Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Third-Person Adventure από την Playdead

23 Jan 2021 03:29 #245001 by Manos
Η εταιρεία ανάπτυξης Playdead, δημιουργός των Limbo και Inside, ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει ένα Third-Person Sci-fi Adventure.

Η είδηση έρχεται από το site της εταιρείας και συγκεκριμένα από την σελίδα αγγελιών, όπο αναζητά developers οι οποίοι θα πρέπει να μεταβούν στη Δανία. Η Playdead απασχολεί 50 άτομα και έχει 12 θέσεις εργασίας.

Επίσης, στις αγγελίες της αναφέρει ότι δεν πιέζει τους developers της με crunch. Αντίθετα, είναι υπέρ της πολιτικής του ότι κάθε developer θα δουλεύει το οκτάωρό του στις ώρες που θέλει και διαθέτει ένα φιλικό περιβάλλον, το οποίο προάγει τις συνεργασίες.

Στο νέο παιχνίδι της Playdead, publisher θα είναι η Epic Games, άρα η έκδοση για PC θα είναι αποκλειστική για το Epic Games Store.

Θυμίζουμε ότι ο Dino Patti, συνιδρυτής και πρώην διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, έφυγε το 2018 από την εταιρεία και μάλιστα εκδιώχθηκε από τον άλλο ιδρυτή της, με τον οποίο οι δυο τους δεν μιλιόντουσαν. Έλαβε 7 εκατομμύρια δολάρια και πλέον τρέχει την δικιά του εταιρεία ανάπτυξης, Jumpship, η οποία δουλεύει για το Somerville.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification