Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

The Past Within

08 Feb 2021 13:04 #245906 by Hermez
The Past Within was created by Hermez


Η εταιρεία ανάπτυξης Rusty Lake, υπεύθυνη για την ομώνυμη puzzle σειρά αποκάλυψε το επόμενο κεφάλαιό της το The Past Within, ένα co-op adventure δύο παικτών.

Η ιστορία της σειράς Rusty Lake διαδραματίζεται ως τώρα σε πολλούς αιώνες και 15 τίτλους, έξι από τα οποία είναι τα βασικά και τα υπόλοιπα έχουν την ονομασία Cube Escape. Οι τίτλοι ανήκουν στην κατηγορία point and click, όμως διαθέτουν αρκετά σουρεαλιστικό σενάριο. Το επερχόμενο The Past Within είναι το πρώτο της σειράς το οποίο θα διαθέτει co-op gameplay, όπου δύο παίκτες θα συνεργάζονται σε διάφορες χρονολογίες και θα προσπαθούν να λύσουν μυστήρια σχετικά με το γνωστό χαρακτήρα Albert Vanderboom. Στην επίσημη σελίδα της, η Rusty Lake γράφει. Μέσω της επικοινωνίας θα μπορείτε να λύσετε τα puzzles και να δείτε τους κόσμους από διαφορετικές οπτικές γωνίες. Το The Past Within βρίσκεται υπό ανάπτυξη εδώ και ένα χρόνο και, όμως χρειάζεται ακόμα αρκετή δουλειά για να ανακοινωθεί επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας.



Σύμφωνα με την Rusty Lake το The Past Within θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2021 σε PC, iOS, Android και πιθανότατα σε κονσόλες.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification