Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Τηλεοπτική σειρά System Shock

14 Oct 2021 15:31 #256384 by Κώστας Δαλακλίδης
Το κλασικό horror επιστημονικής φαντασίας του 1994, System Shock της LookingGlass Technologies, είναι η πιο πρόσφατη προσθήκη σε μια λίστα από games που θα αποκτήσουν τηλεοπτική σειρά.

Σύμφωνα με το Gamespot, η συγκεκριμένη σειρά που ανακοινώθηκε πρόσφατα, θα είναι μια συνεργασία μεταξύ των Nightdive Studios, που κατέχει αυτή τη στιγμή τα δικαιώματα για το System Shock και της Binge.com, μιας “streaming πλατφόρμας  που δημιουργήθηκε για το gaming” και θα είναι διαθέσιμο με τη νέα χρονιά.

Οι πληροφορίες σχετικά με την σειρά είναι εξαιρετικά περιορισμένες προς το παρόν. O Allan Ungar θα είναι Producer (τον οποίο μπορείτε να θυμάστε ως τον υπεύθυνο για το ανεπίσημο Uncharted short με πρωταγωνιστή τον Nathan Fillion πριν από μερικά χρόνια). Oι Stephen Kick τη Nightdive και ο Larry Kuperman θα είναι οι executive producers.Ο Kick δήλωσε: “Πάντα πίστευα ότι μια τηλεοπτική σειρά του System Shock θα ήταν το τέλειο μέσο για να αφηγηθεί τη συγκλονιστική ιστορία της Citadel και της πονηρής τεχνητής νοημοσύνης που υποβάλλει το πλήρωμα σε αφάνταστη φρίκη. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που βλέπουμε την ταλαντούχα ομάδα του Binge να ζωντανεύει το System Shock με νέους και τρομακτικά ρεαλιστικούς τρόπους".

Το System Shock δε θα είναι το πρώτο project του Binge που θα βασίζεται σε video game. Τον Σεπτέμβριο, η υπηρεσία ανακοίνωσε ότι εργάζεται επίσης σε μια μεταφορά του franchise του Driver της Ubisoft στην μικρή οθόνη. Σε αυτό θα παρουσιάζεται ο πρωταγωνιστής της σειράς, John Tanner που προσπαθεί να καταπολεμήσει ένα τοπικό έγκλημα.

Η Nightdive αυτή τη στιγμή εξακολουθεί να εργάζεται στο remake του System Shock καθώς και στο System Shock 2: Enhanced Edition. Το System Shock 3 επίσης φαίνεται να ετοιμάζεται. Η Tencent ανέλαβε να επιλύσει κάποια προβλήματα που παρουσιάστηκαν στην ανάπτυξη του τελευταίου.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification