Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Atomfall

11 Jun 2024 23:36 #276208 by Θανάσης Αφατίδης
Η Rebellion, γνωστή για τη σειρά Sniper Elite, παρουσίασε ένα νέο Survival Game στο Xbox Showcase κατά τη διάρκεια του Summer Game Fest 2024. Το νέο αυτό Game ονομάζεται Atomfall και αναμένεται να συνδυάσει μια ποικιλία από αισθητικές και χρονικές περιόδους.Το Atomfall ξεκινάει σε μια ειδυλλιακή Post-Apocalyptic βρετανική ύπαιθρο που πολιορκείται από αυτόνομα Mechs, αλλά γρήγορα μεταφέρεται σε εντυπωσιακές υπόγειες σπηλιές με μαγικά κινούμενα Ghouls. Το Trailer του Game κινείται μεταξύ αυτών των δύο σκηνικών με έναν τρόπο που είναι συγχρόνως συγκεχυμένος και γοητευτικός, δίνοντας λίγη αίσθηση για το πώς συνδέονται μεταξύ τους αλλά σίγουρα δημιουργώντας ισχυρή εντύπωση για τη δράση που εκτυλίσσεται.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

12 Jun 2024 09:06 #276223 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Atomfall
Atomfall
Νέο Action Survival.

Η Rebellion, γνωστή για τη σειρά Sniper Elite, παρουσίασε ένα νέο Survival στο Xbox Showcase κατά τη διάρκεια του Summer Game Fest 2024. Το νέο αυτό Game ονομάζεται Atomfall και αναμένεται να συνδυάσει μια ποικιλία από αισθητικές και χρονικές περιόδους.

Το Atomfall ξεκινάει σε μια ειδυλλιακή post-apocalyptic βρετανική ύπαιθρο που πολιορκείται από αυτόνομα Mechs, αλλά γρήγορα μεταφέρεται σε εντυπωσιακές υπόγειες σπηλιές με μαγικά κινούμενα Ghouls. Το Trailer του Game κινείται μεταξύ αυτών των δύο σκηνικών με έναν τρόπο που είναι συγχρόνως συγκεχυμένος και γοητευτικός, δίνοντας λίγη αίσθηση για το πώς συνδέονται μεταξύ τους αλλά σίγουρα δημιουργώντας ισχυρή εντύπωση για τη δράση που εκτυλίσσεται.Σύμφωνα με το τρέιλερ, το Atomfall αντλεί έμπνευση από ένα πραγματικό πυρηνικό περιστατικό στην Αγγλία το 1957, με το Atomfall να λαμβάνει χώρα σε ένα μέλλον που εξακολουθεί να πλήττεται από τα πυρηνικά. Τα στοιχεία επιβίωσης του Atomfall θα σας οδηγήσουν σε pump, τηλεφωνικούς θαλάμους και άλλα, καθώς συλλέγετε πολύτιμους πόρους για να επιβιώσετε από επικίνδυνες φυλες και μυστηριώδεις εχθρούς που βρίσκονται γύρω από την ήσυχη ύπαιθρο.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification