Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum. Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.
Τα Lego δημιουργήθηκαν το 1949 από τον Δανό ξυλουργό Ole Kirk Christiansen που ίδρυσε την The Lego Group. Είναι κατασκευές εντυπωσιακές και όμορφες στην όψη τις οποίες συνθέτετε κομμάτι-κομμάτι μέσω λεπτομερών manuals που κρύβονται σε κάθε συσκευασία.
Το χόμπι μου είναι να κάνω animation μικρού μεγέθους με Lego μέσω της τεχνικής που λέγεται stop motion animation . Δείτε το
κανάλι
μου στο youtube.
Πολύ ωραία δουλειά Παναγιώτη, πετυχημένα όσα είδα. Θα σε επισκέπτομαι να βλέπω τα καινούρια σου βίντεο
Όταν βγάζεις κάποιο καινούριο, ενημέρωσε κι εδώ τα παιδιά να checkάρουν. Συγχαρητήρια για το θέμα που επέλεξες να ασχοληθείς, έχει πολύ ενδιαφέρον! :icon applaud:
geololj wrote: Πολύ ωραία δουλειά Παναγιώτη, πετυχημένα όσα είδα. Θα σε επισκέπτομαι να βλέπω τα καινούρια σου βίντεο
Όταν βγάζεις κάποιο καινούριο, ενημέρωσε κι εδώ τα παιδιά να checkάρουν. Συγχαρητήρια για το θέμα που επέλεξες να ασχοληθείς, έχει πολύ ενδιαφέρον! :icon applaud:
Eυχαριστώ πολύ για τo καλό σου σχόλιo . Θα ανεβάζω και εδώ τις νέες μου δουλειές