Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Deadpool

More
28 Jun 2013 14:10 #126964 by eliminator
Replied by eliminator on topic Deadpool
Τρέχει και διαγωνισμός αυτή τη στιγμή, καλύτερα να το τσεκάρεις, μπορεί και να κερδίσεις!

Διαγωνισμός Deadpool

Δες αναλυτικά πως θα συμμετάσχεις

3 αντίτυπα, 2 για PS3 και 1 για Xbox 360!

Καλή τύχη σε όλους!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
30 Jun 2013 09:26 #127072 by Κώστας Λάβαρης
Ο επικεφαλής παραγωγής του Deadpool, Chris Owen μιλάει στο GameWorld και δίνει πολλά και ενδιαφέροντα στοιχεία για το νέο action game της Activision. Διαβάστε τη συνέντευξη .

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
30 Jun 2013 14:55 #127087 by Γρηγόρης Βούλγαρης
Εντάξει όπως είπατε και παραπάνω τα γραφικά δεν είναι και ...πρώτης γραμμής, βασικά σε μερικά σημεία είναι καλά, σε κάποια άλλα θυμίζουν game παλαιότερης γενιάς αλλά νομίζω ότι άλλα περιμένει κάποιος από ένα παιχνίδι με τον Deadpool. Ουσιαστικά όπως σε κάθε τέτοιο game που βασίζεται σε έναν γνωστό χαρακτήρα αυτό που θέλουμε είναι να αποδώσει σωστά τον ήρωα όπως τον έχουμε γνωρίσει και το Deadpool το πετυχαίνει αυτό 100% κατά τη γνώμη μου. Τρελές ατάκες, γέλιο και full διασκέδαση, όμως μικρό δυστυχώς campaign (όντως ούτε 7-8 ώρες) ...

More
30 Jun 2013 21:25 #127122 by Νικολής Ασημάκης
Ποιος γράφει το review του παιχνιδιού;

More
30 Jun 2013 22:35 #127127 by Κώστας Λάβαρης
Ένας συντάκτης που μπορεί να αποδώσει τέλεια το καφριλίκι του παιχνιδιού. :P Ο Γρηγόρης.

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
30 Jun 2013 22:55 #127130 by Νικολής Ασημάκης

SirLvr wrote: Ένας συντάκτης που μπορεί να αποδώσει τέλεια το καφριλίκι του παιχνιδιού. :P Ο Γρηγόρης.

Αυτό ήθελα να ακούσω. :)

More
07 Jul 2013 22:48 #127710 by Γρηγόρης Βούλγαρης
To Deadpool είναι από τα καλύτερα comic games, όσον αφορά την πιστότητα στο πνεύμα του χαρακτήρα του. Τρέλα, παράνοια, σεξισμός καφρίλα, χοντροκομμένα αστεία όλα τα χαρακτηριστικά του Deadpool είναι παρόντα. Ότι να ναι σενάριο, πολύ δράση σε hack 'n' slash ύφος, ξύλο, σφαξίδι πιστολίδι και άγιος ο θεός! Δυστυχώς όλο αυτό τελειώνει σε 7-8 ωρίτσες και μετά, τίποτα! επίσης υπάρχει φτώχεια στον οπτικό τομέα που δυστυχώς φάινεται και στον ανέμπνευστο γενικά σχεδιασμό. Όμως κάποιος που είναι φαν του Deadpool, μπορεί να κλέισει τα μάτια σε αυτά τα προβλήματα και να απολάυσει ένα ΣΚ με τον αγαπημένο του ήρωα σε φουλ δράση. Τα εύσημα βεβαίως στον Nolan North για το εκπληκτικό voice-over!

More
07 Jul 2013 23:19 #127714 by Κώστας Λάβαρης
Μόλις ανέβηκε το review του Deadpool από το Γρηγόρη Βούλγαρη. Οι fans των κόμικς και του ήρωα θα το λατρέψουν γιατί η ατμόσφαιρα του παιχνιδιού παραπέμπει σε αυτά. Θα μπορούσε να είναι αρκετά προσεγμένο σε κάποιους τομείς, ωστόσο καταφέρνει να σε διασκεδάσει και με το παραπάνω. Αν και ο Deadpool δεν είναι τίποτα το σπουδαίο. Αν ήταν ας ερχόταν από πίσω μου και ας μου χτύπαγε το κεφάλι στο πληκτραγρεαα γαγςερρ23;1 ρφ;4512φ φαφ;4φων47ξ

[youtube:2a65qp3f]
[/youtube:2a65qp3f]

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
07 Jul 2013 23:49 #127718 by Γρηγόρης Βούλγαρης

SirLvr wrote: Μόλις ανέβηκε το review του Deadpool από το Γρηγόρη Βούλγαρη. Οι fans των κόμικς και του ήρωα θα το λατρέψουν γιατί η ατμόσφαιρα του παιχνιδιού παραπέμπει σε αυτά. Θα μπορούσε να είναι αρκετά προσεγμένο σε κάποιους τομείς, ωστόσο καταφέρνει να σε διασκεδάσει και με το παραπάνω. Αν και ο Deadpool δεν είναι τίποτα το σπουδαίο. Αν ήταν ας ερχόταν από πίσω μου και ας μου χτύπαγε το κεφάλι στο πληκτραγρεαα γαγςερρ23;1 ρφ;4512φ φαφ;4φων47ξ

Χαχαχα έτσι that's the spirit!!
Πλάκα-πλάκα δεν καταλαβαίνω γιατί πέσαν οι reviewers γενικώς να το φάνε. User scores στο metacritic σχεδόν 7,5 μέσο όρο για PC, PS3, Xbox 360. Όχι ότι λέει αυτό κάτι πάντα, αλλά σιγά, έχουν βγεί πολύ χειρότερα games. Αν φταίει η διάρκεια, επίσης σιγά, τόσα παιχνίδια είναι 7-8 ώρες. Ειδικά το IGN που βάζει απλόχερα πάντα βαθμούς, στο Deadpool μόνο 6 τι να πεις!

More
07 Jul 2013 23:51 #127719 by Νικολής Ασημάκης
Φοβερό review Γρηγόρη. Τα συγχαρητήριά μου.