Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword
×
Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Woodsalt

More
22 Sep 2020 21:16 - 22 Sep 2020 23:51 #239254 by Dervisis
Dervisis created the topic: WoodsaltΗ αγγλική indie εταιρεία Team Woodsalt, στις 9 Σεπτεμβρίου, έβγαλε στην δημοσιότητα τρέιλερ και ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας για το πρώτο της παιχνίδι, το Woodsalt. Το παιχνίδι θα είναι ένα RPG και θα έχει μια αρκετά συγκεντρωμένη ιστορία, χωρίς fetch quests, όπου θα υπάρχουν πολλά πιθανά τέλη.

Στο παιχνίδι πρωταγωνιστής είναι ο Emcy ο όποιος ξυπνάει από έναν ύπνο 1000 χρονών και βρίσκεται στην Nu-Tera, μια πόλη του μέλλοντος. Θα έχει την επιλογή να σώσει αυτόν τον κόσμο από μια πιθανή καταστροφή.

Στο τρέιλερ που ακολουθεί φαίνεται το εικαστικό ύφος του παιχνιδιού και κάποιες σκοτεινές τροπές που μπορεί να πάρει η ιστορία.

Δείτε το τρέιλερ:                              Η εταιρεία δηλώνει ότι τα RPG και Adventure παιχνίδια της δεκαετίας του ’90 αποτελούν πηγή έμπνευσης για το παιχνίδι.

Ο παίχτης θα μπορεί να περιπλανηθεί στην Nu-Terra να συναντήσει NPCs και θα έχει την επιλογή να τους βοηθήσει στα προβλήματα τους ή να τους τα κάνει χειρότερα. Το τρέιλερ λέει ότι δεν υπάρχουν σωστές ή λάθος επιλογές και ότι θα μπορούν να ξεκλειδωθούν πολλά διαφορετικά τέλη.

Το Woodsalt θα κυκλοφορήσει σε PC και Switch στις 13 Οκτωβρίου.

Δείχνει ενδιαφέρον, ειδικά αφού θα έχουμε αρκετές επιλογές, πράγμα που σημαίνει και replayability.
Attachments:
Last Edit: 22 Sep 2020 23:51 by Dervisis.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.265 seconds
Notification