Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

The Surge 2

03 Oct 2019 10:35 - 13 Nov 2019 01:18 #227431 by Σταύρος Αντωνόπουλος

H βίαιη πραγματικότητα ωθεί τον άνθρωπο στα άκρα


Τις περισσότερες φορές ένα project είτε πρόκειται για ταινία είτε για παιχνίδι, το πρώτο κεφάλαιο της ιστορίας αποδεικνύεται πάντοτε καλύτερο από τα sequels. Ωστόσο Deck13 και Focus Interactive, κατόρθωσαν το ακριβώς αντίθετο. Εάν θυμηθούμε το The Surge, θα το χαρακτηρίζαμε ως ένα game χωρίς χαρακτήρα και με παντελής έλλειψη σεναρίου και χαρακτηριστικών RPG. Φαίνεται πως η Deck13 έκατσε και διάβασε όλα τα reviews του παιχνιδιού της ώστε να κυκλοφορήσει ένα δεύτερο κεφάλαιο προσαρμοσμένο στο να καλύψει τα παράπονα του κοινού.

Η συγκεκριμένη εταιρία δεν διακρίνεται για τα επιτυχημένα της project, με ελάχιστες εξαιρέσεις όπως το Lords of the Fallen. Παρόλο που για άλλη μια φορά έφτασε πολύ κοντά στο να κυκλοφορήσει μια τεράστια πατάτα ίσως και να την γλύτωσε τελικά, αφού βασίστηκε λίγο παραπάνω στα πρότυπα του Deus Ex: Mankind Divided.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

03 Oct 2019 10:38 - 13 Nov 2019 01:19 #227432 by Σταύρος Αντωνόπουλος
Διαβάστε το review του The Surge 2



Σαφώς βελτιωμένο από το προηγούμενο game της σειράς. Ωστόσο τα κενά που έχουν αφήσει οι developers σε κάνουν πολύ άνετα να το παρατήσεις στην μέση. Προσωπικά απόλαυσα το σύστημα μάχης το οποίο πολύ προσεγμένο. Σαν τελικό συμπέρασμα θα σας πρότεινα να το αγοράσετε εάν σας αρέσουν τα απεριόριστα boss fights ή μόνο εάν το βρείτε με κάποια προσφορά στο μέλλον.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification