Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Octopath Traveler 2

16 Oct 2022 22:10 #267130 by Ιωάννης Μαρκαντώνης
Το εξαιρετικό αυτό JRPG έρχεται με ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας.

Ο κόσμος του Octopath Traveler 2 απέχει παρασάγγας από το πρώτο με τα μεσαιωνικά στοιχεία. 

 

Το Octopath Traveler 2 τοποθετείται σε έναν νέο κόσμο με βιομηχανική επανάσταση, όπου ατμόπλοια πλέουν στις θάλασσες. Στο trailer φαίνονται μερικά μέρη, μερικές πόλεις και τονίζονται το soundtrack, τα visuals και η εναλλαγή μέρας και νύκτας. 
Ποιά είναι η γνώμη σας; Σας αρέσουν τα "παλιάς σχολής" RPG; Θα του δίνατε μία ευκαιρία;

Ιωάννης Μαρκαντώνης
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

17 Oct 2022 00:09 #267134 by Nikos Georgopoulos
Octopath Traveler 2
Βίντεο και ημερομηνία κυκλοφορίας για το sequel του ομώνυμου JRPG.

Ο κόσμος του Octopath Traveler 2 απέχει παρασάγγας από το πρώτο με τα μεσαιωνικά στοιχεία.

Το Octopath Traveler 2 τοποθετείται σε έναν νέο κόσμο με βιομηχανική επανάσταση, όπου ατμόπλοια πλέουν στις θάλασσες. Στο τρέιλερ φαίνονται μερικά μέρη, μερικές πόλεις και τονίζονται το soundtrack, τα visuals και η εναλλαγή μέρας και νύκτας.

Επίσης φαίνονται μερικά νέα skills για τους χαρακτήρες, όπως ο ξιφομάχος Hikari και πολεμάτε τους ανθρώπους που συναντάτε για να μάθετε τα skills τους. Οι βασικοί χαρακτήρες του Octopath Traveler αλληλεπιδρούν με τα NPCs που συναντούν για την πορεία των skills τους.Κάποιοι από τους οκτώ νέους Travelers, τους βασικούς χαρακτήρες, εμφανίζονται ως παραδείγματα. Υπάρχει μία χορεύτρια με φόρεμα που θυμίζει παλιό αμερικανικό Western και ένας τύπος ντυμένος Sherlock Holmes, αλλά με ημίψηλο καπέλο, τόξο και βέλη. Είναι ο ξιφομάχος Hikari με μία ασιατική παραδοσιακή φορεσιά. Συναντάμε μέχρι και μία γυναίκα με όψη assassin και κυρτό σπαθί σαν δρεπάνι και ένα αριστοκρατικό αποκαλυπτικό φόρεμα.

Δεν πιστεύουμε ότι θα μας κουράσουν ποτέ τα 2.5D γραφικά του Octopath Traveler και υπάρχει και ένα καλό επιχείρημα για αυτό με το gameplay που παρουσίασε η Square Enix στο
κατά την διάρκεια του livestream.

Το Octopath Traveler 2 θα κυκλοφορήσει στις 24 Φεβρουαρίου 2023 για PC, PS5, PS4 και Switch.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

21 Feb 2023 21:04 #269859 by Nikos Georgopoulos
Demo για το Octopath Traveler 2
Παίξτε το και διατηρήστε την πρόοδό σας στο τελικό παιχνίδι.

Το Octopath Traveler 2 σας δίνει την ευκαιρία να το δοκιμάσετε πριν το αγοράσετε με ένα νέο δωρεάν demo.Το demo, στο οποίο, οτι progress κάνετε σας επιτρέπει να τo μεταφέρετε στο full game, σας επιτρέπει να εξερευνήσετε "κάθε γωνία της Solistia με ευχαρίστηση", με την προϋπόθεση ότι μπορείτε να κάνετε όλη την εξερεύνηση μέσα σε τρεις ώρες, μίας και υπάρχει χρονικό όριο. Υπάρχουν οκτώ πρωταγωνιστές για να διαλέξετε, οπότε μόλις φτάσετε στο όριο των τριών ωρών, θα μπορείτε να ξεκινήσετε ξανά από την αρχή για άλλες τρεις ώρες με διαφορετικό χαρακτήρα. Απλά βεβαιωθείτε ότι δεν θα αντικαταστήσετε την πρόοδο που έχετε κάνει με τον αγαπημένο σας χαρακτήρα.

Το demo είναι διαθέσιμο σε PC μέσω Steam, PS5, PS4 και Switch αυτή τη στιγμή, ενώ το πλήρες παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 24 Φεβρουαρίου 2023 στις ίδιες πλατφόρμες.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification