Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Dr. Fetus' Mean Meat Machine

21 Mar 2023 17:29 #270326 by Ερμής Δερβίσης
You do not have permissions to access this page.

Το Dr. Fetus' Mean Meat Machine είναι η νέα έκδοση της σειράς Meat Boy, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2023 για όλα τα format.

Η διαφορά του με τα προηγούμενα Meat Boy είναι ότι πλέον δεν θα ανήκει αποκλειστικά στα Platform αλλά θα έχει διάφορα puzzles, ενώ θα έχετε στη διάθεσή σας διάφορα εργαλεία, όπως τρυπάνια και πριόνια για να αλληλεπιδράτε με το περιβάλλον. Συνολικά θα υπάρχουν περισσότερα από 100 levels και στο τέλος του κάθε κόσμου θα σας περιμένει ένα boss fight. Επιπλέον θα επιστρέψουν γνώριμες πίστες της σειράς, όπως το νοσοκομείο και το εργοστάσιο αλατιού.
Η ανάπτυξη του Dr. Fetus' Mean Meat Machine γίνεται από την Headup Development σε συνεργασία με την αρχική ομάδα Team Meat. Θυμίζουμε εδώ ότι ο δημιουργός της σειράς Edmund McMillen δεν θα ασχοληθεί με την ανάπτυξη, καθώς από το πρώτο Super Meat Boy πούλησε τα δικαιώματα στον συνεργάτη του Tommy Refenes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

28 Mar 2023 00:42 #270344 by Nikos Georgopoulos
Dr. Fetus' Mean Meat Machine
Η νέα έκδοση της σειράς Meat Boy θα έχει διαφορές με τις προηγούμενες.

Το Dr. Fetus' Mean Meat Machine είναι η νέα έκδοση της σειράς Meat Boy, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2023 για όλα τα format.

Η διαφορά του με τα προηγούμενα Meat Boy είναι ότι πλέον δεν θα ανήκει αποκλειστικά στα Platform αλλά θα έχει διάφορα puzzles, ενώ θα έχετε στη διάθεσή σας διάφορα εργαλεία, όπως τρυπάνια και πριόνια για να αλληλεπιδράτε με το περιβάλλον. Συνολικά θα υπάρχουν περισσότερα από 100 levels και στο τέλος του κάθε κόσμου θα σας περιμένει ένα boss fight. Επιπλέον θα επιστρέψουν γνώριμες πίστες της σειράς, όπως το νοσοκομείο και το εργοστάσιο αλατιού.Η ανάπτυξη του Dr. Fetus' Mean Meat Machine γίνεται από την Headup Development σε συνεργασία με την αρχική ομάδα Team Meat. Θυμίζουμε εδώ ότι ο δημιουργός της σειράς Edmund McMillen δεν θα ασχοληθεί με την ανάπτυξη, καθώς από το πρώτο Super Meat Boy πούλησε τα δικαιώματα στον συνεργάτη του Tommy Refenes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification