Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Ταινία ToeJam & Earl

06 Dec 2022 11:30 #267914 by Ερμής Δερβίσης
Σύμφωνα το The Hollywood Reporter, η Amazon Studios ετοιμάζει ταινία ToeJam & Earl.Οι παραγωγοί της ταινίας θα είναι η Media and Story Kitchen, που ανήκοι στον Stephen Curry, η εταιρεία παραγωγής του δημιουργού του John Wick, Derek Kolstad και ο παραγωγός της ταινίας Sonic the Hedgehog, Dmitri M. Johnson.Το αρχικό ToeJam & Earl κυκλοφόρησε στο Sega Genesis το 1991. Η συνέχεια, το ToeJam & Earl in Panic in Funkotron κυκλοφόρησε το 1993, ενώ το τρίτο μέρος ToeJam & Earl ΙΙΙ: Mission to Earth το 2002. Η πιο πρόσφατη κυκλοφορία της σειράς είναι το ToeJam & Earl: Back in the Groove, το οποίο κυκλοφόρησε το 2019, χωρίς την βοήθεια της Sega, αλλά μέσω χρηματοδότησης στο Kickstarter.
της ταινίας θα είναι οι Amos Vernon και Nunzio Randazzo, οι οποίοι πρόσφατα έγραψαν το Hotel Transylvania 4. Θυμίζουμε ότι το Amazon ετοιμάζει επίσης σειρά Fallout καθώς και ταινία βασισμένη στο It Takes Two, στην οποία πιθανότατα θα πρωταγωνιστήσει ο Dwayne Johnson.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

07 Dec 2022 06:10 #267919 by Nikos Georgopoulos
Ταινία Toejam & Earl




Από παραγωγούς του Sonic the Hedgehog και John Wick.

Σύμφωνα το The Hollywood Reporter, η Amazon Studios ετοιμάζει ταινία ToeJam & Earl.

Οι παραγωγοί της ταινίας θα είναι η Media and Story Kitchen, που ανήκει στον Stephen Curry του NBA, η εταιρεία παραγωγής του δημιουργού του John Wick, Derek Kolstad και ο παραγωγός της ταινίας Sonic the Hedgehog, Dmitri M. Johnson.

Το αρχικό ToeJam & Earl κυκλοφόρησε στο Sega Genesis το 1991. Η συνέχεια, το ToeJam & Earl in Panic in Funkotron κυκλοφόρησε το 1993, ενώ το τρίτο μέρος ToeJam & Earl ΙΙΙ: Mission to Earth το 2002. Η πιο πρόσφατη κυκλοφορία της σειράς είναι το ToeJam & Earl: Back in the Groove, το οποίο κυκλοφόρησε το 2019, χωρίς την βοήθεια της Sega, αλλά μέσω χρηματοδότησης στο Kickstarter.



Σεναριογράφοι της ταινίας θα είναι οι Amos Vernon και Nunzio Randazzo, οι οποίοι πρόσφατα έγραψαν το Hotel Transylvania 4. Θυμίζουμε ότι το Amazon ετοιμάζει επίσης σειρά Fallout καθώς και ταινία βασισμένη στο It Takes Two, στην οποία πιθανότατα θα πρωταγωνιστήσει ο Dwayne Johnson.

Please Log in or Create an account to join the conversation.