Φήμες για νέο Legacy of Kain ή remaster/remake

Hot
Χριστιάνα Θάνου
Χριστιάνα Θάνου

Χριστιάνα Θάνου  

Now playing: Immortals Fenyx Rising.
 
0.0 ()
1
Φήμες για νέο Legacy of Kain ή remaster/remake

Φήμες για νέο Legacy of Kain ή remaster/remake

Η Crystal Dynamics δήλωσε ότι γνωρίζει τις επιθυμίες των fans. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 15/6/17 - Φήμες, σύμφωνα με δηλώσεις του Phil Elliott στο Twitter] Η σειρά Legacy of Kain ίσως αποκτήσει κάποιο sequel ή remake αλλά όχι σύντομα. Ο Phil Elliott, υπεύθυνος του τμήματος indie development και community της Square Enix ρώτησε μέσω Tweet πώς θα μας φαινόταν εάν το IP του Legacy of Kain δινόταν σε indie developers. Με την δήλωσή του αυτή, συνεχίζει και λέει πως κάτι τέτοιο έγινε και με το Fear Effect και φαίνεται πως θεώρει ότι και με το Legacy of Kain θα γίνει καλή δουλειά.

Θυμίζουμε πως ήταν να κυκλοφορήσει το Legacy of Kain: Dead Sun αλλά ακυρώθηκε ως προς έκπληξη και δυσαρέσκεια φυσικά αυτών που το περιμέναν. Μένει να δούμε μόνο εάν θα δώσει όντως η Square Enix το IP σε κάποια indie development εταιρεία και εάν θα ανακοινωθεί κάτι σύντομα.

[UPDATE: 2/10/22 - Νέα φήμη από γκάλοπ] Η Crystal Dynamics ανήρτησε γκάλοπ στο οποίο ρωτάει τους fans της για κάποιο νέο Legacy of Kain.

Στο γκάλοπ αυτό μας ρωτάει αν έχουμε παίξει κάποιο Legacy of Kain και πως θα αντιδρούσαμε στην ανακοίνωση μιας νέας έκδοσης. Επίσης, μας ρωτάει και ποια έκδοση της σειράς θα θέλαμε να γίνει remaster ή remake.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε και να συμπληρώσετε το γκάλοπ.

Όσο πιο θετικά σχόλια βάλετε στο γκάλοπ, τόσο πιο πολλές πιθανότητες έχετε να βγει μια νέα έκδοση για το Legacy of Kain.

[UPDATE 2: 18/11/22 - Η Crystal Dynamics δήλωσε ότι γνωρίζει τις επιθυμίες των fans της σειράς] Η Crystal Dynamics δήλωσε ότι γνωρίζει ξεκάθαρα τις επιθυμίες των fans μετά από το γκάλοπ που κυκλοφόρησε τον περασμένο Οκτώβριο.

Στο ερωτηματολόγιο ρωτούσε την κοινότητα αν θα ενδιαφερόταν για να δει κάποια επιστροφή της σειράς, η οποία είχε κυκλοφορήσει πέντε τίτλους από το 1996 ως ο 2003. Το αποτέλεσμα ξεπέρασε τις προσδοκίες της, καθώς ο διευθύνων σύμβουλος της Crystal Dynamics και της Eidos Phil Rogers δήλωσε: "Στο παρελθόν τα ερωτηματολόγιά μας έπαιρναν συνήθως 1.000 με 3.00 απαντήσεις, όμως όταν ρωτήσαμε για το Legacy of Kain, πήραμε περισσότερες από 100.000 απαντήσεις. 73.000 games ολοκλήρωσαν εντελώς το ερωτηματολόγιο και το εκτιμούμε ιδιαίτερα, καθώς ήταν αρκετά μεγάλο. Να είστε σίγουροι ότι σας ακούμε και θα συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για τις πιθανότητες που υπάρχουν στο μέλλον του Legacy of Kain".

Πρόσφατα η Crystal Dynamics είχε δηλώσει ότι μετά την εξαγορά της από την Embracer Group πήρε ξανά τον έλεγχο διάφορων σειρών της, συμπεριλαμβανομένων των Legacy of Kain και Tomb Raider.

Διαβάστε το review μας για το Legacy of Kain: Soul Reaver 2 και δείτε περισσότερα για το ακυρωμένο Legacy of Kain: Dead Sun.

Συζητήστε για το νέο φημολογούμενο Legacy of Kain σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 ashbringer (Level 25) 16/06/2017 08:43
To Legacy of Kain είχε αφήσει εποχή και μακάρι να δούμε κάποια συνέχειά του.
Notification