Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Replaced

14 Jun 2021 13:47 #252509 by Ερμής Δερβίσης

Replaced
Sci-fi Platform με έμπνευση από το Blade Runner.


Κατά της διάρκεια της παρουσίασης της Microsoft στη Ε3 2021, η εταιρεία ανάπτυξης Sad Cat Studios παρουσίασε το Replaced, 2.5D Platform το οποίο διαδραματίζεται σε ένα Sci-fi κόσμο.

Η marketing manager της Sad Car Studios, Laura Barnwell δήλωσε: "Οι περισσότεροι από εμάς σκεφτόμαστε τη δεκαετία του 80’ ως μια εποχή με αμφιλεγόμενα κουρέματα, boom boxes, glam rock και την περίοδο όπου γεννήθηκαν τα εμβληματικά παιχνίδια Pac-Man και Tetris. Όμως πως θα ήταν τα 80s αν τη δεκαετία του 40’ ένα πυρηνικό πείραμα πήγαινε λάθος κάνοντας μια βόμβα να εκραγεί με αποτέλεσμα εθνική καταστροφή;" Το Replaced έχει εμπνευστεί από τα Blade Runner 2049, Alien και Upgrade.
Το Replaced θα κυκλοφορήσει το 2022 για PC, Xbox Series X, Xbox One και θα είναι διαθέσιμο μέσω Game Pass.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

26 May 2022 08:34 #264504 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Replaced
Εταιρεία ανάπτυξης με έδρα την Λευκορωσία καθυστερεί το video game Replaced λόγω του πολέμου στην Ουκρανία
Έχει μεταξύ άλλων και Ουκρανούς developers .

Ο πόλεμος στην Ουκρανία δεν επηρεάζει τελικά μόνο τις Ουκρανικές εταιρείες ανάπτυξης, αλλά αυτή τη φορά και ορισμένες οι οποίες βρίσκονται σε τριγύρω χώρες και έχουν Ουκρανούς game developers.

Η Sad Cat Studios με έδρα την Λευκορωσία, έχει τόσο Λευκορώσους, όσο και Ουκρανούς developers, οι οποίοι λόγω του πολέμου έχουν πρόβλημα στο να εργαστούν. Το Replaced ανακοινώθηκε στην παρουσίαση της Microsoft στην E3 2021 και είναι ένα 2.5D game, το οποίο σας εμφανίζει ως ένα πρόγραμμα A.I. μέσα σε ανθρώπινο σώμα.

Ένα πρώτο τρέιλερ παρουσίασε το σύστημα μάχης και τα platform στοιχεία σε μία φουρουριστική πόλη, με γραφικά Pixel art. H Sad Cat Studios που το αναπτύσσει, ανακοίνωσε ότι το video game θα καθυστερήσει επειδή ορισμένοι developers της δουλεύουν από την Ουκρανία και έχουν θέμα τους τελευταίους μήνες, λόγω του πολέμου.


Ş̸̯̅̇͌̈̚ô̴̡̬̣͚̮͜ŗ̶̳̯̹͖̣̆͑r̴̢̖̲͎̙̬̹̓̆̓̾̂̈́̊̕y̶̡̡̫͔̩̲̩͉̌̈́̊ pic.twitter.com/KgY852bBna

— REPLACED (@REPLACEDGame) May 25, 2022

Η δήλωση λέει τα εξής: «Η εταιρεία ανάπτυξης με έδρα τη Λευκορωσία που εργάζεται για το παιχνίδι, Sad Cat Studios, έχει μια ομάδα ταλαντούχων προγραμματιστών από τη Λευκορωσία και την Ουκρανία. Δυστυχώς, ο συνεχιζόμενος πόλεμος στην Ουκρανία έχει επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό την ανάπτυξη του Replaced, καθώς το μεγαλύτερο μέρος της ομάδας κατοικεί στις γειτονικές περιοχές».Η ανάπτυξη του παιχνιδιού συνεχίστηκε μετά από ένα διάλειμμα, αλλά θα υπάρξει καθυστέρηση στην κυκλοφορία και το πόσο μεγάλη θα είναι η καθυστέρηση είναι ακόμη άγνωστο.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification