Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Battle Aces

11 Jun 2024 20:25 #276205 by Θανάσης Αφατίδης
Η Uncapped Games ανακοίνωσε το Battle Aces, ένα νέο παιχνίδι στρατηγικής σε πραγματικό χρόνο για PC, το οποίο φιλοδοξεί να προσφέρει αγώνες διάρκειας κάτω των 10 λεπτών. Η ανακοίνωση έγινε στο πλαίσιο του Summer Game Fest 2024.Το Battle Aces επικεντρώνεται στη γρήγορη δράση, επιτρέποντας στους παίκτες να ολοκληρώσουν έναν αγώνα 1v1 ή 2v2 σε λιγότερο από 10 λεπτά. Το παιχνίδι απλοποιεί παραδοσιακά στοιχεία των RTS όπως η συλλογή πόρων, η δημιουργία μονάδων και η επέκταση βάσεων, για να προσφέρει μια συμπυκνωμένη εμπειρία.

Οι παίκτες μπορούν να προσαρμόσουν τη στρατηγική τους μέσω της επιλογής διαφορετικών μονάδων και συνθέσεων, καθώς και να προσαρμόσουν τους κανόνες του παιχνιδιού σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους. Το παιχνίδι προσφέρει επίσης τη δυνατότητα διαδικτυακών αγώνων, επιτρέποντας στους παίκτες να ανταγωνίζονται παγκοσμίως.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

12 Jun 2024 09:05 #276219 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Battle Aces
Battle Aces
Ένα νέο Strategy με Mechs και matches κάτω των 10 λεπτών.

Η Uncapped Games ανακοίνωσε το Battle Aces, ένα νέο Real-Time Strategy για PC, το οποίο φιλοδοξεί να προσφέρει αγώνες διάρκειας κάτω των 10 λεπτών. Η ανακοίνωση έγινε στο πλαίσιο του Summer Game Fest 2024.

Το Battle Aces επικεντρώνεται στη γρήγορη δράση, επιτρέποντας στους παίκτες να ολοκληρώσουν έναν αγώνα 1v1 ή 2v2 σε λιγότερο από 10 λεπτά. Το Battle Aces απλοποιεί παραδοσιακά στοιχεία των RTS όπως η συλλογή resources, η δημιουργία μονάδων και η επέκταση βάσεων, για να προσφέρει μια συμπυκνωμένη εμπειρία.

Ο αντιπρόεδρος της Uncapped Games δήλωσε: "Στόχος μας είναι να προσφέρουμε μια προσβάσιμη εμπειρία στρατηγικής σε πραγματικό χρόνο που θα απευθύνεται τόσο σε νέους όσο και σε έμπειρους παίκτες." Το Battle Aces φιλοδοξεί να φέρει την κλασική στρατηγική σε ένα νέο κοινό με καινοτόμες λειτουργίες και fast gaming experience.Οι παίκτες μπορούν να προσαρμόσουν τη στρατηγική τους μέσω της επιλογής διαφορετικών μονάδων και συνθέσεων, καθώς και να προσαρμόσουν τους κανόνες του game σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους. Το game προσφέρει επίσης τη δυνατότητα Online Battle, επιτρέποντας στους παίκτες να ανταγωνίζονται παγκοσμίως.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification