Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

PGA Tour 2K21

23 Mar 2021 21:11 #248218 by Χρύσανθος Κωνσταντινόπουλος


Η 2K έχει υπογράψει μια μακροπρόθεσμη αποκλειστική συμφωνία με τον Tiger Woods για το franchise της PGA και απέκτησε επίσης τους developers του PGA Tour 2K21, HB Studios Multimedia.

Η εξαγορά περιλαμβάνει επίσης το franchise The Golf Club. Η εξαγορά αναμένεται να κλείσει μέσα στο πρώτο τρίμηνο. Οι οικονομικοί όροι και των δύο συμφωνιών δεν γνωστοποιήθηκαν.Το PGA TOUR 2K21 είναι ένα golf simulation το οποίο περιλαμβάνει officially licensed επαγγελματίες από το PGA Tour, πορείες, εξοπλισμό και μάρκες ενδυμάτων.

"Ανυπομονώ να επιστρέψω στο χώρο των videogames και με την 2K και τα HB Studios, βρήκα τους κατάλληλους συνεργάτες για να το κάνουμε αυτό", δήλωσε ο Tiger Woods τον Ιανουάριο. ‚ " Έχω την τιμή να συμμετάσχω σε αυτήν την ευκαιρία και ανυπομονώ να μοιραστώ την εμπειρία και τις γνώσεις μου καθώς χτίζουμε μαζί το μέλλον των golf videogames"

Η συνεργασία του Woods με την 2K περιλαμβάνει δικαιώματα για το όνομά του και την εμφάνισή του αποκλειστικά στο franchise PGA TOUR της 2K, καθώς και σε οποιαδήποτε άλλα παιχνίδια golf δημοσιευθούν από την 2K κατά τη διάρκεια της περιόδου συνεργασίας. Ο Woods θα διαδραματίσει ενεργό ρόλο ως executive director και σύμβουλος στο PGA TOUR  της 2K, ενώ η 2K θα συνεργαστεί επίσης με το Ίδρυμα TGR του Woods, το οποίο παρέχει προγράμματα σπουδών STEM και προγράμματα πρόσβασης σε κολέγια σε ανεπαρκείς οικονομικά φοιτητές.
"Στο golf, δεν υπάρχει μεγαλύτερο Icon από τον Tiger Woods. Όπως και ο υπόλοιπος κόσμος, λυπηθήκαμε για το πρόσφατο ατύχημα του και του ευχόμαστε πλήρη και ομαλή ανάρρωση ", δήλωσε ο David Ismailer, πρόεδρος της 2K. "Είμαστε πρόθυμοι να ανακοινώσουμε τη συνεργασία μας με τον Tiger, του οποίου η θρυλική καριέρα ξεπέρασε το άθλημα. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συμμετέχει στη σειρά PGA TOUR 2K ως Executive Director."

Η πιο πρόσφατη κυκλοφορία του HB Studios για την 2K, το PGA TOUR 2K21 έχει πουλήσει σχεδόν δύο εκατομμύρια αντίτυπα μέχρι σήμερα. Ευχάριστα νέα ,συμφωνείτε?
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification