Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Behemoth

16 Dec 2022 18:21 #268109 by Στυλιανός Αλμπανίδης
Behemoth


 

Η Skydance Interactive δημοσίευσε στην τελετή των The Game Awards 2022, νέο cinematic trailer του επερχόμενου τίτλου Behemoth.

 To trailer δίνει στους παίκτες μια πρώτη ματιά για τον πολυαναμενόμενο τίτλο που ανακοινώθηκε τον Οκτώβριο.

Η VR εμπειρία του Behemoth προκαλεί με περίεργους τρόπους πλοήγησης,όπως ένα γάντζο, να διασχίσουν τα απομεινάρια της πάλαι-πότε ένδοξης πόλης της αυτοκρατορίας. Σε μια περίοδο πανούκλας που έχει αποδεκατίσει την ανθρωπότητα, θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε με τέρατα που ονομάζονται Behemoths. Συμπεριλαμβάνοντας τον αριθμό των εχθρών σας, θα πρέπει να διασχίσετε τις τοποθεσίες με σοφία, λαμβάνοντας υπόψιν τις απειλές που κρύβονται.

Σε μια πρόσφατη δήλωσή του, ο καλλιτεχνικός διευθυντής της Skydance Interactive είπε πως “ Με τα χρόνια μάθαμε αρκετά πράγματα όσον αφορά τις δυσκολίες και την δύναμη που μπορεί να προσφέρει η εμπειρία μέσω VR. Το Behemoth είναι μια προσπάθεια δέκα χρόνων  και αφορά παίκτες που αναζητούν μια ξεχωριστή εμπειρία.”

Από την ομάδα που έφερε στο φως το The Walking Dead: Saints & Sinners και Archangel: Hellfire, το Behemoth αναμένεται να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2023 για Meta Quest 2, PSVR 2 και PC VR. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα.

Διαβάστε σχετικά με το Archangel: Hellfire και για εκτενή συζήτηση επισκεφθείτε το αντίστοιχο forum topic.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

19 Dec 2022 01:32 #268232 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Behemoth
Behemoth
Από την εταιρεία του The Walking Dead: Saints & Sinners.

Η Skydance Interactive δημοσίευσε στην τελετή των The Game Awards 2022 , νέο cinematic trailer του επερχόμενου τίτλου Behemoth. To trailer δίνει στους παίκτες μια πρώτη ματιά για τον πολυαναμενόμενο τίτλο που ανακοινώθηκε τον Οκτώβριο.

Η VR εμπειρία του Behemoth σας προσκαλεί με περίεργους τρόπους πλοήγησης, όπως ένα γάντζο, να διασχίσετε τα απομεινάρια της πάλαι-πότε ένδοξης πόλης της αυτοκρατορίας. Σε μια περίοδο πανούκλας που έχει αποδεκατίσει την ανθρωπότητα, θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε τέρατα που ονομάζονται Behemoths. Συμπεριλαμβάνοντας τον αριθμό των εχθρών σας, θα πρέπει να διασχίσετε τις τοποθεσίες με σοφία, λαμβάνοντας υπόψη τις απειλές που κρύβονται.Σε μια πρόσφατη δήλωσή του, ο Creative Director της Skydance Interactive είπε πως “ Με τα χρόνια μάθαμε αρκετά πράγματα όσον αφορά τις δυσκολίες και την δύναμη που μπορεί να προσφέρει η εμπειρία μέσω VR. Το Behemoth είναι μια προσπάθεια 10 χρόνων και αφορά παίκτες που αναζητούν μια ξεχωριστή εμπειρία.”

Το Behemoth αναμένεται να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2023 για Meta Quest 2, PSVR 2 και PC VR από την ομάδα που έφερε στο φως το The Walking Dead: Saints & Sinners και το Archangel: Hellfire. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα .

Please Log in or Create an account to join the conversation.

12 Jun 2024 09:05 #276218 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Behemoth
Skydance's Behemoth
Η εμπειρία του VR έρχεται!

Η Skydance Interactive ανακοίνωσε το Behemoth, ένα νέο game για το PlayStation VR2, το οποίο υπόσχεται να φέρει μεγάλες αλλαγές στον κόσμο των VR games. Το game παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια του Summer Game Fest 2024.

Το Behemoth προσφέρει εντυπωσιακά γραφικά και ένα πλούσιο σύστημα μάχης που θυμίζει το The Walking Dead: Saints & Sinners, το οποίο αναπτύχθηκε επίσης από τη Skydance. Οι παίκτες θα απολαύσουν ρεαλιστικά στοιχεία όπως αναρρίχηση και μάχες με εικονικά όπλα. Το Behemoth περιλαμβάνει μάχες με γιγάντια bosses και μηχανισμούς όπως το Mjölnir-style, όπου οι παίκτες μπορούν να πετάξουν και να επαναφέρουν τα όπλα τους. Διαθέτει επίσης γάντζους για μετακινήσεις και ειδικές δυνάμεις που επιτρέπουν στους παίκτες να διαχωρίζουν τους εχθρούς τους σε κομμάτια.

Το Behemoth αναμένεται να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2024 για PlayStation VR 2 και για PC με VR headsets.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification