72χρονος ένοπλος δολοφόνησε τον διευθυντή του καταστήματος Γερμανός στην Κυπαρισσία Μεσσηνίας

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
72χρονος ένοπλος δολοφόνησε τον διευθυντή του καταστήματος Γερμανός στην Κυπαρισσία Μεσσηνίας

72χρονος ένοπλος δολοφόνησε τον διευθυντή του καταστήματος Γερμανός στην Κυπαρισσία Μεσσηνίας

Είχε προηγηθεί καβγάς για τον λογαριασμό του κινητού.

Ένας 72χρονος πελάτης του καταστήματος Γερμανός στην Κυπαρρισία Μεσσηνίας, δολοφόνησε χθες Τετάρτη λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι τον 39χρονο διευθυντή του μαγαζιού Κώστα Καρυτινό. Είχε προηγηθεί καβγάς για τον λογαριασμό του κινητού του.

Ο δράστης αφού αποχώρησε αρχικά από το κατάστημα ως πελάτης, στη συνέχεια κατεγράφη από κάμερες να βγαίνει από ταξί, να διασχίζει τον δρόμο κάθετα και λίγο πριν μπει στο κατάστημα έβγαλε το πιστόλι που είχε κρύψει κάτω από τη ζώνη του. Πυροβόλησε τον ιδιοκτήτη του καταστήματος εν ψυχρώ και αποχώρησε.

Ο 72χρονος, όπως αναφέρει το best-tv.gr, σε έντονο ύφος απαιτούσε να του διακόψουν το συμβόλαιο κινητής τηλεφωνίας και διατύπωνε παράπονα για τον λογαριασμό του, στον οποίο είχε χρεωθεί το ποσό των 143 ευρώ. Ο 39χρονος Κώστας Καρυτινός,φέρεται ότι του απαντούσε πολύ ευγενικά στις ερωτήσεις του. Επίσης τον προέτρεψε να φορέσει μάσκα.

Ένας αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε ότι είδε έναν κύριο να «ωρύεται», όπως είπε χαρακτηριστικά και να ζητά διακοπή συμβολαίου, με το θύμα να του απαντά ευγενικά. «Κάποια στιγμή το θύμα του ζήτησε ευγενικά να βγει έξω γιατί περιμένει κόσμος», λέει ο αυτόπτης μάρτυρας, που λίγο αργότερα έμαθε τι είχε συμβεί.

Ο 72χρονος έφυγε μαινόμενος από το κατάστημα και όταν επέστρεψε είχε μαζί του ένα όπλο. Σημάδεψε τον 39χρονο ιδιοκτήτη και τον πυροβόλησε εν ψυχρώ στην κοιλιακή χώρα, προκαλώντας του σοβαρά τραύματα. Το θύμα μεταφέρθηκε σε πολύ κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Κυπαρισσίας. Ήταν όμως αργά. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών υπέκυψε στα τραύματά του.

Ο δράστης φέρεται ότι είναι 72 ετών και πρώην λαχειοπώλης. Αρχικά διέφυγε από το σημείο. Λίγη ώρα αργότερα παραδόθηκε στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα, όπου συνελήφθη. Σε βάρος του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία από δόλο, παράνομη οπλοφορία, οπλοκατοχή και οπλοχρησία.Ο άτυχος 39χρονος δεν είχε ποτέ διαφορές με κανέναν και δεν είχε προκαλέσει στο παρελθόν.

Η ανακοίνωση της εταιρείας Γερμανός είναι η εξής:
"Η ΓΕΡΜΑΝΟΣ επιβεβαιώνει ότι σήμερα, γύρω στις 12:00, ένοπλος άνδρας μπήκε στο κατάστημα της Κυπαρισσίας, εν ώρα λειτουργίας, και πυροβόλησε τον ιδιοκτήτη του. Ο συνεργάτης μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, όπου και κατέληξε. Οι υπόλοιποι εργαζόμενοι στο κατάστημα, αν και υπέστησαν σοκ, είναι καλά στην υγεία τους.

Τα αίτια του τραγικού αυτού περιστατικού διερευνώνται από τις Αρχές. Εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη για την απώλεια του συνανθρώπου και συνεργάτη μας και είμαστε δίπλα στην οικογένεια και τους συναδέλφους του για ό,τι χρειαστούν".

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Blood Prince (Level 30) 08/04/2021 10:27
Σοκαριστική η είδηση.Να κάνεις την δουλειά σου και να έρθει ο άλλος να σε σκοτώσει !
#2 Kadaz (Level 24) 08/04/2021 15:46
Το παλικάρι που έφταιξε? Την δουλειά του έκανε. Ορίστε, να πηγαίνουν οι νέοι για δουλειά για να τους εκτελούν οι ηλικιωμένοι. Σιγά λόγο ηλικίας τι θα του κάνουν. Άντε, δυο χρόνια να τον κλείσουν μέσα.
Notification