Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Sleeping Dogs

More
28 Oct 2014 21:41 #151181 by Παντελής Δασκαλέλος
Η νέα έκδοση του Sleeping Dogs δεν μπορώ να πω ότι μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, προσωπικά την περιμένα για να παίξω τα story DLC και να απολαύσω next-gen γραφικά. Δυστυχώς το περιεχόμενο των DLC είναι πραγματικά μετριότατο με αδιάφορες αποστολές, ενώ το HD port μαστίζεται από αρκετά προβλήματα όπως πτώσεις του frame rate, texture popping και screen tearing. Ως εκ τούτου προτείνεται μόνο για όσους δεν είχαν παίξει το Sleeping Dogs. Πόσοι όμως δεν το έχουν παίξει όταν στο παρελθόν έχει διατεθεί δωρεάν τόσο στο PS3, όσο και στο Xbox 360 ή έναντι μιας εξευτελιστικής τιμής στις προσφορές του Steam; Λίγοι νομίζω.

Για να διαβάσετε περισσότερα τσεκάρετε το σχετικό review κάνοντας κλικ εδώ.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
28 Oct 2014 22:13 #151185 by Donnie Darko
Replied by Donnie Darko on topic Sleeping Dogs

Αν δεν με βρίσκετε στο Facebook η σε κανά σουβλατζίδικο ε τότε θα είμαι μέσα στο Site :) :) :)
ΥΓ:Έχω μόνο Facebook,skype,twitter,youtube :)

More
29 Oct 2014 12:39 #151206 by Αντώνης Καλογερής
Εγώ προσωπικά με το που το έβαλα στο Ps3 όταν πρωτοβγήκε,το έβγαλα και την επόμενη πήγα και το αντάλλαξα.Απαίσιο παιχνίδι για μένα.Οπότε δεν βρίσκω κάποιο λόγο να το πάρω στο Ps4.

Psn:a37111988
Video Games Is My Life!!

More
11 Nov 2015 16:35 #170979 by Παναγιώτης Τσιάτσος
Χωρίς η υπόθεσή του να διεκδικεί δάφνες πρωτοτυπίας, καταφέρνει να παρουσιάσει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Το σύστημα melee μάχης είναι, πιστεύω, το σήμα κατατεθέν του Sleeping Dogs κι αυτό που πετυχαίνει να το αναδείξει. Τα οχήματα είναι αντίγραφα πραγματικών μοντέλων, ο ήχος συμπεριλαμβάνει εξαιρετικό voice acting, αλλά πολύ κακό πρόγραμμα ραδιοφωνικών σταθμών (ίσως ο Παντελής εκτίμησε τον Roadrunner Records με τραγούδια που ξεφεύγουν από το κλασικό heavy metal), ενώ δεν υπάρχει δυνατότητα προσθήκης μουσικής σε κάποιον φάκελο (κάτι που συμβαίνει στα GTA) κι αυτό το κάνει ακόμη χειρότερο. Το κεντρικό campaign είναι μικρό για τα δεδομένα του είδους (12-13 ώρες), διάρκεια που τουλάχιστον διπλασιάζεται με το σύνολο των προαιρετικών αποστολών, οι οποίες ποικίλουν και κάθε άλλο παρά απαρατήρητες περνούν. Ποικιλία υπάρχει και στα skill trees του Wei Shen με τις ικανότητες που αποκτά σταδιακά. Για μένα είναι ένας πολύ καλός τίτλος, σαφώς καλύτερος από κάποιους και χειρότερος από άλλους.
The following user(s) said Thank You: Πιέρρος Φουστέρης