Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Crypto

16 Jan 2023 13:05 - 16 Jan 2023 13:06 #269185 by Στυλιανός Αλμπανίδης
Ένα Crypto House πωλείται για ένα εκατομμύριο δολάρια


 

Έχετε σκεφτεί ποτέ να μετακομίσετε στο Hollywood και να νοικιάσετε διαμέρισμα στην τιμή του 1 εκ. δολαρίων ;

Βρίσκεται σε πώληση διαμέρισμα για οικογένεια με 4 υπνοδωμάτια και 3 μπάνια, βρίσκεται κοντά στο shopping centre του North Hollywood και περιτριγυρίζεται από διάφορα καταστήματα με επιλογές για φαγητό και διασκέδαση. Το εν λόγω ακίνητο είναι προσφάτως ανακαινισμένο με θολωτές οροφές και με μια κουζίνα από την οποία υπάρχει γρήγορη πρόσβαση στο καθιστικό και στην τραπεζαρία μέσω μιας ευρύχωρης ανοικτής κάτοψης.Με βάση την κοινή λογική, ένα τέτοιο σπίτι, στην συγκεκριμένη περιοχή θα πωλούνταν για πάνω από 1 εκ. δολάρια, αλλά το συγκεκριμένο δεν πρόκειται για απλό διαμέρισμα. Είναι CRYPTO HOUSE και κανείς δεν θέλει να το αγοράσει για τους προφανείς λόγους.


Η πρώτη αγγελία για το σπίτι ανέβηκε τον Οκτώβριο του 2022 στην τιμή των 1.2 εκ. δολαρίων και μια αναπάντεχη έλλειψη ενδιαφέροντος από υποψήφιους αγοραστές κατέβασε την τιμή του διαμερίσματος στα 949,000 δολάρια, μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Δεν ήταν μόνο οι αγοραστές που απέφευγαν το σπίτι. Το ίδιο έγινε και με την αγγελία του διαμερίσματος στο AirBnB που εκεί δεν υπήρξε ζήτηση.

Οι μεσίτες περιγράφουν το διαμέρισμα ως “ Μοναδική ευκαιρία για αυτούς που αγοράζουν πρώτη φορά σπίτι. Περιέχει 4 κρεβατοκάμαρες και 3 μπάνια, πισίνα και μεγάλη αυλή, που είναι ότι πρέπει για ξεκούραση και διασκέδαση. Βρίσκεται σε μια ήσυχη περιοχή στην Βόρεια πλευρά του Hollywood. To σπίτι έχει ανακαινιστεί προσφάτως με μεγάλα παράθυρα και φεγγίτες. Η κύρια κρεβατοκάμαρα περιέχει θολωτές οροφές και με μια κουζίνα από την οποία υπάρχει γρήγορη πρόσβαση στο καθιστικό και στην τραπεζαρία μέσω μιας ευρύχωρης ανοικτής κάτοψης. Στο υπόλοιπο σπίτι υπάρχουν εξτρά υπνοδωμάτιο. Πρόκειται για ιδανικό σπίτι για οικογενειάρχες ή ως ακίνητη περιουσία για έμπειρους επενδυτές. Το εν λόγω διαμέρισμα βρίσκεται κοντά στο shopping centre του North Hollywood και περιτριγυρίζεται από διάφορα καταστήματα με επιλογές για φαγητό και διασκέδαση".

Αυτό που δεν αναφέραμε είναι πως το συγκεκριμένο σπίτι είναι διακοσμημένο με crypto και ΝFT αντικείμενα σε όλους τους τείχους, από wallpaper του Bored Ape μέχρι και την διακόσμηση της κρεβατοκάμαρας με το Doge Face. Επίσης, δίπλα στην κουζίνα υπάρχει μια τεράστια επιγραφή neon που φωτίζει την φράση “Crypto House”.


Στην συνέχεια υπάρχει ένα δωμάτιο με εκτυπωμένα tweets σε όλους τους τείχους του και μια γενικότερη θεματολογία με Bitcoin logos. Α, υπάρχει επίσης τζάκι σε χρώμα, metallic purple. Μια σύντομη ματιά στο παρελθόν του συγκεκριμένου διαμερίσματος θα σας πληροφορήσει πως το 2016 πουλήθηκε έναντι 520,000 δολαρίων. Αργότερα, τον Σεπτέμβριο του 2021, οι ενοικιαστές του νοίκιαζαν το σπίτι ως “content space” έναντι 960.000 δολαρίων, τα οποία ήταν κατά περίεργο τρόπο πολύ πάνω από την τιμή των 885.000 δολαρίων που ζητούσαν μόλις ένα μήνα νωρίτερα.

