• Ειδήσεις
  • Internet
  • Ο Elon Musk λέει ότι το μπλοκάρισμα χρηστών στο Twitter (X) θα αφαιρεθεί

Ο Elon Musk λέει ότι το μπλοκάρισμα χρηστών στο Twitter (X) θα αφαιρεθεί

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Ο Elon Musk λέει ότι το μπλοκάρισμα χρηστών στο Twitter (X) θα αφαιρεθεί

Ο Elon Musk λέει ότι το μπλοκάρισμα χρηστών στο Twitter (X) θα αφαιρεθεί

Κάτι που θα έρθει σε αντίθεση με τους κανόνες των Google Play και Android.

Ο Elon Musk δήλωσε ότι το μπλοκάρισμα χρηστών στο Twitter (πλέον X), θα αφαιρεθεί με εξαίρεση τα DMs, διότι "δεν βγάζει νόημα".

Η ανακοίνωση έρχεται για δύο community notes που δείχνουν ότι η Apple και η Google έχουν συγκεκριμένες οδηγίες για το μπλοκάρισμα. Η Apple απαιτεί "Την δυνατότητα να μπλοκάρει χρήστες που είναι επιθετικοί από την υπηρεσία της" και η Google χρειάζεται: "Ένα in-app σύστημα για να μπλοκάρει περιεχόμενο που δημιουργούν οι χρήστες αλλά και τους ίδιους τους χρήστες".

Κατά τα άλλα ο Elon Musk το παίζει δήθεν υπέρ της ελευθερίας λόγου, την στιγμή που η νέα CEO του Linda Yaccarino, από τον Ιούλιο και έπειτα έχει ρίξει μία βροχή από bans στο Twitter σε αρκετούς χρήστες, χωρίς το Twitter Support να απαντάει καν στα μηνύματα των χρηστών αυτών. O Musk λέει ότι σύντομα δεν θα μπορούμε να μπλοκάρουμε τοξικά άτομα που π.χ. μας βρίζουν ή μας προσβάλλουν, αλλά θα μπορούμε μόνο να τους κάνουμε...mute! Τρελή υποκρισία. Άρα αυτοί θα διαβάζουν τα tweets μας, θα μπορούν να μας βρίζουν κι εμείς απλά δεν θα βλέπουμε τι γράφουν. Κατά τα άλλα θα υπάρξει μία "πιο δυνατή εκδοχή του mute" όπως είπε ο Musk τον Ιούνιο.

Δηλαδή και θα ακούμε βρισίδια και θα μπορεί το Twitter οποιαδήποτε στιγμή να μας ρίξει ban, όπως κάνει ήδη. Και κερατάδες και δαρμένοι.

Δείτε τι παίζει με τον αγώνα Elon Musk vs Mark Zuckerberg και συζητήστε για τον Elon Musk στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Kadaz (Level 24) 25/08/2023 00:53
Έτσι όπως πάει θα κλείσει στο τέλος. Τουλάχιστον μάθαμε για το Truth Social που τα σπάει.
Notification