Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

We Are OFK

28 Oct 2021 13:26 #256823 by Γιώργος Σκένδρος
Το επεισοδιακό We Are OFK για PS4/PS5 που σας επιτρέπει να παίζετε μουσικά βίντεο θα κυκλοφορήσει το 2022. Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι το We Are OFK έρχεται για PS4 και PS5 κατά τη διάρκεια του State of Play του PlayStation για τον Οκτώβριο του 2021, .Το We Are OFK, εν μέρει αφηγηματική σειρά, εν μέρει διαδραστικό άλμπουμ, είναι ένας επεισοδιακός τίτλος που ακολουθεί τη ζωή ενός indie pop συγκροτήματος που ονομάζεται OFK. Το gameplay αποτελείται κυρίως από την επιλογή επιλογών διαλόγου για την αλληλεπίδραση με τους χαρακτήρες και η ιστορία επικεντρώνεται στις προσπάθειες των μελών του συγκροτήματος να τα καταφέρουν στη μουσική σκηνή του Λος Άντζελες. Κάθε επεισόδιο, θα περιλαμβάνει και ένα άλλο διαδραστικό μουσικό βίντεο για ένα τραγούδι του συγκροτήματος.
 

 Το We Are OFK , σύμφωνα με το PlayStation Blog , προέρχεται από την Team OFK, οι οποίοι είναι συγκροτήμα και developers. Το We Are OFK βασίζεται στις επιτυχίες του συγκροτήματος κατά την έναρξη της καριέρας του. Ο μάνατζερ και μέλος του συγκροτήματος, Itsumi Saito δήλωσε:"Σε πολλές ιστορίες παιχνιδιών, ο κακός είναι ένας δράκος, ένας άνθρωπος με σπαθί, μια σατανική εταιρεία. Αυτό δεν είναι το είδος της δικής μας ιστορίας. Στο We Are OFK, ο κακός είναι οι αγώνες που αντιμετωπίζεις προσπαθώντας να δημιουργήσεις κάτι: σύνδρομο απατεώνα, πληγωμένη καρδιά, κακή επικοινωνία, άνθρωποι με διαφορετικά όνειρα και προτεραιότητες. Είναι πραγματικά δύσκολο να κάνεις μουσική, παιχνίδια, τέχνη, βίντεο, μυθιστορήματα, οτιδήποτε! Αυτή είναι η ιστορία που θέλουμε να αφηγηθούμε. Τη δική μας ιστορία, για το πώς το συγκρότημά μας μαζεύτηκε στο Λος Άντζελες και πώς, μέχρι στιγμής, δεν τα έχουμε κάνει θάλασσα".Το We Are OFK θα αποτελείται από πέντε μέρη με πέντε διαδραστικά μουσικά βίντεο και αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2022 για PC, PS5 και PS4.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

28 Oct 2021 20:14 #256842 by Γεώργιος Χιντζιδης-Τοπαλιδης
Ιδιαίτερο και πρωτότυπο ίσως το δοκιμάσω έχοντας περιέργεια να δω αν θα μου αρέσει και αυτό το στυλ στα τόσα χρόνια εμπειρίας μου.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

15 Jun 2024 16:06 #276262 by Μιχάλης Διαμάντης
Ενημερώνω ότι ανέλαβα το We Are OFK για review. Από την αρχή δίνει την αίσθηση ενός άκρως υβριδικού τίτλου, καθώς συνδυάζει visual novel, μίνι σειρά και διαδραστικό μουσικό album. 
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

15 Jun 2024 18:49 #276263 by Μιχάλης Διαμάντης
Διαβάστε εδώ το review μου
>www.gameworld.gr/reviews/54425-we-are-ofk-review

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification