Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Jurassic World: Primal Ops

27 May 2022 16:15 #264527 by Ερμής Δερβίσης
   Η Behaviour Interactive, εταιρεία ανάπτυξης του Dead by Daylight, ανακοίνωσε το Jurassic World: Primal Ops, ένα free-to-play Action Adventure για κινητά.Στο Jurassic World: Primal Ops θα αναλαμβάνετε το ρόλο των handlers και θα πρέπει να διατηρήσετε την ειρήνη μεταξύ ανθρώπων και δεινοσαύρων. Θα πρέπει να σώζετε τους δεινόσαυρους από κινδύνους όπως μισθοφόρους, επιστήμονες και θα τους φέρνετε για να μάχονται στο πλευρό σας.
creative director της Behaviour Interactive, Jason Millena δήλωσε: "Είμαστε πολύ περήφανοι για το Jurassic World: Primal Ops και πραγματικά πιστεύουμε ότι οι παίκτες θα το λατρέψουν. Το παιχνίδι προσφέρει μία νέα φορητή εμπειρία στο σύμπαν του Jurassic World και η ανατροπή ότι συλλέγετε δεινοσαύρους παρέχει μεγάλη ποικιλία στο gameplay. Από τη δημιουργία της σειράς Jurassic World βρισκόμαστε σε ένα ταξίδι το οποίο εξελίσσει την σχέση μεταξύ δεινοσαύρων και ανθρώπων. Μας ενθουσιάζει που δείχνουμε ότι μπορούν να συνυπάρξουν ειρηνικά, αλλά και να συνεργαστούν για να σώσουν άλλους δεινόσαυρους".Το Jurassic World: Primal Ops θα κυκλοφορήσει για iOS και Android στις 10 Ιουνίου 2022.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

28 May 2022 00:43 #264541 by Nikos Georgopoulos
Jurassic World: Primal Ops
Action Adventure για κινητά, από τους δημιουργούς του Dead by Daylight.

Η Behaviour Interactive, εταιρεία ανάπτυξης του Dead by Daylight, ανακοίνωσε το Jurassic World: Primal Ops, ένα free-to-play Action Adventure για κινητά.

Στο Jurassic World: Primal Ops θα αναλαμβάνετε το ρόλο των handlers και θα πρέπει να διατηρήσετε την ειρήνη μεταξύ ανθρώπων και δεινοσαύρων. Θα πρέπει να σώζετε τους δεινόσαυρους από κινδύνους όπως μισθοφόρους, επιστήμονες και θα τους φέρνετε για να μάχονται στο πλευρό σας.Ο creative director της Behaviour Interactive, Jason Millena δήλωσε: "Είμαστε πολύ περήφανοι για το Jurassic World: Primal Ops και πραγματικά πιστεύουμε ότι οι παίκτες θα το λατρέψουν. Το παιχνίδι προσφέρει μία νέα φορητή εμπειρία στο σύμπαν του Jurassic World και η ανατροπή ότι συλλέγετε δεινοσαύρους παρέχει μεγάλη ποικιλία στο gameplay. Από τη δημιουργία της σειράς Jurassic World βρισκόμαστε σε ένα ταξίδι το οποίο εξελίσσει την σχέση μεταξύ δεινοσαύρων και ανθρώπων. Μας ενθουσιάζει που δείχνουμε ότι μπορούν να συνυπάρξουν ειρηνικά, αλλά και να συνεργαστούν για να σώσουν άλλους δεινόσαυρους".

Το Jurassic World: Primal Ops θα κυκλοφορήσει για iOS και Android στις 10 Ιουνίου 2022.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification