Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

As We Descend

29 Mar 2024 18:21 #275478 by Κωνσταντίνος Λάζος
Η Coffee Stain, εταιρεία ανάπτυξης του Valheim ανακοίνωσε ένα Deck-building Roguelike game από μερικούς developers που δούλευαν στη Stunlock Studios, γνωστή για το V Rising. Η Box Dragon δημιουργήθηκε από τους Kevin Chang και Karl Bergström πριν από δύο χρόνια και πρόσφατα ανακοίνωσαν λεπτομέρειες για ένα game, το As We Descend. Το As We Descend θα περιλαμβάνει Turn-based μάχες με κάρτες σε ένα δυστοπικό «φεουδαρχικό αστικό τοπίο».Οι παίκτες θα εξερευνούν έναν κόσμο για να μαζέψουν πράγματα και δυνάμεις, πριν πολεμήσουν «θανατηφόρα τέρατα που απειλούν την ανθρώπινη ύπαρξη». Ο art director είναι ο Aleks Nikonov. Ο Aleks Nikonov παλιότερα δούλευε στη Riot Games ως character and environment concept artist.Ο Chang, game director στο Box Dragon δήλωσε: «Φαίνεται σαν χθες που ανακοινώναμε ότι υπήρχε την ύπαρξη της Box Dragon και εδώ είμαστε πάνω από δύο χρόνια αργότερα αποκαλύπτοντας αυτό που φτιάχναμε όλο αυτό το διάστημα. Είμαστε ενθουσιασμένοι που ξεκινάμε τα playtests στο closed beta μας για να βοηθήσουμε στη διαμόρφωση του development του παιχνιδιού μας. Έχουμε ακόμα πολλή δουλειά μπροστά μας, αλλά γνωρίζουμε ότι μπορούμε να κάνουμε το As We Descend ένα S-tier Roguelike Deckbuilder με τη βοήθεια παθιασμένων παικτών που αγαπούν αυτό το genre και είναι πρόθυμοι για κάτι νέο και μεγάλο».Η Box Dragon και η Coffee Stain λειτουργούν στη Σουηδία. Η Box Dragon ιδρύθηκε το 2020 από τους Chang και Bergström. Οι δύο ιδρυτές της Box Dragon προηγουμένως δούλευαν στην team arena brawler Battlerite.Ο Joel Rydholm, producer στην Coffee Stain Publishing δήλωσε: «Αυτό το project ξεκίνησε πριν από χρόνια όταν η Coffee Stain συνεργάστηκε με τον Karl και τον Kevin για να ξεκινήσουν την Box Dragon, ένα ολοκαίνουργιο αυτόνομο στούντιο εντός του Coffee Stain που θα επικεντρωνόταν στη δημιουργία των δικών τους πρωτότυπων IP. Αυτό το παιχνίδι είναι το πρώτο σε αυτή τη σειρά - και είμαι πολύ ενθουσιασμένος που επιτέλους μπορώ να το αποκαλύψω στον κόσμο».Η Coffee Stain είναι γνωστή ως οι publishers του Valheim, του Deep Rock, του Goat Simulator 3, του Satisfactory και άλλων games. Το closed beta του As We Descend θα ξεκινήσει σύντομα. Μπορείτε να φτιάξετε λογαριασμό στο επίσημο site του As We Descend.

Ποια είναι η γνώμη σας για αυτό το νέο game;

Please Log in or Create an account to join the conversation.

29 Mar 2024 20:14 #275483 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic As We Descend
As We Descend




Deck-building Roguelike από τους developers του Valheim.

Η Coffee Stain, εταιρεία ανάπτυξης του Valheim ανακοίνωσε ένα Deck-building Roguelike game από μερικούς developers που δούλευαν στη Stunlock Studios, γνωστή για το V Rising. Η Box Dragon δημιουργήθηκε από τους Kevin Chang και Karl Bergström πριν από δύο χρόνια και πρόσφατα ανακοίνωσαν λεπτομέρειες για ένα game, το As We Descend. Το As We Descend θα περιλαμβάνει Turn-based μάχες με κάρτες σε ένα δυστοπικό «φεουδαρχικό αστικό τοπίο».

Οι παίκτες θα εξερευνούν έναν κόσμο για να μαζέψουν πράγματα και δυνάμεις, πριν πολεμήσουν «θανατηφόρα τέρατα που απειλούν την ανθρώπινη ύπαρξη». Ο art director είναι ο Aleks Nikonov. Ο Aleks Nikonov παλιότερα δούλευε στη Riot Games ως character and environment concept artist.

Ο Chang, game director στο Box Dragon δήλωσε: «Φαίνεται σαν χθες που ανακοινώναμε ότι υπήρχε την ύπαρξη της Box Dragon και εδώ είμαστε πάνω από δύο χρόνια αργότερα αποκαλύπτοντας αυτό που φτιάχναμε όλο αυτό το διάστημα. Είμαστε ενθουσιασμένοι που ξεκινάμε τα playtests στο closed beta μας για να βοηθήσουμε στη διαμόρφωση του development του παιχνιδιού μας. Έχουμε ακόμα πολλή δουλειά μπροστά μας, αλλά γνωρίζουμε ότι μπορούμε να κάνουμε το As We Descend ένα S-tier Roguelike Deckbuilder με τη βοήθεια παθιασμένων παικτών που αγαπούν αυτό το genre και είναι πρόθυμοι για κάτι νέο και μεγάλο».

Η Box Dragon και η Coffee Stain λειτουργούν στη Σουηδία. Η Box Dragon ιδρύθηκε το 2020 από τους Chang και Bergström. Οι δύο ιδρυτές της Box Dragon προηγουμένως δούλευαν στην team arena brawler Battlerite.

Ο Joel Rydholm, producer στην Coffee Stain Publishing δήλωσε: «Αυτό το project ξεκίνησε πριν από χρόνια όταν η Coffee Stain συνεργάστηκε με τον Karl και τον Kevin για να ξεκινήσουν την Box Dragon, ένα ολοκαίνουργιο αυτόνομο στούντιο εντός του Coffee Stain που θα επικεντρωνόταν στη δημιουργία των δικών τους πρωτότυπων IP. Αυτό το παιχνίδι είναι το πρώτο σε αυτή τη σειρά - και είμαι πολύ ενθουσιασμένος που επιτέλους μπορώ να το αποκαλύψω στον κόσμο».

Η Coffee Stain είναι γνωστή ως οι publishers του Valheim, του Deep Rock, του Goat Simulator 3, του Satisfactory και άλλων games. Το closed beta του As We Descend θα ξεκινήσει σύντομα. Μπορείτε να φτιάξετε λογαριασμό στο επίσημο site του As We Descend .

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification