Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum. Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.
Καλή φάση το παιχνιδάκι. Εγώ είχα παίξει το two towers που ήταν στο ίδιο στυλ απλα λίγο παλαιότερο. Δεν ήταν παιχνίδια για αγορά αλλα super για ενοικίαση λόγω replay value
Το συγκεκριμένο game το αγόρασα όταν είχε πρωτοβγεί (τότε δεν ήξερα τι θα πει πειρατεία) και στάθηκα τυχερός. Το συγκεκριμένο παιχνίδι με ώθησε και στην αγορά gamepad και τερματίστηκε 2 φορές από εμένα και τον κολλητό σε co-op.
Nikolis wrote: Το συγκεκριμένο game το αγόρασα όταν είχε πρωτοβγεί (τότε δεν ήξερα τι θα πει πειρατεία) και στάθηκα τυχερός. Το συγκεκριμένο παιχνίδι με ώθησε και στην αγορά gamepad και τερματίστηκε 2 φορές από εμένα και τον κολλητό σε co-op.
Είπες την μαγική λέξη. Co-op. Αυτό το ξέχασα.. Με co-op κανα αναψυκτικό και κανα σνακ ενα καλό φίλο και Βlind Guardian απο πίσω να παίζει.. το τερματίζω και 50 φορες
Όπως λέω και στο review πάντως άμα παίξεις να προσέχεις λίγο τη βλακεία με την κάμερα που δεν μπορεί να κουνηθεί και κολλάνε οι ήρωες στις άκρες της οθόνης άμα πάνε σε αντίθετες κατευθύνσεις. Πρέπει να πάνε όλες μαζί.