μάιο του 2020, στο FIFA 20 ePremier League Invitational, τότε που οι παίκτες της Premier League που ήταν καλοί στο FIFA, αγωνίζονταν για τις ομάδες τους λόγω του κορωνοϊού, είχε κερδίσει τον Trent Alexander-Arnold, σημερινό συμπαίκτη του στη Liverpool, μιας και τότε ο Diogo Jota αγωνιζόταν στους Wolves.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ δήλωσε τον Δεκέμβριο στο The Athletic: "Από τότε που ο πατέρας μου μου έδωσε το πρώτο PlayStation και ήμουν παιδί, ήταν ένα ακόμη πάθος για μένα. Έπαιζα πάντοτε ποδοσφαιράκια σε αυτό". Η σελίδα του στο Twitter εστιάζει αρκετά στα eSports και στην ομάδα του στο Ultimate Team. Έχει επίσης μία 99άρα κάρτα, μιας και η EA Sports δίνει σε ορισμένους pro παίκτες μια ειδική 99άρα κάρτα με τον εαυτό τους για να παίξουν. Επίσης, έχει τέσσερις icons. Τον Βραζιλιάνο Ronaldo, τον Πορτογάλο Eusébio, τον Ολλανδό Ruud Gullit και τον Γάλλο Patrick Vieira. Επίσης, έχει και τον "σπασμένο" Nick Pope για τέρμα!

diogo jota fifa ultimate team leaderboards

Αυτή την περίοδο, ο Diogo Jota είναι τραυματίας, επομένως ξοδεύει αρκετό χρόνο στο FIFA. Θα μείνει εκτός για μερικές εβδομάδες λόγω τραυματισμού στο γόνατο. Πριν τον τραυματισμό του, ο Πορτογάλος είχε σκοράρει 5 γκολ σε 9 συμμετοχές για την Liverpool.

Εμείς του ευχόμαστε να διαπρέψει...και στις δύο καριέρες του! Τουλάχιστον όταν θα σταματήσει το ποδόσφαιρο θα μπορεί να παίζει και στα e-Sports...αν δεν του τρώει πολύ χρόνο η προπονητική. 

Δείτε την απίστευτη Team of the Week κάρτα του Γιώργου Γιακουμάκη στο FIFA Ultimate Team.


Θέλετε να παίξουμε FIFA παρέα; Ελάτε να ανταλλάξουμε IDs.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 07/02/2021 17:49
Δυνατός παίκτης ο Diogo Jota .
#2 BigGreekGamer (Level 31) 09/02/2021 17:11
Nα ενημερώσω εδώ πως εν τέλει βγήκε στην 10η θέση
#3 BigGreekGamer (Level 31) 09/02/2021 17:11
Nα ενημερώσω εδώ πως εν τέλει βγήκε στην 10η θέση