Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Dr. Mario World

21 Jun 2019 13:57 - 21 Jun 2019 13:58 #225573 by Πασχάλης Βραμπάκης


Ο κόσμος του Dr.Mario επιστρέφει τον επόμενο μήνα και όπως ήταν επόμενο, η Nintendo είναι και επίσημα πλέον έτοιμη να παρουσιάσει το gameplay.

Κάθε γιατρός θα έχει μια συγκεκριμένη μοναδική special ability. Ο νέος κόσμος του Dr.Mario θα είναι free-to-play με μικρές συναλλαγές. Θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κανονικά χρήματα για την αγορά διαμαντιών. Τα διαμάντια σας βοηθούν στο να αναπληρώνετε την αντοχή σας (Stamina), να αποκτάτε πρόσβαση σε νέα αντικείμενα καθώς και να αγοράσετε νέους χαρακτήρες.

Διαβάστε περισσότερα σχετικέ με την είδηση.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

05 Jul 2022 23:30 #265415 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Dr. Mario World
Το Dr. Mario Insurance είναι ένα game παρωδία για τα ασφαλιστικά πακέτα
Δυσκολεύει...όσο πιο ακριβό είναι το πακέτο σας.

Ένα νέο, fan-made Dr. Mario game, το οποίο μπορείτε να παίξετε απευθείας στο browser σας, σας κάνει να δείτε με διαφορετικό μάτι την ασφάλισή σας, αλλάζοντας την δυσκολία του με βάση το πακέτο σας.

Το παιχνίδι με τον τίτλο Dr. Mario Insurance , είναι μία αντισυμβατική απόπειρα marketing που προσπαθεί να συγκεντρώσει υποστήριξη και να ενημερώσει σχετικά με ένα σύστημα υγείας για όλους. Για να παίξετε πρέπει να γράψετε το όνομα σας, το πακέτο ασφάλισης σας και το ετήσιο ποσό που πληρώνετε. Η απόσταση από την οποία ξεκινάτε από την κορυφή εξαρτάται από την επιλογή σας. Αναλόγως τον οργανισμό παροχής ασφάλισης που έχετε επιλέξει και το ετήσιο ποσό που πληρώνετε, ενδέχεται να έχετε μόλις μερικές γραμμές πρωτού φτάσετε σε game over.Το original Dr. Mario βάζει τον αγαπημένο μας υδραυλικό στον ρόλο ενός γιατρού που προσπαθεί να καταστρέψει ιούς που αναπτύσσονται στο σύστημα κάποιου, με την χρήση πολύχρωμων φαρμάκων. Αν και συχνά συσχετίζουμε το υψηλό κόστος του συστήματος υγείας με χειρουργεία ή διαμονή στο νοσοκομείο, αυτό επεκτείνεται και στα φάρμακα. Καθώς το game δεν είναι επίσημη κυκλοφορία της Nintendo, είναι θέμα χρόνου προτού εξαφανιστεί από το διαδίκτυο, οπότε αν θέλετε να το παίξετε, βιαστείτε.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification