Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Sniper: Ghost Warrior Contracts 2

24 Jun 2020 18:04 #235909 by Τάσος Μαναριώτης
Η CI Games επιβεβαίωσε μέσω tweet την κυκλοφορία του Sniper: Ghost Warrior Contracts 2 λιγότερο από έναν χρόνο από την κυκλοφορία του πρώτου.

Το Sniper: Ghost Warrior Contracts 2 έρχεται το φθινόπωρο του 2020 σε PC, PS4, Xbox One.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 Mar 2021 11:00 - 10 Mar 2021 11:01 #247532 by Giorgos Tsolaridis
Sniper: Ghost Warrior Contracts 2: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Ημερομηνία κυκλοφορίας και τρέιλερ.Η εταιρεία ανάπτυξης CI Games ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του Sniper Ghost Warrior Contracts 2.Η νέα έκδοση της σειράς θα εκμεταλλευτεί την νέα τεχνολογία για να επιτρέψει την χρήση sniper σε απόσταση μεγαλύτερη του ενός χιλιομέτρου, για όσους αρέσκονται στο να επιλέγουν μακρινούς στόχους. Το νέο campaign θα λάβει χώρα στη Μέση Ανατολή, όπου θα παίζετε ως ο sniper Raven, μέσα από πέντε sandbox maps και με μια ποικιλία από διαδραστικά περιβάλλοντα.
Δείτε το σχετικό τρέιλερ.

Θα μπορείτε να προσεγγίζετε κάθε φορά τους στόχους σας με διαφορετικό τρόπο, μιας και σε κάθε χάρτη υπάρχουν εναλλακτικοί μέθοδοι ολοκλήρωσης των αποστολών.Το Sniper Ghost Warrior Contracts 2 θα κυκλοφορήσει για PC, PS5, Xbox Series X, PS4 και Xbox One στην τιμή των 40 ευρώ. Στις κονσόλες ένατης γενιάς θα υπάρχει 4K ανάλυση.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

07 May 2021 22:56 - 10 May 2021 20:25 #250606 by Γιώργος Τσάκωνας
Η εταιρεία ανάπτυξης CI Games ανακοίνωσε σήμερα πως η έκδοση του Sniper Ghost Warrior Contracts 2 για το PS5 δεν θα κυκλοφορήσει τελικά στις 4 Ιουνίου, δηλαδή μαζί με τις εκδόσεις για τις υπόλοιπες κονσόλες.

Ο λόγος είναι ορισμένα τεχνικά προβλήματα που παρουσιάστηκαν τις τελευταίες εβδομάδες. Η CI Games δηλώσε: “Δεν μπορούσαμε να προβλέψουμε αυτά τα θέματα. Όμως, θα θέλαμε να επιβεβαιώσουμε όλους τους παίκτες μας πως η πολύ έμπειρη, επαγγελματική και αφοσιωμένη ομάδα μας δουλεύει σκληρά με την εταιρεία της πλατφόρμας και τον πάροχο της engine για να επιδιορθώσει αυτά τα προβλήματα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και να προσφέρει στην κοινότητα του PS5 το υψηλής ποιότητας Sniping παιχνίδι που περιμένει”.

Η CI Games αποφάσισε επίσης να προσφέρει το πρώτο μεγάλο DLC του Sniper Ghost Warrior Contracts 2 δωρεάν για όλες τις εκδόσεις του παιχνιδιού, συμπεριλαμβανομένης αυτής για το PS5. Το DLC περιλαμβάνει ένα μεγάλο map με ολοκαίνουρια contracts. Η ημερομηνία κυκλοφορίας του DLC δεν είναι ακόμα γνωστή. Οι digital και physical εκδόσεις του Sniper Ghost Warrior Contracts 2 για το PS4 θα προσφέρουν δωρεάν αναβάθμιση σε αυτήν του PS5, όταν αυτή κυκλοφορήσει.

Το Shooter θα περιλαμβάνει sniping σε range άνω του ενός χιλιομέτρου, μεγάλα maps σε στυλ Sandbox, ρεαλιστικά gadgets και όπλα και αναβαθμισμένα γραφικά. Το pre-order είναι δυνατό μέσω Steam για PC και μέσω ορισμένων καταστημάτων για τους console gamers και περιλαμβάνει exclusive όπλα και ένα bonus pack με skins. Η τιμή του Sniper Ghost Warrior Contracts 2 θα είναι 39.99€ σε όλες τις πλατφόρμες.

Το Sniper Ghost Warrior Contracts 2 θα κυκλοφορήσει για PC, Xbox Series X, PS4 και Xbox One στις 4 Ιουνίου, ενώ για το PS5 δεν είναι ακόμα γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification