Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

World of Warcraft: Dragonflight

08 Nov 2023 23:50 #273496 by Nikos Georgopoulos
Η Blizzard ανακοίνωσε τα επόμενα 3 expansions του World of Warcraft
Το πρώτο έρχεται το 2024.

Ο Chris Metzen, δημιουργικός σύμβουλος πλέον της Blizzard ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια του BlizzCon 2023 τα επόμενα 3 expansions του World of Warcraft. Τα εν λόγω expansions θα αποτελέσουν το "Worldsoul Saga" και είναι τα εξής:

The War Within: "Θα κατέβετε στην καρδιά του ίδιου του Azeroth, θα εξερευνήσετε νέα υπόγεια βασίλεια και θα συναντήσετε αρχαίους πολιτισμούς, όπως οι Earthen και οι τρομακτικοί Azj-kahet."

Midnight: "Θα επιστρέψετε στον Παλιό Κόσμο στην γη των Quel’Thalas. Εκεί οι κακές δυνάμεις έχουν εισβάλει στο Azeroth και σκοπεύουν να πάρουν το φως από το Sunwell, για να βυθίσουν τον κόσμο στο σκοτάδι και τον φόβο."

The Last Titan: "Επίσης θα επιστρέψετε στον Παλιό Κόσμο, αλλά αυτή τη φορά στην χειμωνιάτικη περιοχή του Northrend. Εκέι στο Uldual θα γίνεται μάρτυρες της επιστροφής των Titans στο Azeroth."Ο Metzen δήλωσε: "Όταν έχουμε να κάνουμε με την αφήγηση του WoW, δεν αστειευόμαστε. Παίζουμε για όλους του βόλους. Δουλεύουμε για να κάνουμε έναν μεγάλο χτύπημα στην καρδιά αυτής της σειράς. Είτε είστε τωρινός παίκτες είτε βγήκατε από το τρένο του WoW μερικά expansions πριν, τώρα είναι η ώρα να επιστρέψετε σπίτι. Τώρα είναι η ώρα να βάλετε τις μπότες σας, να σηκώσετε το σπαθί ή το ραβδί σας και να μπείτε σε αυτή τη μάχη."

Πρώτο από τα expansions θα κυκλοφορήσει το The War Within, το οποίο αναμένεται το 2024, χωρίς ακόμα η Blizzard να έχει δώσει συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

12 Jun 2024 09:04 #276214 by Nikos Georgopoulos
World of Warcraft: The War Within
Τρέιλερ και ημερομηνία κυκλοφορίας στο Xbox Showcase.

Το World of Warcraft: The War Within είναι το νέο expansion του World of Warcraft που αποκαλύφθηκε στις 3 Νοεμβρίου 2023.

Αποτελεί το 10ο expansion του World of Warcraft και περιλαμβάνει νέα χαρακτηριστικά, όπως οι Delves, Warbands, class-specific Hero Talent trees, και την νέα εξωγήινη φυλή Earthen, το Dynamic Flying και τέσσερις νέες ζώνες.

Το World of Warcraft: The War Within έρχεται με μια ποικιλία νέων χαρακτηριστικών:
Νέο Landmass: Khaz Algar
Νέο Allied Race: Earthen
Νέο περιεχόμενο στο Endgame : Delves
Νέο account-wide progression system: Warbands
Νέα class features: Hero Talents

Κατά την διάρκεια του Xbox Showcase, η Microsoft, ιδιοκτήτρια πλέον εταιρεία της Activision Blizzard, ανακοίνωσε και την πλέον ημερομηνία κυκλοφορίας.

Δείτε το cinematic trailer με το οποίο ανακοινώθηκε ότι το World of Warcraft: The War Within θα κυκλοφορήσει στις 26 Αυγούστου για PC και Mac (και συγκεκριμένα στη 01:00 μετά τα μεσάνυχτα).

Please Log in or Create an account to join the conversation.

13 Jun 2024 08:44 #276233 by Nikos Georgopoulos
World of Warcraft: The War Within Collector’s Edition
Με αφορμή την επέτειο 20 χρόνων από την κυκλοφορία του World of Warcraft. 

Το World of Warcraft: The War Within, το δέκατο expansion του World of Warcraft κυκλοφορεί στις 26 Αυγούστου και η Blizzard παρουσίασε την Collector’s Edition η οποία θα κοστολογείται στα 180 δολάρια, 200€ στην Ελλάδα .

Η Collector’s Edition θα περιλαμβάνει το σκληρόδετο artbook Art of The War Within, το οποίο θα αποτελείται από 208 σελίδες, ένα pin και μία επετειακή φιγούρα του Gryphon Rider μεγέθους 24.13εκ x 22.86εκ x 33.02εκ. Η συγκεκριμένη έκδοση δημιουργήθηκε από την Blizzard για να γιορτάσει την κυκλοφορία του δέκατου expansion αλλά και τα 20 χρόνια από την αρχική κυκλοφορία του World of Warcraft.

Στο πακέτο περιλαμβάνεται και η Epic Edition, η οποία από μόνη της κοστίζει 90 δολάρια, και σας δίνει 3 μέρες early access στο The War Within, boost στα 70 level, 1.000 Trader’s Tender, 30 μέρες παιχνιδιού και άλλα. Εναλλακτικά υπάρχει και η Base Edition στα 50 δολάρια και η Heroic Edition στα 70 δολάρια.

Το World of Warcraft: The War Within θα κυκλοφορήσει στις 26 Αυγούστου.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification