Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

The Devil in Me

08 Jul 2022 19:52 #265466 by Θεόδωρος Παπαδημητρίου
 

Μετά την μεγάλη επιτυχία του The Quarry, η Supermassive μας δίνει ακόμα ένα Horror.Αυτή την φορά, επιστρέφουμε στην σειρά Dark Pictures, με το The Devil in Me.Ένα νέο trailer μας δείχνει δύο πράγματα, μία ενδεικτική ημερομηνία κυκλοφορίας και μία πρώτη ματιά στην ιστορία του τίτλου που θυμίζει την ταινία Saw. Ακολουθούμε μία ομάδα κινηματογραφιστών που επισκέπτονται μία απομίμηση του “Murder House”, σπιτιού του HH Holmes, πρώτου serial killer στην ιστορία των ΗΠΑ.Σε αντίθεση με τους προηγούμενους τίτλους της σειράς, όπως όλα δείχνουν το The Devil in Me δεν έχει μεταφυσικά στοιχεία. Φαίνεται να είναι προσγειωμένο στην πραγματικότητα, μία πραγματικότητα ωστόσο που θυμίζει έντονα το κινηματογραφικό σύμπαν του Saw και του Hostel. Παγίδες, δωμάτια βασανιστηρίων, ένταση και ανατριχιαστικές κούκλες.
τέταρτο κατά σειρά game σε αυτό το horror anthology από την Supermassive Games, το The Devil in Me είναι το φινάλε της πρώτης “σεζόν” και συνεχίζει την παράδοση της στην κινηματογραφική δράση και στο gameplay που βασίζεται στην επιλογή. Νωρίτερα φέτος, η Supermassive Games αποκάλυψε πως η Jessie Buckley, που ήταν υποψήφια για όσκαρ Β’ γυναικείου ρόλου για το The Lost Daughter στα φετινά βραβεία Όσκαρ, θα πρωταγωνιστήσει ως Kate Wilder στο The Devil in Me.
Ας δούμε πως θα κλείσει η Supermassive αυτή την πρώτη σεζόν. Ειδικά με την αντικατάσταση του supernatural στοιχείου με serial killer ελπίζουμε σε κάτι φρέσκο και ιδιαίτερο.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

12 Jul 2022 17:36 #265514 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic The Devil in Me
The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me: Ημερομηνία κυκλοφορίας
Από τους developers των Until Dawn και The Quarry.

Μετά την μεγάλη επιτυχία του The Quarry, η Supermassive μας δίνει ακόμα ένα Horror.

Αυτή την φορά, επιστρέφουμε στην σειρά Dark Pictures, με το The Devil in Me.Ένα νέο τρέιλερ μας δείχνει δύο πράγματα, μία ενδεικτική ημερομηνία κυκλοφορίας και μία πρώτη ματιά στην ιστορία του τίτλου που θυμίζει την ταινία Saw. Ακολουθούμε μία ομάδα κινηματογραφιστών που επισκέπτονται μία απομίμηση του “Murder House”, σπιτιού του HH Holmes, πρώτου serial killer στην ιστορία των ΗΠΑ.

Σε αντίθεση με τους προηγούμενους τίτλους της σειράς, όπως όλα δείχνουν το The Devil in Me δεν έχει μεταφυσικά στοιχεία. Φαίνεται να είναι προσγειωμένο στην πραγματικότητα, μία πραγματικότητα ωστόσο που θυμίζει έντονα το κινηματογραφικό σύμπαν του Saw και του Hostel. Παγίδες, δωμάτια βασανιστηρίων, ένταση και ανατριχιαστικές κούκλες.Το τέταρτο κατά σειρά game σε αυτό το horror anthology από την Supermassive Games, το The Devil in Me είναι το φινάλε της πρώτης “σεζόν” και συνεχίζει την παράδοση της στην κινηματογραφική δράση και στο gameplay που βασίζεται στην επιλογή. Νωρίτερα φέτος, η Supermassive Games αποκάλυψε πως η Jessie Buckley, που ήταν υποψήφια για όσκαρ Β’ γυναικείου ρόλου για το The Lost Daughter στα φετινά βραβεία Όσκαρ, θα πρωταγωνιστήσει ως Kate Wilder στο The Devil in Me.

Το The Devil in Me θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο για PC, PS5, PS4, Xbox Series X/S και Xbox One.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

03 Sep 2022 01:01 #266387 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic The Devil in Me
Ημερομηνία κυκλοφορίαςΗ Supermassive Games ανακοίνωσε στην Gamescom 2022 ότι το The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me θα κυκλοφορήσει στις 18 Νοεμβρίου για PC, PS5, Xbox Series X/S, PS4 και Xbox One.
Δείτε το σχετικό τρέιλερ:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

28 Sep 2023 21:21 - 28 Sep 2023 21:23 #273043 by Blood Prince
Replied by Blood Prince on topic The Devil in Me
Σκεφτόμουν να το αγοράσω αλλά καθώς το House of Ashes , ενώ το τερμάτισα παρόλα αυτά μου άφησε πικρή γεύση σκέφτομαι να μην κάνω το λάθος να αγοράσω δεύτερο στην σειρά .

Ίσως τα αγοράσω όλα μαζί κάποια στιγμή αλλά περιμένω να δω και την Season 2 , πως θα είναι .

File Attachment:


Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification