Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Marvel vs Capcom 2 Remastered

20 Sep 2021 17:10 #255626 by Ερμής Δερβίσης

Η εταιρεία ανάπτυξης Digital Eclipse ενδιαφέρεται να το αναπτύξει.

Ο πρόεδρος της εταιρείας ανάπτυξης Digital Eclipse, Mike Mika, δήλωσε συνέντευξή του ότι ενδιαφέρεται να αναπτύξει μία remastered έκδοση του Marvel vs Capcom 2.

Η Digital Eclipse είχε δουλέψει στην έκδοση του Marvel vs Capcom 2 για PS3 και Xbox 360 το 2009, το οποίο δεν είναι πλέον διαθέσιμο στα ψηφιακά stores, λόγω της λήξης των συμβολαίων των δύο εταιρειών. Ο Mika δήλωσε μεταξύ άλλων ότι έχει κάνει συζητήσεις και με τις δύο εταιρείες για το συγκεκριμένο project: Επειδή είμαστε οι τελευταίοι που ασχολήθηκαν με το συγκεκριμένο παιχνίδι, νιώθουμε σαν να είμαστε το παιδί διαζευγμένων γονέων. Δεν έχω εσωτερικές επαφές με την Capcom ή την Disney, όμως τις γνωρίζω και τις δύο καλά και είναι υπέροχοι συνεργάτες. 

Κατά την διάρκεια αναζήτησης χρηματοδότησης η Digital Eclipse συγκέντρωσε 10 εκατομμύρια δολάρια και η remastered έκδοση του Marvel vs Capcom 2 είχε την περισσότερη ζήτηση από τους επενδυτές. Ο Mike δήλωσε επίσης: Δεν ήξερα τι με περίμενε. Δεν μπορώ να διαβάσω το δημόσιο email μου ή τα προσωπικά μηνύματα στο Τwitter χωρίς να πρέπει να προσπεράσω εκατοντάδες εκατοντάδες μηνύματα #FreeMvC2 από τον κόσμο. Πράγμα υπέροχο αλλά, θεέ μου. 
 
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.