Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

The Chant

12 Jun 2021 17:04 #252397 by Ερμής Δερβίσης

The Chant
Horror game από developers των Bully και Sleeping Dogs.


Η εταιρεία ανάπτυξης Brass Token της οποίας οι εργαζόμενοι έχουν εργαστεί στα Bully και Sleeping Dogs, ανακοίνωσε το πρώτο της project με τίτλο The Chant, το οποίο είναι ένα Third-person Horror game.

Το The Chant διαδραματίζεται σε ένα νησί όπου μία αίρεση έχει ξυπνήσει μερικούς μεσαιωνικούς τρόμους. Η πρωταγωνίστρια θα πρέπει να μέσα από αυτούς τους τρόμους να καταφέρει να φτάσει στην αλήθεια και να επιβιώσει. Δεν θα χρησιμοποιείτε τα γνωστά όπλα, όμως θα έχετε διάφορες μεταφυσικές ικανότητες και να δημιουργήσετε όπλα που αλλάζουν μορφές.

Το The Chant θα κυκλοφορήσει το 2022 για PC, PS4, PS5, Xbox Series X και Xbox One.
 
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

19 May 2022 21:55 #264369 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic The Chant
Νέο τρέιλερ και καθυστέρηση για τις εκδόσεις PS4 και Xbox OneΤο The Chant, ένα Adventure Ηorror που διαδραματίζεται σε ένα τρομακτικό πνευματικό καταφύγιο, θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο για PC, PS5 και Xbox Series X/S, αλλά οι εκδόσεις PS4 και Xbox One του που είχαν ήδη ανακοινωθεί δεν θα είναι μαζί τους. Το The Chant είναι το δεύτερο video game μέσα σε λίγες εβδομάδες που δίνει προτεραιότητα στις κυκλοφορίες των κονσολών της τρέχουσας γενιάς, μετά την πρόσφατη ακύρωση του Gotham Knights για PS4 και Xbox One.
 


Ένα νέο τρέιλερ παρουσίασε την ιστορία του παιχνιδιού. Το The Chant είναι το πρώτο έργο της εταιρείας ανάπτυξηες Brass Token από το Vancouver, το οποίο δημιουργήθηκε πριν από μερικά χρόνια από βετεράνους του Sleeping Dogs και του Bully της Rockstar. Η περιγραφή του The Chant αναφέρει: "Σε ένα πνευματικό καταφύγιο σε ένα απομακρυσμένο νησί, το The Chant σας βάζει να προσπαθείτε να επιβιώσετε αντιμετωπίζοντας μια σειρά από αιθέριους τρόμους που εξαπολύονται μετά από μια τελετουργική ψαλμωδία που πάει φρικτά στραβά και ανοίγει μια πύλη σε μια εφιαλτική διάσταση που ονομάζεται The Gloom".

Το The Chant θα κυκλοφορήσει το 2022 για PC, PS4, PS5, Xbox Series X και Xbox One.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification