Street Fighter VI: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Street Fighter VI: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Street Fighter VI: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Διέρρευσε νωρίτερα. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 3/6/22] Η Capcom παρουσίασε το πρώτο εκτενές τρέιλερ για το Street Fighter VI.

Στο βίντεο εμφανίζονται οι Jamie, Luke, Chun-Li και τον Ryu επιτέλους με...σανδάλια! Απολαύστε τις super και ulti κινήσεις τους. Παράλληλα, η Capcom ανακοίνωσε μία "νέα εποχή" για την σειρά, καθώς στο Street Fighter VI αναπτύσσει ένα σύστημα γεμάτο δημιουργικότητα, με νέο art direction και νέα modes.

Η Capcom δήλωσε ότι έχει ως στόχο η νέα αυτή έκδοση να απευθύνεται τόσο σε βετεράνους της σειράς, όσο και σε νέους παίκτες.

Το SF6 θα αναπτυχθεί με την RE Engine (Resident Evil 7, Resident Evil Village, Devil May Cry 5), η οποία σύμφωνα με την Capcom συνδυάζει τις μικρές λεπτομέρειες με τις πολύχρωμες πινελιές που θα έχει η έκδοση αυτή. Ο νέος χαρακτήρας Luke, θα είναι δάσκαλος πολεμικών τεχνών σε ιδιωτική εταιρεία μισθοφόρων. Οι ειδικές κινήσεις του θα περιλαμβάνουν την λαβή DDT (ενεργοποιείται μετά το πρώτο χτύπημα μιας επίθεση Overdrive Flash Knuckle) και το Fatal Shot, με το οποίο ρίχνει ένα επιπλέον Shockwave, μετά από το Overdrive Sand Blast.

Όσο για τον Jamie, το στυλ μάχης του βασίζεται στο...μεθυσμένο μποξ. Επίσης η Capcom ανακοίνωσε το World Tour mode, που ουσιαστικά θα αποτελεί ένα story mode σε open world περιβάλλον, μέσα σε πόλη. Θα ξεφύγουμε δηλαδή από το στατικό και βαρετό Arcade mode. Στο World Your mode θα συναντάτε ακόμα και φίλους σας και μένει να δούμε αν θα υποστηρίζεται και multiplayer με avatars άλλων (τυχαίων;) παικτών.

Δείτε επίσης το Real-Commentary Feature trailer.  Το Street Fighter 6 θα έχει για πρώτη φορά in-game real time σχολιασμό, ο οποίος θα εξαρτάται (real-time) από τις κινήσεις των χαρακτήρων. Στο βίντεο βλέπουμε τον σχολιαστή Jeremy Lopez (Vicious), και τον Ιάπωνα Aru, που θα αναλάβουν τον συγκεκριμένο ρόλο. Θα υπάρχουν υπότιτλοι σε 13 γλώσσες. Υποθέτουμε ότι ο σχολιασμός θα μπορεί να απενεργοποιηθεί.

Drive System
Ο σχολιασμός θα παρέχει επίσης εύκολα κατανοητές εξηγήσεις σχετικά με το gameplay, έτσι ώστε οι νέοι παίκτες να μπορούν να κατανοήσουν καλύτερα τους μηχανισμούς και να ενσωματώσουν αυτά τα μαθήματα σε μελλοντικούς αγώνες.

Θα υπάρχει ο κλασικός έλεγχος χαρακτήρα και ένα Modern Control, με το οποίο οι special moves θα εκτελούνται πιο εύκολα από τους αρχάριους παίκτες. Μία ακόμη προσθήκη είναι το Drive System, μία μπάρα (gauge) η οποία θα γεμίζει σταδιακά όσο εκτελείτε αποκρούσεις και μπλοκαρίσματα. Η Capcom δήλωσε ότι "Το Drive Impact είναι ένα ισχυρό χτύπημα που μπορεί να απορροφήσει την εισερχόμενη επίθεση ενός αντιπάλου και μπορεί να οδηγήσει σε δυνατή αντεπίθεση. Χρησιμοποιήστε το Drive Parry για να αποκρούσετε την επίθεση του αντιπάλου σας και να ξαναγεμίσετε το Drive Gauge σας. Ακυρώστε ένα Drive Parry ή μια κανονική επίθεση σε Drive Rush για να κλείσετε γρήγορα τον αντίπαλό σας. Οι τέχνες Overdrive είναι παρόμοιες με τις κινήσεις EX από προηγούμενα Street Fighter που ενισχύουν τις Special Moves. Χρησιμοποιήστε το Drive Reversal για να εκτελέσετε μια αντεπίθεση και να σας βγάλετε από δύσκολες καταστάσεις. Μία μπάρα, πέντε τεχνικές, απεριόριστες δυνατότητες. Χρησιμοποιήστε τη δημιουργικότητά σας για να επιλέξετε ποια τεχνική θα χρησιμοποιήσετε και πότε." 

[UPDATE: 26/10/22 - Νεότερα για περίοδος κυκλοφορίας] Σύμφωνα με την οικονομική αναφορά της Capcom, το Street Fighter 6 δεν θα κυκλοφορήσει μέχρι και τον Απρίλιο του 2023.

[UPDATE 2: 8/12/22 - Ημερομηνία κυκλοφορίας] Η ημερομηνία κυκλοφορίας του Street Fighter 6 αναρτήθηκε στο Twitter.

Το Street Fighter IV θα κυκλοφορήσει στις 2 Ιουνίου για PC, PS5, Xbox Series X/S και PS4.

Διαβάστε τις μέχρι τώρα πληροφορίες του Street Fighter 6 και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 BillyB (Level 12) 03/06/2022 02:05
Τέλος το exclusivity έτσι? Δεν το είπε η Sony στα βίντεο, το είπε η Capcom στα δικά της. Το Street Fighter και στο Xbox.
#2 Manos (Level 39) 03/06/2022 02:09
Quoting BillyB:
Τέλος το exclusivity έτσι? Δεν το είπε η Sony στα βίντεο, το είπε η Capcom στα δικά της. Το Street Fighter και στο Xbox.


Απλά αν προσέξεις, παρότι θα κυκλοφορήσει για PS4, δεν θα κυκλοφορήσει στο Xbox One.
Notification