Έκθεση Vintage Toys 2023: Εντυπώσεις

Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
2
Έκθεση Vintage Toys 2023: Εντυπώσεις

Έκθεση Vintage Toys 2023: Εντυπώσεις

Τα retro games επέστρεψαν! Δύο βίντεο με πλήρη παρουσίαση. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 12/3/23] Η έκθεση Vintage Toys 2023 διεξάγεται αυτό το Σαββατοκύριακο 11-12 Μαρτίου και σήμερα Κυριακή γίνεται κλασικά περισσότερος χαμός!

Εμείς πήγαμε από χθες και καταγράψαμε πλάνα από τα περίπτερα. Η προσέλευση του κόσμου είναι μεγαλύτερη από ποτέ, ενώ φέτος υπάρχει άλλο ένα κτίριο για την έκθεση, γεμάτο με Arcade και ξύλινα ποδοσφαιράκια για να παίζετε με τις ώρες! Στο βασικό κτίριο της έκθεσης έχουν προστεθεί και φλιπεράκια. Οπότε αντιλαμβάνεστε ότι ως επισκέπτες θα έχετε πλέον πολύ περισσότερες δραστηριότητες από ποτέ!

Δείτε το βίντεο με τις πρώτες εντυπώσεις μας. Ακολουθεί και δεύτερο βίντεο από κάτω με το full tour της έκθεσης και εκτενείς συνεντεύξεις:

Συν τις άλλοις θα μπορέσετε να αγοράσετε retro games, επιτραπέζια, συλλεκτικά, φιγούρες και πολλά άλλα...vintage toys!

Μετά από μια αναμονή τεσσάρων ετών, η έκθεση Vintage Toys ήρθε για το καθιερωμένο ετήσιο ραντεβού και απ' ότι φαίνεται φέτος είναι πολύ πιθανό να σπάσουμε το ρεκόρ των 8.500 επισκεπτών του 2019! Για να δούμε.

[UPDATE: 13/3/23 - Full tour] Στο full video της έκθεσης Vintage Toys στο GameWorld, σας παρουσιάζουμε το πλήρες tour με εκτενείς συνεντεύξεις. Δείτε το αποκλειστικά στο YouTube channel VintageToys.gr.

Σε σχέση με το χθεσινό βίντεο, το σημερινό περιέχει πλάνα από retro υπολογιστές, καθώς η έκθεση σας επέτρεπε πέρα από τα άφθονα Arcade games να παίξετε και σε Retro computers, όπως τα Spectrum, Amstrad, Amiga και άλλα. Επίσης, σας έχουμε πλάνα και από Subbuteo, custom μαγνήτες και άλλα θέματα.

Δείτε το full tour βίντεο.

Δείτε τι έγινε στο Vintage Toys 2019 και συζητήστε για το Vintage Toys 2023 στο παρακάτω forum topic.

Χορηγός επικοινωνίας: GameWorld.gr.
Media Relations: PR World.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Stephen King (Level 10) 12/03/2023 20:15
Ήρθα σήμερα αλλά δεν σας βρήκα. Λογικά θα πήγατε χθες.
Ωραία παρουσίαση! Είναι και η Χριστιάνα vintage lover βλέπω! :lol:
Notification