Οι Nathan Drake και Chloe Frazer του Uncharted στο Fortnite

Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
2
Οι Nathan Drake και Chloe Frazer του Uncharted στο Fortnite

Οι Nathan Drake και Chloe Frazer του Uncharted στο Fortnite

Ανακοινώθηκαν και επίσημα. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 2/2/22 - Αρχικές φήμες] Η Epic Games έχει προσθέσει skins από δεκάδες ήρωες στο Fortnite και αυτή τη φορά ήρθε η ώρα του Uncharted, με αφορμή την κυκλοφορία της ομώνυμης ταινίας μέσα στο μήνα.

Ο Nathan Drake, ο Victor Sullivan και πιθανόν και άλλοι χαρακτήρες της σειράς, αναμένεται να προστεθούν στο Fortnite ως skins κι αυτό γιατί ανακαλύφθηκαν στοιχεία του Uncharted στο Fortnite μέσω ενός dataleak.

Ο χρήστης του Twitter Egyptian_Leaker βρήκε ακυκλοφόρητα Fortnite challenge στα αρχεία του παιχνιδιού, με τίτλο "Collect Treasure using an Uncharted Treasure Map". Το challenge πρόκειται να ξεκινήσει στις 17/2, μία ημέρα πριν την κυκλοφορία της ταινίας, επομένως αναμένουμε την ανακοίνωση της Epic Games. Επίσης, ο leaker βρήκε και δύο character skils για ανδρικούς χαρακτήρες με κωδική ονομασία "Sleek" και ένα special item shop background για τους δύο ήρωες.

Θυμίζουμε ότι η Epic Games συμφώνησε με την Paramount για να χρησιμοποιήσει τα χελωνονιντζάκια στο Fortnite. Όσο για την συνεργασία με την Sony, η Epic Games έχει βάλει στο Fortnite την Aloy, τον Kratos και δεκάδες ακόμη ήρωες άλλων εταιρειών. Θα σταματούσε στο Uncharted;

[UPDATE: 13/2/22 - Ανακοινώθηκαν και επίσημα] Οι Nathan Drake και Chloe Frazer έρχονται στο Fortnite στις 17 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με ανακοίνωση της Epic Games, η οποία τελικά δεν θα κυκλοφορήσει (προς το παρόν) τον Victor Sullivan. Δείτε το σχετικό τρέιλερ:

Τα skins που θα προστεθούν είναι ο Nathan Drake από το Uncharted 4 και η Chloe Frazer από το Uncharted: The Lost Legacy. Υπάρχουν και οι δύο χαρακτήρες από την ταινία Uncharted, που έχουν ελαφρώς διαφορετική ενδυμασία. Μπορείτε να κάνετε εναλλαγή μεταξύ των δύο στυλ. Το Chloe Frazer Outfit πωλείται με το Chloe's Pack Back Bling.

Πάνω από το ντύσιμο του Nathan Drake και το outfit της Chloe Frazer, θα υπάρχουν και άλλα αξεσουάρ. Αυτά περιλαμβάνουν τα Second Hand Sabre Pickaxe, Parashurama Axe Pickaxe, το "New" Seaplane Glider του Sully και ένα Update Journal Emote.

Σύμφωνα με το βίντεο, αφού ο Nathan Drake «περάσει λίγο χρόνο στο νησί», θα αφήσει πίσω του μερικούς χάρτες θησαυρού. Αν συναντήσετε τους χάρτες του Drake στο νησί, θα σας οδηγήσουν στον θαμμένο θησαυρό που μπορείτε να ανακαλύψετε με το Pickaxe σας.

Συζητήστε για το δημοφιλές Battle Royale στο σχετικό forum topic.

Ελάτε να παίξουμε παρέα Fortnite. Γράψτε το ID σας στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Nemesis11 (Level 9) 13/02/2022 19:24
Τι λες τώρα. Μη και δεν πάνε Nathan Drake και Chloe Frazer στην απόλυτη μπρούδα του σήμερα......... ...κατάντα απλά! :-x
Notification