Διαβάστε περισσότερα για την δημιουργία ψηφιακής λύρας στην Αγγλία και για περαιτέρω συζήτηση σχετικά με το Crypto House επισκεφθείτε το αντίστοιχο forum topic.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

17 Jan 2023 10:46 #269189 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Crypto
Ένα Crypto House πωλείται για ένα εκατομμύριο δολάρια
Κανείς δεν θέλει να το αγοράσει.

Έχετε σκεφτεί ποτέ να μετακομίσετε στο Hollywood και να νοικιάσετε διαμέρισμα στην τιμή του 1 εκ. δολαρίων ;

Το διαμέρισμα βρίσκεται σε πώληση και προτείνεται για οικογένειες. Έχει 4 υπνοδωμάτια και 3 μπάνια και βρίσκεται κοντά στο shopping centre του North Hollywood. Περιτριγυρίζεται από διάφορα καταστήματα με επιλογές για φαγητό και διασκέδαση. Το εν λόγω ακίνητο είναι προσφάτως ανακαινισμένο με θολωτές οροφές και με μια κουζίνα από την οποία υπάρχει γρήγορη πρόσβαση στο καθιστικό και στην τραπεζαρία μέσω μιας ευρύχωρης ανοικτής κάτοψης.

Με βάση την κοινή λογική, ένα τέτοιο σπίτι, στην συγκεκριμένη περιοχή θα πωλούνταν για πάνω από 1 εκ. δολάρια, αλλά το συγκεκριμένο δεν είναι ένα απλό διαμέρισμα. Είναι ένα Crypto House και κανείς δεν θέλει να το αγοράσει για τους προφανείς λόγους.

Η πρώτη αγγελία για το σπίτι ανέβηκε τον Οκτώβριο του 2022 στην τιμή των 1.2 εκ. δολαρίων και η έλλειψη ενδιαφέροντος από υποψήφιους αγοραστές κατέβασε την τιμή του διαμερίσματος στα 949,000 δολάρια, μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Δεν ήταν μόνο οι αγοραστές που απέφευγαν το σπίτι. Το ίδιο έγινε και με την αγγελία του διαμερίσματος στο AirBnB που εκεί δεν υπήρξε ζήτηση.Οι μεσίτες περιγράφουν το διαμέρισμα ως “ Μοναδική ευκαιρία για αυτούς που αγοράζουν πρώτη φορά σπίτι. Περιέχει 4 κρεβατοκάμαρες και 3 μπάνια, πισίνα και μεγάλη αυλή, που είναι ότι πρέπει για ξεκούραση και διασκέδαση. Βρίσκεται σε μια ήσυχη περιοχή στην Βόρεια πλευρά του Hollywood. To σπίτι έχει ανακαινιστεί προσφάτως με μεγάλα παράθυρα και φεγγίτες. Η κύρια κρεβατοκάμαρα περιέχει θολωτές οροφές και με μια κουζίνα από την οποία υπάρχει γρήγορη πρόσβαση στο καθιστικό και στην τραπεζαρία μέσω μιας ευρύχωρης ανοικτής κάτοψης. Στο υπόλοιπο σπίτι υπάρχουν εξτρά υπνοδωμάτιο. Πρόκειται για ιδανικό σπίτι για οικογενειάρχες ή ως ακίνητη περιουσία για έμπειρους επενδυτές. Το εν λόγω διαμέρισμα βρίσκεται κοντά στο shopping centre του North Hollywood και περιτριγυρίζεται από διάφορα καταστήματα με επιλογές για φαγητό και διασκέδαση".

Είναι γεμάτο με cryptos και NFTs
Το συγκεκριμένο σπίτι είναι διακοσμημένο με crypto και ΝFT αντικείμενα σε όλους τους τοίχους, από wallpapers του Bored Ape μέχρι και την διακόσμηση της κρεβατοκάμαρας με το Doge Face. Επίσης, δίπλα στην κουζίνα υπάρχει μια τεράστια επιγραφή neon που φωτίζει την φράση “Crypto House”.

Στη συνέχεια υπάρχει ένα δωμάτιο με εκτυπωμένα tweets σε όλους τους τείχους του και μια γενικότερη θεματολογία με Bitcoin logos. Υπάρχει επίσης τζάκι σε χρώμα, metallic purple. Μια σύντομη ματιά στο παρελθόν του συγκεκριμένου διαμερίσματος θα σας πληροφορήσει πως το 2016 πουλήθηκε έναντι 520,000 δολαρίων. 

Δείτε εδώ την σημερινή αγγελία για 949.000 δολάρια .

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification