• Ειδήσεις
  • RPG
  • Το Starfield θα έχει πάνω από 1000 πλανήτες για εξερεύνηση και μάχες με αεροσκάφη

Το Starfield θα έχει πάνω από 1000 πλανήτες για εξερεύνηση και μάχες με αεροσκάφη

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Το Starfield θα έχει πάνω από 1000 πλανήτες για εξερεύνηση και μάχες με αεροσκάφη

Το Starfield θα έχει πάνω από 1000 πλανήτες για εξερεύνηση και μάχες με αεροσκάφη

Ανάλυση του χτισίματος και του πλανητικού συστήματος.

Το Starfield θα έχει πάνω από 1000 πλανήτες για εξερεύνηση, χτίσιμο βάσης και μάχες αεροσκαφών.

Το νέο gameplay video της Bethesda παρουσίασε τον χάρτη του Starfield, που περιλαμβάνει πάνω από 100 συστήματα αστέρων, με συνολικά πάνω από 1000 πλανήτες. Η εξερεύνηση σε κάθε πλανήτη δεν συνδέεται με συγκεκριμένες, προκαθορισμένες ζώνες προσγείωσης, όπως η πόλη της Νέας Ατλαντίδας που εμφανίζεται στο τελευταίο τρέιλερ του παιχνιδιού. Αντίθετα, οι παίκτες μπορούν να προσγειωθούν οπουδήποτε στην επιφάνεια ενός πλανήτη και να αποβιβαστούν. Θα υπάρχουν πλανήτες που περιγράφει ο Howard ως «άγονοι, πλούσιοι σε πόρους» καθώς και πλανήτες με άφθονη ζωή.

Το παιχνίδι θυμίζουμε ότι είναι single-player, οπότε εφόσον είστε μόνος σας, δεν θα χρειάζεται να αγχώνεστε για το αν θα σας φάει άλλος το loot ή τα resources (αν και ένα Co-op με 2-4 φίλους μπορεί να είχε πλάκα). Μόλις βρεθούν στην επιφάνεια ενός πλανήτη, οι παίκτες μπορούν να δημιουργήσουν ένα Outpost σε ένα σύστημα που μοιάζει με την δυνατότητα δημιουργίας Settlement του Fallout 4. Αυτά τα φυλάκια, σύμφωνα με τον Howard, δεν αφορούν μόνο την επιβίωση σε εχθρικά περιβάλλοντα, αλλά και γτη δημιουργία πόρων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την κατασκευή προμηθειών και τροποποιήσεων όπλων. Οι παίκτες μπορούν επίσης να μαζέψουν υλικά από το περιβάλλον με διάφορα εργαλεία. Επιπλέον, οι NPC που θα βρουν κατά τη διάρκεια της περιπέτειάς τους μπορούν να προσληφθούν για να στελεχώσουν διάφορα Outpost και να τα διατηρήσουν σε λειτουργία.

Δείτε το gameplay video:

Τα συστήματα του παιχνιδιού που επικεντρώνονται στο διαστημόπλοιο θα επιτρέπουν στους παίκτες να προσαρμόσουν πλήρως τα διαστημόπλοιά τους και να πετάξουν γύρω από τον γαλαξία, κάτι που θα επηρεάσει όχι μόνο την εμφάνιση ενός πλοίου αλλά και τη λειτουργία του. Στο αεροσκάφος μπορείτε να κάνετε πλήρες customization σχεδόν στα πάντα, με διαφορετικά modules (κομμάτια) και customization μέχρι και στα χρώματά τους. Οι κινητήρες, οι ασπίδες και τα οπλικά συστήματα, όλα μπορούν να γίνουν customize όπως θέλετε.

Αυτό θα είναι χρήσιμο για τη μάχη ανάμεσα σε αεροσκάφη, η οποία μπορεί να παιχτεί τόσο από πρώτο πρόσωπο, εντός της προβολής του πιλοτηρίου, όσο και σε τρίτο πρόσωπο. Όπως και με τα Outposts, οι παίκτες μπορούν να προσλάβουν NPCs για να στελεχώσουν το πλοίο τους, αν και ο Howard δεν αναφέρθηκε σε λεπτομέρειες σχετικά με το ποια μπορεί να είναι τα οφέλη από την ύπαρξη ενός πλήρως στελεχωμένου διαστημόπλοιου (ή Outpost).

Character creation
Το character creation mode θα περιλαμβάνει προαιρετικά traits και σύστημα με skills που συνδυάζει τα καλύτερα στοιχεία από τα προηγούμενα games της Bethesda. Η δημιουργία χαρακτήρων θα είναι "η πιο ευέλικτη" που έχει υπάρξει μέχρι σήμερα από την Bethesda, με σχεδόν κάθε στοιχείο ενός χαρακτήρα, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου με τον οποίο περπατάει, να μπορεί να προσαρμοστεί.

Όταν ξεκινούν, οι παίκτες θα επιλέξουν από μια λίστα με υπόβαθρα χαρακτήρων, που εκχωρούν τρία starting skills. Θα υπάρχουν πάνω από 12 υπόβαθρα χαρακτήρων, από Cyber ​​Runner έως Diplomat. Τα skills που παρέχονται από αυτά τα υπόβαθρα μπορεί να είναι τόσο απλά όσο το μεγαλύτερο damage έναντι ορισμένων τύπων εχθρών έως το να είστε πιο πειστικοί όταν μιλάτε με NPCs ή εχθρούς (charisma).

Οι παίκτες έχουν επίσης τη δυνατότητα να επιλέξουν έως και τρία χαρακτηριστικά εκτός από το υπόβαθρό τους. Τα χαρακτηριστικά είναι προαιρετικά και σύμφωνα με τον Howard παρέχουν μοναδικά πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Παραδείγματα από το τρέιλερ του παιχνιδιού έδειξαν χαρακτηριστικά όπως το Spaced, το οποίο χορηγεί προσωρινά μπόνους υγείας και αντοχής όταν ο παίκτης βρίσκεται στο διάστημα, αλλά η δυνατότητα αυτή φεύγει όταν βρίσκεται στην επιφάνεια ενός πλανήτη. Ένα άλλο χαρακτηριστικό που ονομάζεται Starter Home παραχωρεί στους παίκτες "μικρό σπίτι σε ένα ήσυχο φεγγάρι", αλλά συνοδεύεται από πληρωμή...στεγαστικού δανείου 50.000 δολαρίων.

Το Starfield θα έχει πέντε skill trees για τα χαρακτηριστικά: Physical, Social, Combat, Science και Tech. Κάθε skill tree έχει μια σειρά από skills. Νέα skills θα ξεκλειδώνονται με level up. Στη συνέχεια μπορούν να ταξινομηθούν χρησιμοποιώντας αυτήν την αντίστοιχη δεξιότητα παράλληλα με την ολοκλήρωση σχετικών challenges, αυξάνοντας περαιτέρω την αποτελεσματικότητα του skill.

Το Starfield θα κυκλοφορήσει το πρώτο εξάμηνο του 2023 για PC και Xbox Series X|S.

Διαβάστε περισσότερα για το Starfield και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Hermez (Level 24) 13/06/2022 12:49
Μου θυμίζει αρκετά το No Man's Sky και δείχνει να έχει ενδιαφέρον. Πιο πολύ πρέπει να ανησυχήσουμε για την ποιότητα των γραφικών στα πρόσωπα και για τα frames.
#2 Frazzle (Level 20) 14/06/2022 03:55
Περιμένω πως και πως!
#3 Xintzi (Level 20) 15/06/2022 21:10
Το θέμα είναι να υπάρξει ποιότητα.. Ειδωμεν..
Notification