Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

DmC (Devil May Cry 5)

More
07 Jun 2013 12:18 #125391 by Βασίλης Καμακάρης

Lordwinter wrote: Ικανή την έχω την Capcom να τους βγάλει σε DLC κάποια στιγμή στο Resident Evil αν είναι να πάρει χρήμα.

Εδώ έκανε με το Left 4 Dead στο Dmc θα σκαλώσει. :P

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
21 Nov 2013 18:45 #135459 by Dimitris Giannaris
Το λάτρεψα και ας ήταν reboot.Ναι μπορεί να άλλαξε αρκετά το game αλλά ήταν πολύ διασκεδαστικο. Όταν έπαιζα το χαιρόμουν. Βια, ωραία εφέ, νέο σενάριο και ιδέες. Μου άρεσε επίσης η νέα ιδέα με τα όπλα του dante καθώς και η μουσική. Την έκαναν οι Noisia άλλωστε.

More
17 Feb 2014 19:21 #140640 by Nikos Pol
Replied by Nikos Pol on topic DmC (Devil May Cry 5)
καλησπερα ! καμια ιδεα πως να ξολλησω και να παω παρακατω υποτίθεται οτι σπαει το πατωμα κ βγαινει καινουργιος εχθρος αλλα δεν ( γινετε ξεκινησα απο την αρχη την πιστα κ απο το τελευταιο checkpoint αλλα τπτ )

More
17 Feb 2014 21:02 #140644 by Κώστας Λάβαρης
Έχεις σκοτώσει σίγουρα όλα τα σκυλιά; Δεν μήπως είναι κρυμμένο κάποιο.

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
26 Feb 2014 17:40 #140928 by Κοσμάς Κ. Φλωρής
Το DMC είναι για μένα το καλύτερο της σειράς. Ναι μου λείπει ο παλιός Dante αλλά ο Sex-machine in your face cooler than ice νεος είναι κλάσεις ανώτερος!

More
26 Feb 2014 17:42 #140929 by Κώστας Λάβαρης

izamaru wrote: Το DMC είναι για μένα το καλύτερο της σειράς. Ναι μου λείπει ο παλιός Dante αλλά ο Sex-machine in your face cooler than ice νεος είναι κλάσεις ανώτερος!

Πες τα ρε άνθρωπε... Ένα μαλλί έβαψε και έγινε χαμός..

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
30 Jan 2015 21:28 #156162 by Πιέρρος Φουστέρης
Νέες πληροφορίες για τα modes του DmC: Definitive Edtion!

Ο λόγος γίνεται για τα Turbo, Gods Must Die (νέο επίπεδο δυσκολίας) και Hardcore Mode! Τα δύο τελευταία θα αποτελέσουν σίγουρες επιλογές για τους σκληροπυρηνικούς παίκτες, ενώ το πρώτο προσφέρει μία ενδιαφέρουσα αλλαγή στο gameplay, μιας και θα αυξάνεται κατά 20% η ταχύτητα του παιχνιδιού. Διαβάστε αναλυτικά για το κάθε mode στη σχετική είδηση!

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
30 Jan 2015 22:59 #156164 by Παναγιώτης Σεντουκάς
Βάλτε τον El Donte και ίσως το αγοράσω :p (δεν πρόκειται)

Donté, el exterminador de demonios

More
10 Mar 2015 20:38 #157835 by Πιέρρος Φουστέρης
Η Definitive Edition έφτασε και φαίνεται αρκετά μέτρια!

Ο Παντελής παρουσιάζει τη Definitive Edition του DMC 5, η οποία περιέχει βελτιώσεις στον γραφικό και τον τεχνικό τομέα, όπως και τα νέα Modes και τα DLCs που κυκλοφόρησαν για το παιχνίδι. Όπως λέει και ο ίδιος, μπορεί να αναβαθμίστηκε στα 1080p με 60 fps, να προστέθηκαν τα νέα modes και τα επίπεδα δυσκολίας, αλλά σημειώνει πως το νέο περιεχόμενο απευθύνεται, κυρίως, στους hardcore gamers. Μία σημείωση που θα πρέπει να λάβετε υπόψιν σας πριν αγοράσετε το παιχνίδι. Διαβάστε το review και πείτε μας τις απόψεις σας για τη Definitive Edition!

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
15 Apr 2015 15:42 #159428 by Παντελής Δασκαλέλος
Καταρχήν όπως έχω αναφέρει και στο παρελθόν το DmC μου άρεσε, καθώς δεν έδωσα καμμία σημασία στο μαύρο μαλλί του Dante ή στο γενικότερο δυτικό ύφος του. Ακόμη και σήμερα το θεωρώ ένα από τα καλύτερα reboots των τελευταίων ετών. Από την άλλη όμως περίμενα πολύ περισσότερα από την Definitive Edition. Σίγουρα το gameplay στα 60fps είναι ένα τρομαχτικό ατού και πιστεύω πως όποιος δεν έχει παίξει καθόλου το game αξίζει να τσιμπήσει την HD έκδοση. Εκεί σταματάνε όμως και οι ουσιαστικές προσθήκες, καθώς τόσο το Turbo, όσο και το Hardcore mode ή τα επιπλέον επίπεδα δυσκολίας απευθύνονται καθαρά στους σκληροπυρηνικούς. Προσωπικά δεν θα κάτσω να ασχοληθώ ούτε με το σαδιστικό Heaven and Hell επίπεδο δυσκολίας, αλλά ούτε και με το νέο Gods Must Die. Εκεί που το DmC πάντως δεν παίζεται είναι στο soundtrack, νομίζω ότι απλά είναι το καλύτερο licensed soundtrack όλων των εποχών, γιατί όπως και να το κάνουμε οι Combichrist τα σπάνε ;)