Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

NBA All World

28 Jun 2022 19:35 #265316 by Γιάννης Παναγόπουλος
NBA game από την Niantic του Pokemon Go. 

Please Log in or Create an account to join the conversation.

29 Jun 2022 12:31 #265327 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic NBA All World
NBA All World
Sports AR game από την Niantic του Pokemon Go.

Το NBA All World λειτουργεί παρόμοια με το Pokemon GO, όπου οι παίκτες εξερευνούν τον πραγματικό κόσμο για να συλλέξουν αντικείμενα, και παίζουν ενάντια σε άλλους παίκτες. Θα περιλαμβάνει αυθεντική NBA μουσική και ρουχισμό. Για παράδειγμα, ένα παντοπωλείο του πραγματικού κόσμου, θα αποτελεί μέρος προκειμένου ο παίκτης να γεμίζει την stamina του και ένα μαγαζί με αθλητικά είδη, θα είναι ένα μέρος όπου θα μπορεί να αγοράσει παπούτσια για τον χαρακτήρα του, ενώ αν ένας παίκτης θέλει να παίξει ενάντιο σε άλλον, θα πρέπει να πάει σε ένα πραγματικό γήπεδο μπάσκετ.

Ο σκοπός του game θα αποτελείται από 4 πυλώνες. Ο παίκτης θα εξερευνά τον πραγματικό κόσμο, θα κάνει customize τον χαρακτήρα του, θα διαχειρίζεται μία ομάδα και θα παίζει ενάντια σε άλλους παίκτες. Καθώς θα εξερευνάς, θα μπορείς να βρεις boosts για τον χαρακτήρα σου καθώς και να συναντήσεις άλλους παίκτες στον χάρτη. Επίσης μπορείς να κάνεις customize τον χαρακτήρα με διάφορα χαρακτηριστικά και ρούχα.Οι NBA μπασκετμπολίστες που θα υπάρχουν στο NBA All World, θα συμπεριφέρονται όπως οι πραγματικοί, με παρόμοια κινησιολογία.

Ένα από τα modes του game θα είναι το core mode, όπου θα είναι 1v1 αγώνας μεταξύ παικτών, αλλά για να μπορούν 2 παίκτες να παίξουν, θα πρέπει να βρίσκονται στον ίδιο χώρο του πραγματικού κόσμου και όχι σε εντελώς άλλη πόλη. Η Niantic δουλεύει σε ένα mode όπου οι παίκτες θα μπορούν να απέχουν μεγαλύτερες αποστάσεις μεταξύ τους.

Το NBA All World θα κυκλοφορήσει για iOS και Android συσκευές, ωστόσο δεν υπάρχει κάποιο παράθυρο κυκλοφορίας.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification