Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Dreadnought

17 May 2017 16:52 #198578 by Μάνος Μαρίνος

ο Dreadnought είναι ένα Combat Flight Simulator από την Yager Development, εταιρεία ανάπτυξης ενός παλαιότερου Combat Flight Simulator, του ομώνυμου Yager. Η τελευταία δημιουργία της γερμανικής εταιρείας ανάπτυξης ήταν το Spec Ops: The Line. Πρόκειται για ένα διαφορετικό Simulator αφού δεν θα βασιστείτε στα αντανακλαστικά σας, αλλά σε στρατηγική και σωστή τοποθέτηση.

Στο Dreadnought αναλαμβάνετε διαστημικά σκάφη μεγάλου μεγέθους και πραγματοποιείτε επιθέσεις από απόσταση. Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε διάφορα classes διαστημοπλοίων που διαφέρουν σε σημεία όπως η ταχύτητα και το μέγεθος. Μετά από διάφορες closed beta, η Yager ανακοίνωσε ότι ξεκινάει την open beta για την έκδοση στα PC. Η beta θα ξεκινήσει σύντομα και στην έκδοση του PS4.

Διαβάστε περισσότερα στην αντίστοιχη είδηση.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

01 Jun 2017 15:44 #199253 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Νέο gameplay βίντεο


Κυκλοφόρησε ένα νέο gameplay βίντεο διάρκειας σχεδόν 20 λεπτών του επερχόμενου combat flight simulator Dreadnought για το PS4.

Σύμφωνα με την επίσημη περιγραφή: "Το Dreadnought σας επιτρέπει να διοικήσετε τεράστια πλοία για την tactical μάχες με ομάδες στο διάστημα και στους ουρανούς διάφορων πλανητών. Ως μισθοφόρος καπετάνιος, τα κίνητρά σας είναι απλά: να αρπάξετε τις ανταμοιβές από τις μάχες και να χτίσετε τη φήμη σας, ενώ είστε ατρόμητοι όσο το κάνετε. Οπλισμένοι με τρομερά όπλα και την υποστήριξη των συμπολεμιστών σας, πρέπει να διεκδικήσετε τη νίκη ξεγελώντας, βομβαρδίζοντας και ξεπερνώντας την αντίπαλη ομάδα".


Διαβάστε περισσότερα στη σχετική είδηση.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

01 Aug 2017 20:00 #203306 by Πιέρρος Φουστέρης
Dreadnought open beta



Από σήμερα ξεκινάει η open beta του Dreadnought για το PS4. Το επερχόμενο multiplayer θα περιλαμβάνει επικές μάχες με τεράστια διαστημόπλοια και έχει χαρακτηριστεί ως μια μίξη Team Fortress και Battlestar Galactica. Η εταιρεία ανάπτυξης Yager, η οποία συμμετείχε στα Spec Ops: The Line και το ακυρωμένο Dead Island 2 πρόσθεσε μια λίστα φίλων για να μπορέσετε να δείτε ποιοι φίλοι σας στο PSN παίζουν Dreadnought και να τους προσθέσετε εύκολα. Θα μπορέσετε επίσης να φτιάξετε μια ομάδα τριών ατόμων για να πολεμήσετε μαζί.

Θα υπάρξει και μια έκδοση για PC, αλλά η Yager είπε πως δεν έχει σχέδια για cross-platform gameplay. Οπότε οι αγορές σας, η πρόοδος, το matchmaking και η λίστα φίλων σας είναι αποκλειστικά για την πλατφόρμα που επιλέξατε για να παίξετε το Dreadnought. Αν το αγοράσετε για PS4, θα αποκτήσετε το Hactar Hero Ship δωρεάν. Πρόκειται για ένα Tier IV Tactical Cruiser με μεγάλη επιθετική δύναμη για έμπειρους παίκτες.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification