Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Men of War 2

24 Nov 2021 12:39 #257469 by Μαρία Μαλκέζη
To Men of War 2 είναι το πολυαναμενόμενο sequel του cult RTS Men of War του 2009. Ετοιμαστείτε για στρατηγική.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Dec 2021 04:32 #257969 by Stathis Moose Stathopoulos
Men of War 2
Πιάστε τα φτυάρια για τα χαρακώματα.

Ετοιμαστείτε για στρατηγική: Ανακοινώθηκε το Men of War 2, ένα sequel του εκκεντρικού RTS Men of War, το οποίο κυκλοφόρησε το 2009.

Αναπτύχθηκε από το ουκρανικό στούντιο Best Way (που ίσως γνωρίζετε από αυτή τη σειρά και τα Majesty 2 και Outfront), η συνέχεια του RTS επιστρέφει στα πεδία μάχης του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Συγκεκριμένα, το Δυτικό Μέτωπο και το Ανατολικό Μέτωπο θα έχουν και τα δύο campaigns με υπόθεση, στις οποίες μπορείτε να παίξετε είτε ως Σύμμαχοι είτε ως Σοβιετικοί.

<youtube>6Y1zhLnZyO4</youtube>

Μπορείτε να απολαύσετε το single-player μέρος του παιχνιδιού είτε μόνοι σας είτε σε συνεργασία με έως και τέσσερις άλλους παίκτες. Το online multiplayer θα περιλαμβάνει μια λειτουργία όπου θα μπορείτε να συναγωνίζεστε ως Σύμμαχοι, Σοβιετικοί ή Γερμανοί σε χάρτες skirmish και challenge, καθώς και μια λειτουργία που σας επιτρέπει να παίξετε εναντίον AI αντιπάλων. Η Best Way έχει εφαρμόσει το Direct Vision, βασιζόμενη σε έναν μηχανισμό στο πρωτότυπο που σας επιτρέπει βλέπετε από τα μάτια ενός στρατιώτη στο πεδίο της μάχης: ένα εργαλείο που σας επιτρέπει να "εστιάσετε αποκλειστικά σε μία μονάδα ανά πάσα στιγμή και να αναβαθμίσετε, να αλλάξετε ή να επισκευάσετε εξοπλισμούς εν κινήσει».

Θα χρειαστεί επίσης να χειριστείτε μια συνεχώς μεταβαλλόμενη πρώτη γραμμή που καθορίζεται από τη θέση των μονάδων σας. Σε δελτίο τύπου της εταιρείας αναφέρεται: «Διαχειριστείτε τις μάχες επι ίσοις όροις και σπάστε τις ανυπεράσπιστες γραμμές για να προωθήσετε τις περιοχές των χαρτών που βρίσκονται υπό έλεγχο, σκάβοντας χαρακώματα και υποστηρίζοντας στρατεύματα σε πρόσφατα κερδισμένα εδάφη». Το παν είναι να σκεφτείτε μπροστά, λοιπόν, και να αξιοποιήσετε με στυλ αυτά τα επικίνδυνα παιχνίδια ρίσκου/επιβράβευσης.

Το Men of War 2 θα κυκλοφορήσει το 2022 για PC.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

03 Sep 2022 01:14 #266438 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Men of War 2
Το Men of War 2 με θέμα τον Β' Παγκόσμιο καθυστερεί λόγω της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία
Η Ουκρανική εταιρεία έβαλε campaign για την Ναζιστική Γερμανία.

Το επερχόμενο Real-Time Strategy του Β' Παγκοσμίου Πολέμου θα καθυστερήσει λόγω της Ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία.

Η Ουκρανική εταιρεία ανάπτυξης Best Way είχε έδρα στο Severodonetsk και δήλωσε ότι έπρεπε να βοηθήσει «το προσωπικό και τις οικογένειές τους να μετεγκατασταθούν μετά τα γεγονότα της 24ης Φεβρουαρίου 2022, περίοδο κατά την οποία η ανάπτυξη σταμάτησε. Παρόλα αυτά, η ομάδα της Best Way επέστρεψε στην ανάπτυξη τους τελευταίους μήνες και με τη βοήθεια της υποστηρικτικής κοινότητας των fans γύρω από το franchise, διεξήγαγε ήδη αρκετούς γύρους κλειστών playtests και οι συμμετέχοντες έμειναν ικανοποιημένοι με τον συνδυασμό του κλασικού Men of War και με τις νέες δυνατότητες όπως το Frontline, το Direct Control και πολλά άλλα».

Οι developers έχουν αναρτήσει ένα νέο τρέιλερ αλλά ανακοίνωσαν ότι αντί για το 2022, το Strategy τους αναμένεται το 2023. Εν τω μεταξύ το τρέιλερ εστιάζει στη Γερμανική εισβολή στη Σοβιετική Ένωση το 1941.Το Severodonetsk βρίσκεται στην περιφέρεια Luhansk, την Ανατολικότερη περιοχή της Ουκρανίας και καταλήφθηκε από τις ρωσικές δυνάμεις τον Ιούνιο, κατά τη διάρκεια της μάχης για τον έλεγχο του Donbas.

Ο Best Way είπε ότι τα σχόλια των παικτών κατά τη διάρκεια των δοκιμών έδωσαν στην ομάδα ιδέες να κάνουν το Men of War 2 "μεγαλύτερο και καλύτερο από ό,τι φανταζόταν κανείς αρχικά", συμπεριλαμβανομένου ενός αυτόνομου campaign για την Ναζιστική Γερμανία, νέων αποστολών για τις άλλες φατρίες και αναβαθμίσεων στο user interface. Αλλά δεν θα είναι δυνατό να γίνει εντός του αρχικού χρονικού πλαισίου.

«Πιστεύουμε ότι η τήρηση μιας προθεσμίας δεν πρέπει ποτέ να θέτει σε κίνδυνο την ποιότητα και είμαστε χαρούμενοι που η Fulqrum Publishing συμφώνησε να μας δώσει τον χρόνο που χρειαζόμαστε για να δημιουργήσουμε ένα πραγματικά υπέροχο παιχνίδι», δήλωσε ο παραγωγός του Men of War 2, Maxim Kamensky. "Επίσης, αυτή η καθυστέρηση μας παρέχει αρκετό χρόνο για τελειοποίηση, κάτι που είναι πολύ απαραίτητο για ένα παιχνίδι με τους στόχους του Men of War 2. Ευχαριστούμε το μεγάλο community μας για τα θετικά της σχόλια κατά τη διάρκεια των closed beta, ήταν πολύτιμα. Αυτή η παράταση θα μας δώσει την ευκαιρία να προσφέρουμε μια εξαιρετική εμπειρία στους παίκτες».

Το Men of War 2 αναμένεται για PC το 2023.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

24 Nov 2022 23:09 #267728 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Men of War 2
Νέο σύντομο τρέιλερΗ εταιρεία Best Way παρουσίασε ένα νέο, σύντομο τρέιλερ για το Men of War 2, ένα χρόνο μετά την αρχική της παρουσίαση. Κατά βάση αποτελεί teaser trailer 30 δευτερολέπτων. Δείτε το παρακάτω:


Το Men of War 2 θα κυκλοφορήσει το 2023 για PC.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification